pachete spre Romania

pachete spre Romania | Autor: olive

Link direct la acest mesaj

Buna,
Cei din strainatate,cum trimiteti pachete in Romania?
Parca mi-aduc aminte de o companie de curierat romaneasca care se ocupa cu asa ceva dar nu mai stiu unde am auzit de ea.
Orice sfat e binevenit.
Multumesc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rhea spune:

TNT am flosit eu , dar firma mea are un contract cu ei - 50% discount , altfel sint foarte scumpi . Am platit pentru 50 de kg 100 de euro dar am facut greseala sa declar valoarea pachetului la 500 de euro si la ridicare mi-au cerut sa platesc TVA la aceasta valoare ca cica se considera ca fac import : valoarea pachetului era prea mare iar expeditorul era persoana juridica . S-a rezolvat cu o mica atentie , 1000 lei vechi - ca si vamesii trebuie sa traiasca !(Taxa ar fi fost de 95 de euro) Mi-au spus ca valoarea pachetelor nu trebuie sa depaseasca 45 de euro pentru a nu se plati TVA . Nu stiu daca problema TVA-ului mai intra in discutie daca expeditorul e persoana fizica .TNT ofera servicii door to door .
Poti incerca sea cargo. Nu e atit de scump dar perioada de livrare e mai lunga .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matgravidut spune:

Olive ... noi trimitem pachete prin Florin Parjol.
Am numarul lui de telefon... daca il vrei.

Tocmai am dus un pachet si va ajunge un pic inainte de Craciun...mai ales ca multi vor sa trimita cadouri.
Am mai trimis cu el si noi si prietenii nostri. Tot timpul am fost foarte multumiti si pachetele ajung in regula fara cea mai mica problema.

minimum este 0-15 kg cu 70cad.

Monica-Matz 24+ cu Andreea Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefiuta spune:

fetelor, dar din Italia spre Ro stiti? vreau sa-mi ajut prietena care va veni in Ro si s-a hotarat sa nu se mai intoarca acolo si deja trebuie sa inceapa sa-si mai trimita din lucruri acasa. precizez ca sta undeva aproape de Roma. va rog ajutati-ma dak stiti ceva!

leuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

quote:
Originally posted by stefiuta

fetelor, dar din Italia spre Ro stiti? vreau sa-mi ajut prietena care va veni in Ro si s-a hotarat sa nu se mai intoarca acolo si deja trebuie sa inceapa sa-si mai trimita din lucruri acasa. precizez ca sta undeva aproape de Roma. va rog ajutati-ma dak stiti ceva!

leuta

In Europa poti sa apelezi la autocarele de pasageri.Eurolines si Atlassib duc si pachete in Ro si invers la 1 euro/kg.Noi din Germania trimitem cu Pletl la acelasi pret.Ce depaseste 15 kg se plateste cu 1,2 euro/kg.Am trimis pachet duminica trecuta cu ei si a ajuns bine fara nici o problema

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olive spune:

multumesc frumos pt raspunsuri.

matgravidut imi dai mai multe detalii pe pm?iti multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catralu spune:

matgravidut si eu sunt interesata de numarul acela de telefon;mi-l poti da te rog pe pm?multumesc frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Informatii de acest gen gasiti in ziarele romanesti disponibile la magazinele romanesti, doctorii si dentistii romani sau la biserici.

Pentru Montreal de exemplu am gasit: colete.ro, tel 514 781 8786. Wold Line Cargo spune ca are birouri si la Torornto si in alte orase canadiene, tel 1888 472 8478.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matgravidut spune:

Catralu, as da eu PM dar, nu ai PM activat :))

Pupi

Monica-Matz 24+ cu Andreea Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olive spune:

Buna din nou,
am gasit pe net o firma de curierat intre Canada si Romania http://www.sabdelivery.com si vreau sa va intreb daca ati auzit sau stiti ceva despre ea.
Sunt seriosi?I-a folosit cineva?
Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Eu dintotdeauna am trimis prin Atlassib. 1,5 euro pe kg...parca.....ca nu am mai trimis de mult.....

mult asteptat

Mergi la inceput