Aspirante optimiste >20 ani (169)
Raspunsuri - Pagina 13
bujo spune:
Offf de-ar veni perioada de testare mai repede sa mai apara gravidute ca e cam cenusiu aici fara II. Da ce ne-am nimerit toate sa ovulam in aceeasi perioada.

bujo (asteptand din nou liniuta roz)
album de nunta
Blanche25 spune:
Maryb pupi dulci si
. Am sa incerc sa intru mai des daca va e dor de mine
.
Ionoara imi pare foarte rau de pierderea suferita, nu am cuvinte de consolare....

. Iti urez sa ramai cat mai curand si dupa 9 luni sa tii in brate un bebe sanatos!
Andreuta, eu stiam ca tre sa repete spermograma dupa 3-4 sapt de la terminarea tratamentului.
Referent la tratamentul acesta, eu cred ca si la noi a dat rezulate, adica spermograma a iesit acum NORMAL, inca nu am multe date ca tre sa mergem la doctor, dar am sunat si au zis ca e normala. Acum un an era dezastruasa, asthenoteratozoospermie, adica lenesi, cu forme anormale, 55% morti sau imobili. El a tinut tratamenul din aprilie pana in iunie, dar abia acum a repetat spermograma. bine...eu inca nu am ramas, dar voi face si eu HSG, ca nu am facut, si Doamne Ajuta!
Pupici tuturor si multe teste pozitive!
maybe baby?
maryb spune:
blanche, 

ai aparut la strigatele mele....bineinteles ca ne e dor de tine. Ma bucur sa aud vesti bune din partea ta, acum asteptam cele II liniute.
si vino mai des pe la noi, please...
marynik spune:
Buna fetelor , ma primiti si pe mine in grupul vostru?
Sunt si eu o aspiranta la titlul de mamica si m as bucura sa putem discuta .Eu am suferit 2 avorturi spontane in acest an si cauza se pare ca ar fi sindromul antifosfolipidic , de 2 luni incerc sa raman gravi si nu mai reusesc cu toate ca la sarcinile trecute am ramas imediat .Sunt f dezamagita si caut un sprijin in voi
maryb spune:
marynik, bineinteles ca te primim in grupul nostru de aspirante. Imi pare rau pentru cele 2 sarcini pierdute, iti doresc ca la a treia sa fie totul in regula.
bujo spune:
Marynik welcome darling![]()
Ia sa vezi tu ce bine o sa te simti la noi. Asa de bine ca o sa vrei sa pleci imediat la odisee![]()
![]()
![]()
Draga mea din pacate aproape toate de aici ne-am confruntat cu una sau mai multe astfel de lovituri de la viata. Dar ne-am unit fortele ca sa nu clacam psihic din cauza suferintei si am reusit sa cream o gashca de aspirante nerabdatoare, obsedate dupa teste de sarcina si profesioniste in a detecta perioada de ovulatie dupa:
-temperatura
-albush
-intepaturi la ovare etc.
Iar in a descoperi simptomele sarcinii suntem adevarate experte. Asa ca, vrei nu vrei, trebuie sa te adaptezi.![]()
![]()
![]()
bujo (asteptand din nou liniuta roz)
album de nunta
dma2007 spune:
fetelor am primit azi un cadou...
o barza cu un ursulet in cioc!
dar din plus din pacate, oare o prevesti ceva?
aspiranta
din 2006
asteptarea ma omoara!!!!!!
http://tt.lilypie.com/4pMGp3.png
anaxena spune:
quote:
Originally posted by marynik
Buna fetelor , ma primiti si pe mine in grupul vostru?
Sunt si eu o aspiranta la titlul de mamica si m as bucura sa putem discuta .Eu am suferit 2 avorturi spontane in acest an si cauza se pare ca ar fi sindromul antifosfolipidic , de 2 luni incerc sa raman gravi si nu mai reusesc cu toate ca la sarcinile trecute am ramas imediat .Sunt f dezamagita si caut un sprijin in voi
bine ai venit!!!
sa ne cunoashtem eu sunt mama omida...fata cu sute de simptome si care speculeaza orice,,aaa,si sunt obsedata de teste
ne dai si noua ultima data cand ti-a venit ciclul si cat dureaza pana la urmatorul in medie
Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie