Aspirante optimiste >20 ani (169)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diaconmaria spune:

'Neatza la fete!!
Va pupicesc dulce pe toatesi va doresc o zi buna azi!!
Ioana,Alina_1980 cum va mai simtiti? Bebi, Oanasm ce fac fetele?

Maria
In asteptarea lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Neatza fetele si poftiti o cafeluta dulce de la mine sa va inveseleasca.
Fetelor va dau un pic din optimismul meu sa va reveniti. Imi pare tare rau ca a trebuit sa treceti si voi prin asta dar DD e mare si o sa va ajute sa treceti peste asta asa cum m-a ajutat si pe mine. O sa vedeti ca o sa va simtiti mai bine si ca o sa fie bine la sarcina viitoare. Si nu uitati ca ceea ce nu ne omoara ne face mai puternici.

bujo (asteptand din nou liniuta roz)
album de nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns analisa spune:

buna dimineata! Eu stau in pat..si-mi vine sa ma ridic :(...in plus am niste cosmaruri noapte de te apuca....toata noaptea visez ca sangerez..toata noaptea, ca pierd copilul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

maria...ce sa fac pe acasa ...ma pregateam sa imi fac ceva de papa...tu ce faci ...ti-ai revenit din suparare...ca erai suparata pe sot?
bujo multumim de cafeluta...e bine venita... ce faci?
oana... asa iubita da-ti-i inainte cu prestatul ca doar e cel mai frumos in aceasta perioada...

Sotie fericita si in curand viitoare mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Dyanira multumesc mult pentru urari!
Diana daca s-a pozitivat testul chiar si un pic, esti sigur gravi, oricum nu te poti astepta de pe acum sa apara 2 liniutze clare pt ca e prea devreme. E bine ca iei Duphaston, ajuta mult.
Si nu-ti mai fa griji degeaba, si eu trebuia sa astept sa treaca 2 cicluri si dupa primul am si ramas gravida si am stat cu sufletul in pioneze pana la control, dar suntem bine, iau si eu Duphaston preventiv pana la 12 saptamani. Ai vazut semnatura mea? Trebuie sa ai incredere ca asa vei fi si tu. La bb nu-i place stresul, asa ca incearca sa te gandesti pozitiv, nu inseamna ca daca se pierde o sarcina, a doua pateste la fel. Stiu o gramada de fete care a doua sarcina au dus-o la capat cu bine, asa ca fruntea sus si priveste problema mai cu optimism!
Eu acuma am venit de la analize, mi-a luat 6 eprubete cu sange
Ma duc sa pap sa ma refac.
Analisa ce-i draga cu cosmarurile astea? Subconstientul tau vad ca lucreaza intens, gandeste-te la ceva placut si relaxant.

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_81 spune:

Neatza fetele.
oanasm pt cafea
alina_1980 voicu_bebi ioanara23 diaconmaria bujo analisa.
Doresc o zi buna la toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrmoana spune:

Neata fetele!

oana
"Success comes before work only in the dictionary."

waiting for my baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

he he...vad ca ne inmultim
kitzy mamicuta!
analisa...da' chiar asa...ce e cu tine? lasa gandurile negre deoparte!!!!!
maria ce mai faci maica?
dar tu mary81?

http://tt.lilypie.com/fzYZp3.png

http://s234.photobucket.com/albums/ee5/oanasm/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Ana sa stii ca si eu patesc la fel cand ma gandesc prea mult la un lucru. Probabil ca ai si auzit atatea fete care au pierdut sarcina. Sa stii ca si eu am visat ieri ca am mers la o nunta si mireasa a pierdut sarcina in timpul nuntii. Naspa vis. Adevarul e ca e un subiect delicat pt noi toate si tocmai de aia ne-am adunat ca sa ne tinem una pe alta cu picioarele pe pamant ca altfel disperam. Hai curaj viitoare mamici

bujo (asteptand din nou liniuta roz)
album de nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

, ca sa inmultim si mai mult...ha ha ha....

Mergi la inceput