Aspirante optimiste >20 ani (169)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Eu astazi sunt un pic mai fara vlaga. Ma supara o durere de cap si implicit nici cu buna dispozitie nu stau prea bine. Ce-s mai dormi...

bujo (asteptand din nou liniuta roz)
album de nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

nici eu nu am prea multa vlaga, ca m-a luat iar somnul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutza23 spune:

eu zic ca se mai intampla sa te doara inainte de ovulatiei si nu inseamna nimic. nu vreau sa te dezamagesc dar si mie mi s-a intamplat sa ma doara si nu am avut nimic.
bujo, mie de o saptamana imi vajaie capul si am o stare aiurea si am fost la medic si cica am spondiloza cervicala. si azi ma dor si articulatiile. zici ca am 80 de ani.

http://tt.lilypie.com/FAbYp3.png- ianuarie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

nu am simptome!!!
ce ati sarit toate pe mine
mai pe la sf saptamanii poate-mi debiteaza ceva creierul...dar acum nnu

Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie

Mergi la inceput

Andreutza si eu am spondiloza cervicala de mult. De aia ma doare, stiu, ca e si pozitia la calculator. Am si discopatie lombara, sunt mai ceva ca bunica-mea. Pe mine ma doare in special ceafa si ma doare destul de naspa, asa cu intepaturi. Mi-am facut fel de fel de analize si se pare ca de la coloana e (spondiloza). aaa si de la tensiunea mica

album de nunta

Mergi la inceput

si eu am tensine mica dar acum mi s-a spus ca s-a ridicat. pe mine ma doare tot spatele dar eu am si probleme cu coloana. credeam ca sunt sigura baba.mie diagnosticul asta mi l-a dat doctorita de fam. tu ce analize ai facut?

Mergi la inceput

mai, mie mi-e dor sa mai vad fete care anunta II liniute. Chiar nu mai vine nimeni cu asa ceva ?

vrmoana, poate tu ??? ca mai ai putin...

Mergi la inceput

maryb, vin eu peste cateva zile cu 2 liniute la testele de ovulatie .
fetele care au repetat spermograma sotului, intrebare - are ceva daca o repeta la o saptamana de la terminarea tratamentului si nu imediat dupa ce l-a terminat?

Mergi la inceput

andreutza, eu vorbeam de teste de sarcina, dar cum nu am specificat....

gabitza, tu ce mai faci ? esti ocupata cu intoarcerea in tara de nu mai vii pe aici ?

si irene ce o mai face ? irene, daca mai citesti pe aici sa stii ca imi este tare dor de tine.

irinamincu, tu ce mai faci, chiar asa nu mai dai nici un semn de viata ?

marryan, nici tu nu mai vrei sa treci pe la noi ? ce mai faci ?

blanche, tu ? ce mai faci ?

haideti mai fetelor ca mi-e dor de voi...

Mergi la inceput

Maryb crek mai dureaza cu II ca se pare ca toate ovulam odata. Da si cand venim toate cu II II II II sa vezi atunci.
Andreutza problemele le-am descoperit in urma unor radiografii pe care le-am facut dupa niste crize de durere de spate de nu reuseam nici sa aplec capul in fata. Am luat ceva analgezice fara efect, am facut niste chinetoterapie si mi s-a recomandat sa ma menajez daca nu vreau sa ajung la operatie pt hernie de disc. De atunci mai rarutz cu caratu de bagaje, dorm pe saltea tare, nu stau prea mult in picioare.
De vreun an am inceput sa am probleme si in zona cervicala de la statul la calculator. Nu stiam de ma doare capul asa tare. Am facut analize sa vad daca n-am anemie, glicemie ridicata, control oftalmologic si a rezultat ca de la coloana si de la tensiune ma doare. Mai fac si eu niste exercitii de dezmortire si ma mai dau cu "batranol" (asa zice sotu meu la alifiile astea antiinflamatorii cu care se dau de obicei batranii care au reumatism) Si cam atat.

album de nunta

Mergi la inceput