Buna. Am si eu o intrebare, poate s-a confruntat cineva si-mi poate raspunde. Am un copil in varsta de 11 luni si sunt in CIC pana in octombrie 2008, dar in aprilie 2008 voi naste al doilea copil. Intrebarea mea este voi beneficia de CIC 2 pana implineste al doilea copil 2 ani sau nu? Asta in conditiile in care nu ma voi intoarce la servici inainte sa nasc. Trebuie sa lucrez inainte sa intru in CIC 2?
Va multumesc.
Mami 11+ si Vladic (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
aproape major
barza
Cand am nascut baietelul - bebe2 (in ianuarie 2006), fetita mea avea 1,7 ani. Eram in CIC pentru ea, urmand sa se sfarseasca in iunie (2006). Dupa incheierea primului concediu, am intrat imediat in cel doilea, pentru baietel, fara sa lucrez asadar intre ele. Am mers doar la servici si am facut dinnou cererea de suspendare a activitatii, si dosarul aferent la primarie si fortele de munca.
Nastere usoara si bebei sanatosi!
Gratiela, Maria si Stefan
www.versuripenet.ro/versuri/voltaj/crede/" target="_blank">crede
si eu aveam cic1 pana in iunie 2007, in aprilie 2007 am nascut iar, mi-am dus actele pe la primarie pt alocatie-indemnizatie si cand s-a terminat cic1 am intrat automat in cic2.
la servici am dus o cerere si copia dupa cetificatul de nastere al bb2.
deci stai linistita, nu tre sa mai lucrezi pt cic2
Nu trebuie sa lucrezi inainte de a intra in CIC2.Din apr 2008, vei beneficia de CIC1(600 ron)+aloc1(200ron)+aloc2(200ron), pina in oct 2008, cind iti vei face dosarul ptr CIC2.
Bucuria vine din lucruri marunte...
Lena
Va multumesc ca mi-ati raspuns Si eu tot asa stiam, doar ca m-a derutat cineva, ca mi-a zis ca s-a schimbat legislatia si trebuie sa lucrez inainte sa-mi mai iau un CIC.
Mami 13+ si Vladic (17.10.2006)
aproape major
barza
felicitari!e asa cum ti-a scris lulu_boches;si eu am fost in aceeasi situatie.am nascut pe al doilea inainte de terminarea CIC dupa primul.multa sanatate