Oradea (19)
Raspunsuri - Pagina 10
Gabi_K spune:
Serios va invidiez pt florile voastre:) of, se pare ca nu va fi weekendul chiar atat de cald, zicea la stiri de tot felul de ninsori, minus grade si alte porcarii.
Daca nu inghetam de frig maine la piscina, mai vorbim:)
p.s. am dus-o pe Lili azi la tuns, moamaaaa, ce cuminte a stat!!! si altadata imi facea circuri de zile mari! Chiar si alaltaieri cand am fost s-o programez, m-a asteptat plangand in fata frizeriei, n-ar fi intrat pentru nimic in lume![]()
Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze
Totul despre alaptat!
Mercedes spune:
gabi-felicitari pt lili la tuns. Eu ma laudam mai saptamanile trecute ca bia sta frumos la tuns ei tot azi au fost la tuns si d-soara a fost tunsa doar din breton ca a inceput sa se crizeze, ne mai schimbam...
simina-multumim pt info referitor la flori.
Gabi_K spune:
multumim:)
Va sta si Bia daca va fi domnisoara mai mare si va intelege ca toata procedura e in interes de infrumusetare:)
poze
Totul despre alaptat!
Gabi_K spune:
vai ce mult a crescut!!! si tot frumoasa e!
poze
Totul despre alaptat!
adi2003 spune:
Daca va plac culorile, pentru voi am facut cateva poze la piata, cu flori de sezon: crizanteme
P.S. Azi mi-am mai luat un raft metalic pentru flori. Cu aranjatul lor m-am ocupat vreo 3 ore, dar a meritat efortul.
Poze
marius spune:
Ati vazut ce bonsai sunt la Real sau Artima(Lotus)? Whauuu ... dar si pretul e pe masura
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Anul 2006 /Anul 2007 /Serbarea Ioanei/Croatia 2007
Pagina legislativa
adi2003 spune:
Nu....si nici nu m-am apucat de bonsai inca.
Dar niciodata nu e prea tarziu.
P.S. Bravo Romania! 
Poze
cristina22 spune:
Gaaaabiiici, Gaaaabiiici-asa-i ca esti la TVS???
Daria-nu ati aparut azi la Vointa!
O duminica frumoasa!!!
brrrr, ce frig e!!
cristina si nazdravanul Andrei (22.11.2002)
Mercedes spune:
cristina-Am fost la teatru de papusi, ne am intalnit cu daria si giulia si urmau sa mearga spre st. vointa sa se intalneasca cu voi .Probabil a fost prea rece si n au mai ajuns.
Cum a fost la tenis?
la tvs acum?