Oradea (19)
Raspunsuri - Pagina 8
szivarvany spune:
Io am ramas in lift pe vremea lu` Ceasca de muuulte ori, venind de la scoala cu prietena mea, veneau vecinii sa ne salveze .
Mey, ati vazut ce de concerte in we ? Oare va fi vreme buna ??? 
Daria &
GIULIA(2004 08 16)
Gabi_K spune:
Noi am avut curent, e drept ca la 7,10 am iesit pe usa.
Va fi Uriah Heep, ma cam tenteaza...
Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze
Totul despre alaptat!
szivarvany spune:
Cris - citisem si eu pe bihon.
Sper sa ajungem pe acolo, sa vedem ce fac si fetili` :-) Speram sa fie kurtoskalacs :-)))
Daria &
GIULIA(2004 08 16)
adi2003 spune:
Daria, ce sa zic, lacrimile sunt bune atunci cand reusesti sa te eliberezi de ceva negativ din jurul tau. Ai sa vezi ca va rasari soarele si pentru tine.
Se anunta un weekend racoros cu minime de 2-3 grade. Cei care aveti flori sensibile la frig pe balcon, ar fi bine sa le bagati in casa. Muscatele rezista la temperaturi din astea.
Stand la rand la declaratii, am auzit ca vine d-l Basescu vineri. Nu stiam de ce se asfalteaza drumurile cu asa spor. Cica va vizita Oraselul Copiilor.
Poze
Gabi_K spune:
seriooooooooooooos, de aceea s-a "dezasfaltat" str. noastra???? si inca ma miram ca nici nu era asa de naspa soseaua...
Concertul va fi in parcarea de pe independentei, inainte de Uriah Heep va fi parca celelalte cuvinte, daca nu ma insel, seara de la 20 la 23.
Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze
Totul despre alaptat!
szivarvany spune:
Unde ati disparut cu totiiiiii ? 
Cris - astept pm cu nr tau de celula poate ajungem la Vointa sa va vedem 
Daria &
GIULIA(2004 08 16)
ramonzca79 spune:
oradeeeeeeeeeeeeeni.....pe unde sunteti?????haideti in nufarul la noua banca!!!!va invit la un pahar de suc....un bombon....
...este o banca noua intrata pe piata din romania....azi....11.10.2007 in toata tara?????ati auzit???ati vazut reclame??????nu stiu daca am voie sa spun numele ca sa nu fie reclama dar pot sa va spun ca e ROZZZZZZZZ.....totul e roz si este in nufarul spre capat intre farmacie si florarie.....ce ziceti???veniti maine????10.00-19.00 e program....
ganditi-va ca fiind nou intrata pe piata din Ro vrea sa-si castige clienti si ca atare vor fi super promotii acum de inceput....
va astept!!!
...asteptam sa vedem dublu din nou!!!

no, toata lumea la dat din plete!!
Revin cu poze.