FIV 137

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Luck, Orgalutran am luat cu cateva zile inainte de punctie, nu mai tin minte exact, parca cu trei zile... am undeva notat, dar cum toate s-au intamplat acum 4 luni... plus ca, dupa ce in primele zile mi-am "retrait" in mod obsesiv aproape toate acele zile, acum parca mi s-au mai sters din memorie...
Sa ne ajute Dumnezeu sa ne implinim visul! Felicitari tuturor carora li s-au "lipit" bebicii, curaj celor care mai incearca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

LUCK imi pare sincer rau

ANDRADA iti tin pumnii maine la punctie

CRIS sa stea la mami in burtica 9 luni

ADHNANA nastere usoara si sanatos si mancacios.

AUREL_CRIS stai linistita in pat si nu te stresa ca simte tot si orice chestie care nu ti se pare normala, fuga la urgenta.

RELYA, DANYALO, ZOUZOUNAKI, STUART ptr. galerie.

LILIANA FI eu nu cred ca am endometrioza si chiar daca as avea nu cred ca poate sa confunde la eco foliculi cu endo. Abia astept sa prind vreo dr. sa pot sa ma lamuresc mai bine., ca aici nu ai nici la cine cere explicatii. Sa-ti traiasca si sa te bucuri de iei.

KORAPOP eu din 9 foliculi am doar 3 ovule nu embrioni. Si pe langa supararea asta azi ma suna de la clinica sa-mi spuna ca din 3 sa format un singur embrion. Sunt un sac de nervi, cu moralul la pamant, nu inteleg ce sens are toata ploaia asta de hormoni daca pana la urma tot unul singur este. In cazul asta imi convine sa fac pe ciclu natural fara sa ma mai bombardez cu hormoni si daca e sa fie bine, OK daca nu incerci iara dar nu mai stai in stresul asta. Scuza-ma dar caut o explicatie si nu pana acum singura plauzibila este indiferenta dr.

toate FIV-oasele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simiolga spune:

Kineta, am facut FIV cu Dracea + Dascalescu si mi s-a parut un tratament destul de usor pt. ca nu am avut nici un fel de simptom.

Iti doresc mult succes si tie si la toate fetele care se chinuiesc sa aibe un bebelus. Trebuie sa avem incredere si vointa ca vom reusi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dream1971 spune:

Buna seara si de la mine cu toate ca nu a fost asa de buna cand am citit mesajul de la Luck.

Luck draga mea, imi pare tare rau . Nu-ti pierde insa speranta fiindca norocul iti va surade ca doar e in numele tau . Un -ic de la o "visatoare" catre o "norocoasa"

Cris Felicitari! Taci si le faci! Frumoasa surpriza sa fie la fel pana la sfarsit.

Si fiindca tot am pomenit de surprize Zouzou sa dea domnul sa ne faci una la fel de frumoasa ca cea a Lilianei!

Liliana este minuant. Doi dintr-un foc si pe cale naturala. Super! sa fie bine pana la capat.

Andrada bafta multa!

Va pe toate si week-end placut!

Dream

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dream1971 spune:

Doamne, Aurel_Cris prin ce iti este dat sa treci. Acum am citit povestea ta. Stai in pat cat mai linistita si sa fie bine totul cu tine si cu bebe. Daca iti este frica sa nu faci tromboza, stiu ca exista niste ciorapi speciali care iti stimuleaza circulatia sangelui chiar si atunci cand stai in pat. Cere-i de la spital. Trebuie sa-ti dea. Eu am stat in pat vreo 16 saptamani si nu am patit nimic. Bebe trebuie sa fie bine.

Doamne ajuta!

Dream

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

Un nou capitol AICI

"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit; a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."

"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*

www.tickercentral.com/view/8d3t/6.png" target="_blank">in asteptarea minunii

www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

Azi cand m-au sunat de la clinica sa-mi spuna ca sa format un singur embrion, am intrebat dr. cate celule are de ce categorie etc. si stiti ce mi-a raspuns ca nu stie, ca stie doar ca e unul singur si ca maine dimineata la ET o sa-mi spuna dr. totul restul detaliilor. Si eu care n-am dormit si am tinut telefonul deschis toata noaptea ca sa aflu noutati. Asta-i viata, maine ma duc sa-mi iau puiul acasa ca la clinica il trateaza cu prea multa indiferenta. Sper sa-i placa la mine si sa ramana

toate FIV-oasele.

Mergi la inceput