Oradea (19)
Bine ati venit la noul capitol!
Lista oradenilor...
adana (Sebastian)
AdelaP (Tudor)
adi2003
alinaalex (Marc)
AllyMcBeal (Alexia si Medeea)
BlagaNadia (Rares)
Carla28
Cristina22 (Andrei)
gabi_j
gabi_k(Robert si Lili)
goodmommy24 (Cati)
laurahadade (Diana)
lilach
lz_cecilia
mamagiuliei (Giulia)
marius (Daria si Ioana)
ramonzca79
sileriki (Erik)
Trixi
Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze
Totul despre alaptat!
Raspunsuri
gabi_j spune:
Iuuhuuu!!! somnic usor oradeni.
Eu maine-s pe drumuri. Merg la Satu Mare cu business.![]()
Multumesc pentru urari. Sper sa pot sa va arat poze frumoase.
cristina22 spune:
Multumim, Gabi, pt noul capitol!!
Drum bun, Gabici!!
Am inceput gradi!!!
Cata fericire pe d-nul Andrei!!!!
In grupa lui, toti copii au asa o fericire in privire... nu va exagerez!!
Numa' bine!!!
cristina si nazdravanul Andrei (22.11.2002)
szivarvany spune:
Buna dimineata !
Gabi_j - spor la drum si la treburi !
Cris - pupam gradinarul !
O zi faina tuturor ... sunt prin zona ...
Daria &
GIULIA(2004 08 16)
cristina22 spune:
Daria-cum e Giulia cu gradi? A invatat ceva poezioara, ti-a facut vreu desen?
Io-s pe drumuri azi !
szivarvany spune:
Pe unde umblati ???
Cris - Giulia e ok, ii place foarte mult sa mearga, nu protesteaza la trezirea matinala, isi controleaza sandwichul, ia rucsacul, ne uram servici usor si gata :-) Buba e ca ea nu vorbeste prea mult, adica deloc. Deci nu stiu ce face acolo si ce invata :-))) Mai trec eu pe acolo sa vad desenele, sa vb cu doamna.
Daria &
GIULIA(2004 08 16)
Mercedes spune:
daria- apropo de gradi m a pus cineva sa i spun biei de gradi...( am vrut sa vad cum reactioneaza) si ieri cand eram in fata blocului ii spun - bia mergem la gradi? la care ea isi ia frumos rucsacelul ma ia de mana si ia directia gradinitei. Eu din asta inteleg multe... printre altele ca vrea sa fie in jurul copilasilor.
gabi_j- distractie placuta si drum bun iti doresc!
szivarvany spune:
Bia vrea la gradi 
Btw, veniti la Arcadia duminica ??? Am citit pe bihon ca sambata, in orasel la 18,30 parca joaca sectia romana Apolodor, pinguinul calator (fainutz) si duminica iarasi e sectia maghiara ... sa speram ca va fi ceva ce sa intelegem si noi, astia mari ![]()
![]()
Daria &
GIULIA(2004 08 16)
AdelaP spune:
Servus. Bine v-am regasit. M-am intors din Albena, Bulgaria. Ioi, a fost ca drac. In primul rand drumul pana la Bucuresti si ulterior Bulgaria f obositor cu toate ca am incercat sa evitam orele f aglomerate si sa ocolim orasele mai mari. No in final am ajuns la hotelul Gergana, cotat cu 4 stele bulgaresti ceea ce este echivalent cu 1 + de la noi. Singurul lucru de care m-am bucurat partial a fost scaldatul in mare. (si aia murdara, cu alge si meduze).In concluzie nu merita petrecuta vacanta in nici un fel acolo.(noroc ca n-am fost pe banii mei ca plangeam 1 luna dupa ei)
Eu sunt in concediu de azi. Da un concediu deosebit (la o camera de...4 etaje) pe care o s-o exploatez...invatand. Peste cateva zile am (sper)ultimul examen si deja am inceput cu stresul. Si aici pot privi partea pozitiva ca mai dau cateva kg jos.
Noi inca fecior nu avem acasa, asa ca n-am ce povesti de gradi numai din 1 nov.Apropos, Gabi n-ai vazut nimic in legatura cu sedinta?
Trebe sa-mi cumpar niste costumase faine, de toamna n-aveti idee pe unde gasesc?
Va doresc o zi super faina. Pupici.
cristina22 spune:
helau!
Adela-bafta!
Cum e camera de 4 etaje?![]()
Daria- d-soara nu vorbesate decat cand vrea ea?
Sunt p-aci!