fraude firme recrutare

fraude firme recrutare | Autor: bonamea

Link direct la acest mesaj

Buna,va invit sa va scrieti povestea voastra sau a unei rude,sau prieteni despre contractele tzeapa obtinute ptr.munca in Cipru prin firme de recrutare si plasare forta de munca in strainatate acreditate de Ministerul muncii pe e-mail fraudacipru@yahoo.com
Mi-a fost adresata aceasta invitatie de o persoana care a citit povestea mea pe un site,PACALITI DIN TOATA TARA,UNITI-VA!
multa suferinta si umilinta prezentate pe 5 oct 2006 de tv.ANTENA 1.Oameni deznadajduiti care au ales sa plece sa munceasca in strainatate din diverse nevoi pe care nu le pot rezolva muncind in Romania.Am intalnit acolo o familie necajita care avea un copil bolnav grav de inima si au ales cu incredere o firma acreditata,dar vai de viata lor,cu f.mari sacrificii faceau cativa banuti,nimic nu se desfasura legal acolo.Eu m-am intors caci nu s-a respectat contractul individual de munca intocmit pe bani multi in tara.A fost o MARE tzeapa.Am indraznit de curand sa depun plangere penala la Parchet brasov,desi muti din anturaj mi-au spus ca nu am nici-o sansa sa obtin ceva-macar banii pierduti,nu si plata muncii efectuate in Cipru.Am primit pe net poveste dureroasa a unui tanar plecat si revenit in luna sept.2007-am plans in timp ce citeam textul...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Te rog sa deschizi aceasta cerere in alta sectiune. Cea de fata are un anumit specific altul decat ceea ce ai dori sa afli.

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Anul 2006 /Anul 2007 /Serbarea Ioanei/Croatia 2007
Pagina legislativa

Mergi la inceput