sa fac sau nu pregnyl

sa fac sau nu pregnyl | Autor: alguesa

Link direct la acest mesaj

Buna ziua,
Am si eu o nelamurire.Acum doua luni m-am hotarat sa ramana gravida si m-am dus la ginecolog sa vad daca trebuie facut ceva inainte.Am facut analizele si mi s-a spus ca e totul ok.dupa prima luna in care n-am ramas doctorita mi-a spus ca foliculii mei sint cam "anemici", asa ca mi-a dat sa fac stimulare 5 zile si apoi pregnyl in ziua a sasea.din pacate nu am avut nici un rezultat. acum , m-am dus la eco cam in ziua a 10-a si mi-a spus ca am doi foliculi , dintre care unul de 14 mm sau cam asa ceva si mi-a zis sa fac peste 5 zile pregnyl 2 fiole de 5000.problema mea e ca ieri(a 13 zi) am simtit simtomele de ovulatie si am facut un test de ovulatie care a iesit pozitiv .intrebarea mea este daca sa mai fac injectiile sau nu.ma gandesc ca si ieri si azi am si daca cumva am ramas sa nu faca mai rau. Poate e o tampenie ce intreb dar va rog sa ma ajutati ca nu stiu ce sa fac. Multumesc mult.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Draga mea, in primul rand sper sa ti se implineasca visul de a deveni mamica. In al doilea rand, nu stiu daca pregnyl mai foloseste la spartul foliculilor in cazul tau daca ovulatia a avut loc deja. Dr ta trebuia sa te cheme la eco pana foliculii aveau peste 20 mm si atunci iti recomanda pregnyl in urmatoarele ore nu peste x zile.

Insa, Pregnyl NU dauneaza sarcinii daca exista deja, de exemplu Tutunaru recomanda 12 injectii cu pregnyl la inceputul sarcinii, una la 4 zile - pentru sustinerea sarcinii impreuna cu itrogestan si magneB6.

Asa ca rau nu are ce sa-ti faca daca te hotarasti totusi sa faci injectia.

Pupici si nu te mai stresa.

Clau si Alessia Maria 13 iulie 2007

Poze cu printesa mea www.flickr.com/photos/13994486@N00/show/" target="_blank">Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alguesa spune:

Cam asa m-am gandit si eu, ca nu prea mai are ce sa mai sparga , cred ca o sa sar peste pregnyl luna asta si poate poate am avut noroc. Data trecuta a fost cum ai zis tu, adica dupa stimulare am fost la eco si s-a vazut ca foliculii crescusera considerabil.multumesc mult pentru raspuns ca eram tare derutata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns c.myry spune:

Buna,
Eu sunt pacienta dr. Tutunaru si sunt insarcinata in 5 sapt. si mi-a dat pt sustinerea sarcinii (pt ca mai am una oprita in evolutie la 8 sapt) 12 injectii Pregnyl 5000, 1 la 4 zile, magne B6 si utrogestan.
Am vazut si eu pe prospect ca scrie ca nu sunt recomandate in sarcina, dar eu cred ca stie ce face. Nu ar da ceva care face rau sarcinii.

Multa bafta si un bebe in curand!

myry

Mami si tati te asteapta http://tt.lilypie.com/n3Iep3.png

_

Cuvintele bune pretuiesc mult si costa putin. - George Herbert

Mergi la inceput