Alocatie scolar pe card

Alocatie scolar pe card | Autor: Anuska

Link direct la acest mesaj

Fetita mea cea mare a inceput scoala. Pana acum primeam alocatia pe card, insa acum a trebuit sa dam datele pt ca le va face acele carnete de CEC pt acest lucru.
Intrebarea mea este daca pot face in asa fel incat sa primesc aceasta alocatie tot pe acelasi card ca pana acum si sa nu bat drumul la posta lunar sau mai stiu eu cum se procedeaza... Si ce trebuie facut pentru asta.
Va multumesc de raspunsuri anticipat!

Poze noi cu familionu'
Poze la intoarcerea cu Teo(bb2) acasa De la botezul Teodorei Din parcul Tineretului

Povestea nasterii Anei 17.03.2000 si Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lona spune:

quote:
Initial creeata de Anuska

Fetita mea cea mare a inceput scoala. Pana acum primeam alocatia pe card, insa acum a trebuit sa dam datele pt ca le va face acele carnete de CEC pt acest lucru.
Intrebarea mea este daca pot face in asa fel incat sa primesc aceasta alocatie tot pe acelasi card ca pana acum si sa nu bat drumul la posta lunar sau mai stiu eu cum se procedeaza... Si ce trebuie facut pentru asta.
Va multumesc de raspunsuri anticipat!

Poze noi cu familionu'
Poze la intoarcerea cu Teo(bb2) acasa De la botezul Teodorei Din parcul Tineretului

Din pacate, nu.
Posta mi-a oferit o varianta halucinanta: sa scot banii pe foaie din CEC si apoi sa-i depun pe card, "daca vreti pe card".
Mai nou, doar Posta Romana are drept de distribuire a alocatiilor (pana acum, avea si BancPost).

Din acest motiv, eu nu-i ridic decat o data pe an.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyda spune:

atata timp cat copilul este scolar ,alocatia vine NUMAI pe carnetul CEC de la scoala .nu se poate pe card si se ridica de ca posta.atentie la persoana care este trecuta imputernicit ,caci numai ea poate ridica alocatia.

dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

exact asa este, alocatia pt scolari o poti lua doar cu foile CEC primite de la scoala.

explicatia este ca copilul poate beneficia de alocatie DOAR daca merge la scoala...

de acord, sistemul este tampit, dar ce sa facem???

apropos, poate ma lamureste si pe mine cineva: acum inteleg ca pot incasa aceste foi CEC doar de la unitati CEC? pana acum stiam ca se poate si la posta... imi imaginez ce cozi vor fi...

presupun ca ma pot duce 1 data la cateva luni sa incasez mai multe foi CEC odata, nu? sau ma obliga sa merg in fiecare luna?!

_
ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:

Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)

poze cu frumosii mei (si nu numai )
DRAGOSTEA NU INSEAMNA DOI OAMENI CARE SE PRIVESC UNUL PE ALTUL, CI DOI OAMENI CARE PRIVESC IN ACEEASI DIRECTIE ! Antoine de Saint-Exupery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lona spune:

quote:
Originally posted by anamaria

exact asa este, alocatia pt scolari o poti lua doar cu foile CEC primite de la scoala.

explicatia este ca copilul poate beneficia de alocatie DOAR daca merge la scoala...

de acord, sistemul este tampit, dar ce sa facem???

apropos, poate ma lamureste si pe mine cineva: acum inteleg ca pot incasa aceste foi CEC doar de la unitati CEC? pana acum stiam ca se poate si la posta... imi imaginez ce cozi vor fi...

presupun ca ma pot duce 1 data la cateva luni sa incasez mai multe foi CEC odata, nu? sau ma obliga sa merg in fiecare luna?!

_
ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:

Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)

poze cu frumosii mei (si nu numai )
DRAGOSTEA NU INSEAMNA DOI OAMENI CARE SE PRIVESC UNUL PE ALTUL, CI DOI OAMENI CARE PRIVESC IN ACEEASI DIRECTIE ! Antoine de Saint-Exupery

Nu, probabil de la mine confuzia.
Am numit "CEC" generic, asa se cheama, "CARNET DE CECURI". Nu are nicio legatura cu institutia bancara CEC. Se ridica doar de la posta (orice oficiu, cred).
Da, poti "rupe" cate foi vrei, dar nu avans, ci din urma (adica, in ianuarie, de ex., pentru septembrie-octombrie-noiembrie-decembrie). Eu iau o data pe an, la sfarsitul verii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuska spune:

Exact de asta mi-era teama: ca nu se poate!
Asta e! Mai adaugam un drum (sau mai multe!) la cele deja existente...
Multumesc mult fetele de ajutor!

Poze noi cu familionu'

Mergi la inceput