Cotizatiile "la negru" pentru gradinite

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

pai cum sa n-aiba tv?!?! ca doar prin toate cartile de metodica e trecut la metode moderne de invatare...

desi am rugat insistent sa nu ii mai lase pe jetix, am scris dvd-uri cu desene incepand cu cele disney, tot la nenoroceniile alea ajung.
de ce? pai pt ca doaman nu stie sa umble cu dvd-ul, luat tot din banii nostri...

eu inteleg ca trebuie sa "sustinem" efortul, dar, cum zicea si <eu_logoped>, sa nu ne lasam totusi fraieriti.

Cristina
www.talentedenazdravani.ro" target="_blank">Talente... de Nazdravani
- mai mult sau mai putin talentati, dar cu foarte multa vointa.
Īncercam sa īnvatam de mici ca este mai important sa participi la o competitie, decāt sa cāstigi.
Naz si Ani: Povesti din dulapul cu rechizite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns analys spune:

apropo pt gabitza2005,sa stii k nu la toate gradinitele se intampla acest lucru(doamnele nu lasa copii sa se pele pe maini),prea exagerati,si nu vreti sa recunoasteti adevarul,daca ai facut un copil tre buie sa iti asumi responsabilitaea n usa o pui in carca altora,mai bine v-ati ocupa de educatia copiilor,k din experienta spun k lipseste cu desavrsire,in loc sa va lamentati atat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns analys spune:

cat desp-re televizor,poate ca asa ati merita voi parintii,educatoarea respectiva,sa ii lase sa se uite toata ziua la tv,si sa nu isi mai bata capul cu copiii facand lectii,k voi oricum nu sunteti multumiti,dar pt informarea ta,gabitza 2005,pe dv mai exista si povesti,si jocuri distractive pt copiii,dar de unde atata cunostinta.......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Citat:
citat din mesajul lui analys

apropo pt gabitza2005,sa stii k nu la toate gradinitele se intampla acest lucru(doamnele nu lasa copii sa se pele pe maini),prea exagerati,si nu vreti sa recunoasteti adevarul,daca ai facut un copil tre buie sa iti asumi responsabilitaea n usa o pui in carca altora,mai bine v-ati ocupa de educatia copiilor,k din experienta spun k lipseste cu desavrsire,in loc sa va lamentati atat

Citat:

cat desp-re televizor,poate ca asa ati merita voi parintii,educatoarea respectiva,sa ii lase sa se uite toata ziua la tv,si sa nu isi mai bata capul cu copiii facand lectii,k voi oricum nu sunteti multumiti,dar pt informarea ta,gabitza 2005,pe dv mai exista si povesti,si jocuri distractive pt copiii,dar de unde atata cunostinta.......

Auleu, sa nu ne spui k esti educatoare, k trebuie sa inveti copiii sa se pregateste pentru scoala, sa cinta si sa recita corect in limba romana; brrrr

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dinubebe spune:

Citat:

Stimata doamna,
Intelegem ca din vasta dvs. experienta ati putut trage niste concluzii absolut pertinente cum ca parintii sunt niste persoane delasatoare, care fac copii doar ca sa le amarasca viata bietelor educatoare, in timp ce ele oricum ar avea ceva cu mult mai bun si mai interesant de facut cum ar fi primitul de cadouri, gustatul de cafea, "analizatul" propriilor colegi, copiatul de referate si deplangerea sistematica a sistemului si a salariilor mici.Acuma, ne scuzati de vorba proasta, dar asa suntem noi, parintii, mai needucati, nu prea stim cum e cu TV-ul, noroc ca se milostiveste cate o educatoare de treaba si ii binecuvanteaza pe copiii nostri cu cate o vizionare - ca de altfel, ei tot needucati ar ramane, si, la o adica, de unde sa ceri mai mult, la asa parinti. Aducem asadar prinosul recunostintei noastre, stimata doamna, si va rugam sa nu fiti suparata ca mai vorbim si noi una -alta, ca oamenii care nu "are" ce face. Aveti toata dreptatea din lume sa fiti suparata si sa ne vorbiti asa suburban, dupa ce ca ne scoateti din intunericul ignorantei loazele cele needucate si nu precupetiti nici un efort sa le mai luminati mintile cu cate un joc distractiv sau cu cate o poveste la tv.
Permiteti-mi asadar sa fac o propunere, in scopul descurajarii parintilor nesimtiti care continua cu obstinatie sa-si aduca copiii la gradinita, in ciuda timpului dvs. atat de limitat, si sa propun introducerea drept obligatorii pentru parinti a urmatoarelor cheltuieli: 10000 lei - sistem Home Cinema, 20000 lei - instalatie lumini cu comanda vocala, 30000 lei - sistem centralizat de inchidere si deschidere a ferestrelor, 40000 lei - mini-cafenea cu amprenta vocala, 50000 lei - sala de mese cu servire computerizata si lista poate continua cu tot ceea ce considerati ca este absolut necesar procesului instructiv -educativ in care performati.
Cu adanc respect si inalta consideratie, o mama neinformata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Doamna analys, te rog sa recitesti mesajele pe care le-ai scris si sa iti revizuiesti comportamentul pe DC pe viitor..poate ar fi cazul sa-ti spuna asta si un moderator! Si daca tot le stii pe toate, inseamna ca poti citi si printre randurile scrise de mine!

Lora, mami de Iustina

Bazar pentru Robi

Ajutati-o pe Alina!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza2005 spune:

doar am vrut sa sterg mesajul initial, refuz sa mai particip la aceasta discutie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Slava domnului ca nu avem tv la gradinita. Nu-mi vine sa cred cand citesc si aud ca sunt gradinite dotate cu tv (mai bine bagau banii in materiale de didactice, jucarii, sapunuri, etc) si copiii sunt lasati acolo spre linistea educatoarelor

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. Īn privinta universului, eu īnca mai am unele īndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greiere spune:

http://www.rebeccamohl.eu/category/a-fi-cadru-didactic/

colectiadepalarii

www.dropshots.com/day.php?userid=286036&cdate=20070713&ctime=140933" target="_blank"> Alexandra (09.07.2006), Victor Cristian (21.08.2009) si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela25_lc spune:

La Focsani la Grupa mijlocie in prima zi de gradinita ne-a cerut:
-100lei-50lei pt caiete speciale si 50 lei rechizite(desi cele de anul trecut nu s-au consumat nici macar pe jumatate).
La prima sedinta inca 100de lei pt fondul clasei.Initial au zis ca or sa cumpere un pc.De la 01.10.copilul meu a fost bolnavior si am aflat ca nu mai cumpara pc ci jaluzele verticale(pe11.11 gradinita are cerc pedagogic).Nu demult am avut iar sedinta sa ne anunte oficial ca se vor cumpara aceste jaluzele,cu care nu am fost si nici nu sunt de acord.Eu nu am dat bani la fondul clasei si nici nu voi mai da pt prostii.AAA...ar mai fi vrut doamna si un aparat foto...cu care iar nu sunt de acord...Pe langa toate astea am mai avut si o lista suplimentara de rechizite,si lunar sa ducem consumabile(hartie igienik,role de bucatarie,sapun lichid).Toate aste in conditiile in care este gradinita de stat si program de 4 ore.

Mergi la inceput