ghinion...sau...ce?help!!

ghinion...sau...ce?help!! | Autor: manupop

Link direct la acest mesaj

am un frate dragut ,destept si cu bani...dar viata nu i-a scos in cale jumatatea in timpul facultatii si acum e cam greu sa isi gaseasca jumatatea si il vad mereu suparat...si imi pare asa de rau ca e un om cuminte,cu frica lui D-zeu si CHIAR NU II LIPSESTE NIMIC...in afara de o femei(fata) langa el.faza e ca ar vrea o relatie serioasa pt ca are o situatie de acum..e programator ,lucreaza dar vad mereu o umbra in ochii lui si pe buna dreptate ca ar fi vrut sa gaseasca o fata potrivita lui .inca o data zic ...e frumos(seamana cu mine),destept si are 24 de ani.stiu ca nu e o varsta prea inaintata pt baieti dar e un om deosebit si cred ca o relatie frumoasa l-ar schimba...mentionez ca e din iasi...daca e careva care a "aterizat" pe forumul asta si crede ca ar fi macar curioasa sa il cunoasca sa dea mesaj pe pm si de acolo om vedea cum om face ...ca daca ar afla ce am scris aici nu ar mai vb cu mine!!

va multumesc !!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maru spune:

el stie de anuntul tau?

Doamne'ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malla spune:

buna reclama, dar nu se inghesuie nimeni? Am glumit:)

Andrei si Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Unde scrie ca jumatatea nu ti-o poti intalni decat in timpul facultatii? Eu terminasem de un an facultatea cand mi-am cunoscut jumatatea, iar el atunci termina. Cu putina rabdare si multa socializare o sa vina si fata visurilor lui. Doar 'cine cauta, gaseste' nu?

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/" target="_blank">prajituresc si www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/" target="_blank">bucataresc
Mrs. Perfect for more than 1 year

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Yo zic sa lasi omul in pace! La 24 ani cred ca nici nu stie ce vrea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amina_Marina spune:

quote:
Originally posted by Guestus

Yo zic sa lasi omul in pace! La 24 ani cred ca nici nu stie ce vrea

La 24 de ani ai o scuza, ca esti tanar.
Sunt altii la 30 si ceva de ani care au copii si tot nu stiu ce vor, e, astia ce scuza mai au ? Fosile Umane.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elle_seb spune:

Si inteleg ca vrei sa-i gasesti mamica?
Ca ultima data cand m-am uitat, DC era forum de mamici, pampersi si alaptare...

Elle_seb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amina_Marina spune:

quote:
Originally posted by Elle_seb

Si inteleg ca vrei sa-i gasesti mamica?
Ca ultima data cand m-am uitat, DC era forum de mamici, pampersi si alaptare...

Elle_seb

Noi, mamicile de pe forum daca avem surori, verisoare, nepoate, fine, nase in cautare de baiat bun. Eu una nu am.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Aoleeeu, pai daca barbat la 24 de ani e trist si se considera "ghinionist" ca nu si-a gasit jumatatea, ce sa mai zic io femeie, la 32 de ani? Ma duc sa-mi tai beregata! Culmea e ca sunt si frumoasa si desteapta si cu bani.

In Guestus mi-am mai pus speranta, da nu ma baga in seama...Sunt prea baba pt el...Isi doreste si el 18-20 de ani...Da' de unde maica, de unde?

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elle_seb spune:

quote:
Originally posted by Tzuni

Aoleeeu, pai daca barbat la 24 de ani e trist si se considera "ghinionist" ca nu si-a gasit jumatatea, ce sa mai zic io femeie, la 32 de ani? Ma duc sa-mi tai beregata! Culmea e ca sunt si frumoasa si desteapta si cu bani.

Nu-ti bate capul, nu stii ca gaina batrana face ciorba buna?

Elle_seb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vickyfilip spune:

plus ca programatorii astia traiesc intr-o lume paralela..

Mergi la inceput