FIV 137

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dariela spune:

Felicitari Simona. Sa dea DD o sarcina usoara si bebe sanatos!Care a fost tratamentul de sustinere?
Cris - Felicitari si tie. Cand ai testul?
Adhana - Nastere usoara si mancacios!
Diana - Ma bucur ca esti bine. Sper ca ai renuntat macar la !
Cristal , Luck - Capul sus fetelor, trebuie sa reusim!
Nusy - Tu cum mai stai cu AMR-ul? Ai disparut de tot?

Eu am facut ieri Dipherelinul de 3,75 si acum il astept pe dl. CM care sper ca nu va intarzia ca sa pot continua tratamentul si pe la sfarsitul acestei luni sa am ceva puiuti la purtator.
Fetelor voi ati stat toate acasa dupa ET? La primele doua am stat numai acasa si rezultatul il stiti. Nu am de gand sa urc pe munte dar ma gandeam sa nu mai stau in concediu medical si sa merg la munca. As putea sa stau doua saptamani numai la birou dar problema ar fi administrarea utrogestanului. Voi cum ati procedat?

dariela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dariela spune:

Liliana - Felicitari!Cred ca sunteti Pe cand urmatoarea eco?

dariela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

M-am programat in 17.10 pentru histeroscopie cu Marinescu. Daca aveti recomandari pentru mine scrie-ti-mi va rog un PM. Intrebasem pe la ce ora credeti ca voi pleca din spital dupa histeroscopie? As vrea sa ma mai programez la o consultatie in aceeasi zi. Stiti ca eu incerc sa impusc mai multi iepuri dintr-o lovitura.

luck Din pacate nu am o explicatie pentru tine asa cum nu am nici pentru mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

lili draga mea , nu incetezi sa ma uimesti!!!Gemeni???Wow ,asta da fericire maxima!!!Ti-am spus ca totul va fi bine,DD te iubeste,e clar!FELICITARI!!!
Kla parerea mea e ca pt ca exista medii de culturi diferite( in care stau embrionasii in laborator,apoii in cateterul cu care ti-i introduce) asa difera si culorile,sunt tot felul de denumiri pt fiecare mediu de cultura,dar nu le stiu nici eu.Dr. mea zicea ca acum are un mediu de cultura nou cu care voi face si eu si cu care a avut rezultate bune in ultima vreme,cred ca depinde mult si de acel mediu de cultura...atat pot sa spun.Bafta multa in continuare!
aurel cris multumesc pt urari!Te rog stai cumintica la pat cat mai mult,fara nici cel mai mic efort si roaga-te la DD sa va fie alaturi pana la capat!Trebuie sa treci si peste asta,va fi bine,ai incredere!Eu iti tin pumnii!
Dariela mult succes!Eu as sta totusi in pat prima saptamana si a doua poate as face mici plimbari,dar la servici nu m-as duce,tu faci cum crezi...
marrina bafta la histero ,nu stiu ce sfat sa iti dau pt ca eu nu am facut histero,dar iti doresc bafta!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simiolga spune:

Multumesc tuturor pt. felicitari.
Dariela, inainte de tratamentul de stimulare am luat cam o luna AC (marvelon) ca sa putem programa CM dupa care din Z2 de CM am inceput cu 1 diphe. si 2 gonal la aceeasi ora (seara la 8/30 – 9) timp de 8 zile iar ultimele 2 zile in loc de 2 gonal am facut 3 .
Tatamentul de sustinere din ziua punctiei a fost 6 utrogestan la 8 ore si acid folic (care nu este de sustinere).

Miine ma voi duce sa repet HCG-ul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Luck, asa am zis si eu... am facut tratament cu Marvelon 24 de zile, parca si apoi stimularea cu Puregon de 200 (2 fiolex100) , apoi a redus la 150 pt ca s-au dezvoltat multi foliculi, apoi Orgalutran, Pregnyl...dupa punctie Utrogestan. Am raspuns foarte bine la tratament, n-am avut nimic (hiperstimulare sau altceva)... se pare ca am fost doar in jumatatea ghinionista... am vb si cu dr. Strohmer... e un mister ce se intampla dupa ET... Intre timp mi-am rezolvat 50% din problema care m-a dus la FIV (obstructie tubara) si acum dr-ii ne-au recomandat sa incercam cateva luni pe cale naturala si fara stimulare... deocamdata nimic... dar speram! Daca nu merge, mai fac niste analize si incerc din nou FIV.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Dany, si mie imi pare rau ca n-am venit la intalnire, da' m-am gandit sa stau cumintica in z 3 de la ET.
Feli, Zouzou, Stuart
Off Aly, fii optimista, ai sa gasesti o solutie impreuna cu dr. Ce analize vei mai face? Eu deocamdata sunt bine, astept sa treaca timpul.
Aurica, ai sa treci cu bine si de perioada asta grea, acolo nu poti sa platesti si sa mergi cand vrei tu la un eco?
Luck, imi pare tare rau.
Dariela, eu stau acasa doar in prima saptamana (doctorii spun ca poti merge la srviciu toata per de dupa ET) si nu numai in pat. Saptamana viitoare voi merge la serviciu iar cu utrogestanul, o sa mi-l pun normal si o sa stau 20 - 30 min cu picioarele pe-un scaun (mi-aduc aminte ca asa zicea si Sherry ca facea).
Relya, tu ce mai faci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

Mirela, chiar ma gandeam la tine....ce faci....
Iti tin pumnii.

"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Iliuta, multumesc, astept si eu testul de saptamana viitoare. Tu ce mai faci?
Simiolga, bafta la al 2-lea test.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

quote:
Originally posted by kla78

LUCKof ce rau imi pare,stiu cum te simti acum dar cum zicea si KORA acum singurul lucru care te consoleaza va fi gandul la o noua incercare.totusi eu nu inteleg ceva,daca toti foliculi au fost de 20 mm sau mai mari cum au fost imaturi,?la dimensiunile aste erau ok,imaturi sunt cand sunt mai mici de aceea se da pregnyl pt maturarea lor finala,cev anu mi se pare in regula,poate gresesc.

KORA vad ca tu le cam sti pe toatete rog ajuta-ma putin,stii ca in momentul transferului embrioni sunt bagati intr-o seringa cu canul unde este si un lichid,ei bine la primele 2 fiv-uri ale mele lichidul acela era un fel de roz,acum la clinica unde am facut fiv-ul am vazut ca lichidul era alb,stii cumva care e diferenta?si ce denumiri au?eu stiam de cel roz dar am uitat

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos

Fugi in pat ca de aici intind o mana la tine si ti-o iei......

"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"

Mihaela

Mergi la inceput