Buna,va invit sa va scrieti povestea voastra sau a unei rude,sau prieteni despre contractele tzeapa obtinute ptr.munca in Cipru prin firme de recrutare si plasare forta de munca in strainatate acreditate de Ministerul muncii pe e-mail fraudacipru@yahoo.com
Mi-a fost adresata aceasta invitatie de o persoana care a citit povestea mea pe un site,PACALITI DIN TOATA TARA,UNITI-VA!
multa suferinta si umilinta prezentate pe 5 oct 2006 de tv.ANTENA 1.Oameni deznadajduiti care au ales sa plece sa munceasca in strainatate din diverse nevoi pe care nu le pot rezolva muncind in Romania.Am intalnit acolo o familie necajita care avea un copil bolnav grav de inima si au ales cu incredere o firma acreditata,dar vai de viata lor,cu f.mari sacrificii faceau cativa banuti,nimic nu se desfasura legal acolo.Eu m-am intors caci nu s-a respectat contractul individual de munca intocmit pe bani multi in tara.A fost o MARE tzeapa.Am indraznit de curand sa depun plangere penala la Parchet brasov,desi muti din anturaj mi-au spus ca nu am nici-o sansa sa obtin ceva-macar banii pierduti,nu si plata muncii efectuate in Cipru.Am primit pe net poveste dureroasa a unui tanar plecat si revenit in luna sept.2007-am plans in timp ce citeam textul...
Te rog sa deschizi aceasta cerere in alta sectiune. Cea de fata are un anumit specific altul decat ceea ce ai dori sa afli.
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Anul 2006 /Anul 2007 /Serbarea Ioanei/Croatia 2007
Pagina legislativa