Un duhovnic bun, va rog!
O prietena ortodoxa trece printr-o perioada foarte grea si are nevoie de un duhovnic bun, cu Har, care sa o ajute sa-si (re)puna nadejdea in Dumnezeu si sa depaseasca cu bine problemele pe care le are.
Imi puteti recomanda, va rog, un duhovnic bun in Bucuresti?
Parintele Ioan de la Biserica Icoanei. (Str. Icoanei)
Dumnezeu sa-i ajute prietenei sa-si rezolve problema.
Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)
Elena spune:
Multumesc mult, V. Erica!
I-am transmis deja prietenei mele. Am gasit informatii si pe net despre dansul; singurul lucru de care ma tem este ca fiind atit de renumit, va fi destul de greu sa ajunga la dansul. Tu ai fost la el? poti sa-mi spui cand ar fi mai usor de gasit? in timpul saptamanii ar fi mai bine?
_
"Mare pacoste sa nu ai destul duh ca sa vorbesti frumos, nici destula judecata ca sa taci cand trebuie." (La Bruyere)
V. Erica spune:
Este intr-adevar foarte cautat. Stiu ca joia spovedeste. E bine sa mearga la prima ora sa se programeze sau sa intrebe. Lunea, miercurea si vinerea tine slujba molifte.
Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)
Natasa spune:
Parintele Ioan este duhovnicul meu de ani de zile si nu e greu de ajuns la el. Evident ca inaintea sarbatorilor e aglomeratie mare, dar in rest, in fiecare joi poate fi gasit cu usurinta.
Elena spune:
Multumesc mult, fetelor, pentru informatii!
Le-am trimis mai departe prietenei mele!
_
"Mare pacoste sa nu ai destul duh ca sa vorbesti frumos, nici destula judecata ca sa taci cand trebuie." (La Bruyere)
Iael spune:
Tocmai vroiam sa te indrum si eu catre parintele Popescu de la Biserica Icoanei . E un om extraordinar , rabdator , bun , intelegator , un duhovnic cu mare har .
Ma bucur sa vad ca si alte persoane impartasesc aceeasi parere .
vali_delide spune:
Eu iti pot recomanda sa o trimiti pe prietena ta si la Parintele Adrian, de la Biserica "Adormirea Maicii Domnului", cunoscuta si ca "Schitul de maici", de langa Manastirea Antim. Poti merge la femeia de la lumanari sa iti spuna cand il gasesti (in general e acolo, doar ca uneori mai organizeaza pelerinaje).Pe mine m-a ajutat extrem de mult acest preot...e un om extraordinar!
Valentina 31+ Cristina Stefania
noi doi
printesa