Cafea cu aroma de femei - 17
Raspunsuri - Pagina 19
principe spune:
inuta,
legumele le asortezi si le maninci cu pui la gratar cu peste cu un muschiulet de vita.
am sa-ti dau retete bune de legume,usor de facut,si destul de variate.
la noapte.
aida,
cind t duci la piata ia si porumb dulce in cutii,ca am o reteta buna de tort de porumb ptru mita.
monica mami de print
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117
ina78 spune:
D-na W draguta... dar incorecta.
Mai ales acum cind sint asa o botoasa. Am sa i-o citesc grasului... sint convinsa ca o va aprecia.
Principe are dreptate, dr s-a referit la excesul de kg. Eu am peste2.5 kg in 2 luni. In plus am inteles ca fiecare kg de grasime nu atrage ceva bun ptr bebe. Ori dr stia ca as minca numai prostii.
In plus legumele si fructele intra asa greu. Am mincat cite 1-2 grefe / zi si 1-2 mere / zi... legume... aproape deloc. Asta desi maninc de sting.
Principe porumb folosim si noi. Ultima data am facut o salatica cu ton si o picatura de maioneza.
Sotul meu mai face o salata cu porumb si soia. Aia nu-mi place.
eu - Ina
- puiutul meu
maru spune:
quote:
Originally posted by aidaciolac
... bai ce prostie ... ca sa nu te ingrasi mai mult de 1 kg. Ce draq de doctori sunt astia.
Merci de retete , cand ajung la piata o sa cumpar ce imi trebuie.
maru vrei cevape spate? Sigur ca ne era dor. Nu ai vazut ce liniste a fost pe aici? Ai vazut , stiu.
Aida - mama de pisica mica.
nov2006 , vara2007 , septembrie2007
Matza Emma in actiune
e nebunie la servici, si din cand in cand mai arunc cate un ochi sa vad daca sunteti bine
ina, cred ca nu ai voie urcat, coborat scari, ridicat greutati
potoleste-te, fata draga
sunt ingrijorata, Stef nu a mai intrat, oare ce ii face burtica?
aida, pacaleste mitza mica si dai papaya, sincer nici eu nu ma omor dupa ea, dar am o colega la servici care a trait 7 ani in Malawi si care manca papaya cred ca si in somn!
Doamne'ajuta!
ina78 spune:
Papaya ar trebui sa maninc si eu, nu???? Sa vedem cum dati voi la copii... sa pape si copilul de mine.
Stefania nu a mai scris nimic. O asteptam cu vesti.
Scari trtebuie sa urc - stau la etajul 4. Si nu avem lift... pina ne-om muta... unde ne-om muta...
eu - Ina
- puiutul meu
wonderful spune:
Mai ma enerveaza rahatele astea de poze.Sunt membru la webshots dar cand dau click pe albumul din profilul meu imi spune ca pege can't be displayed'.Rau e sa nu te pricepi,da' nu ma las.
wonderful spune:
quote:
Originally posted by ina78
Papaya ar trebui sa maninc si eu, nu???? Sa vedem cum dati voi la copii... sa pape si copilul de mine.
Stefania nu a mai scris nimic. O asteptam cu vesti.
Scari trtebuie sa urc - stau la etajul 4. Si nu avem lift... pina ne-om muta... unde ne-om muta...
eu - Ina- puiutul meu
Cand am ramas gravida a2a oara am urcat de cateva ori pana la etaju' 8,io stau la 1;atentie,Ina,nu aveam niciun fel de probleme.Cred ca niste plimbari zilnice care nu implica un efort sustinut sunt mai potrivite.
ina78 spune:
D-na W plimbari usoare fara efort cred ca nu e gaura in cer. Acum eu sint si alintatura, aici... ca de... voi mamici, eu is pui... inca.
Nu ma panichez.
Acum de ex. vad un somn ... o sa stau si putin la tv si apoi la somnic, ca azi tare m-am mai stresat.
Va pup pe toate. 
eu - Ina
- puiutul meu
maru spune:
fetelor, ma duc la betivaneala canadeza, abia astept, locul e bestial, stiu ca si fetele sunt grozave!
AM SCAPAT DE MUSAFIRI! AM SCAPAT DE COPT CURCAN SI DE GATIT CA LA BALAMUC! yUPIIIIIIIIIIIIII
Doamne'ajuta!
iuliana_2007 spune:
Buna seara fetelor,
Inutza draga mea eu cred ca este bine sa stai linistita,sa ai grija de tine si de bebitzul tau ca acum sunteti voi importanti.In legatura cu mancarea eu iti recomand sa mananci legume acum in prima perioada a sarcinii pt la sfarsit o sa iei in greutate mult.O sa iti fie greu la inceput dar o sa te obisnuiesti>Si eu cat am fost insarcinata am renuntat la multe,chiar foarte multe,mi-a fost greu la inceput dar m-am obisnuit pt ca ma gandeam numai la puiutul meu si de faptul ca eu sunt responsabila pt sanatatea ei.O sa fie bine pana la urma ai sa vezi.
Iuliana mami de Maya Maria(26.03.2007)
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
lulu_boches spune:
d-na W - tu de partea cu esti?![]()
adina - eu 'detin", o conjunctivita de cind eram mica.Apare si dispare dupa bunul ei plac.ii mai dau kanamicina.
aido - la tine cura de slabire tine 2 zile?Ce poftesti la shaorma pregnantei
?
ina -grija mare la greutate.
ptr greturi incearca Sweppess- bitter lemon, ca la mine a functionat f bine, cite 2L/zi.
principeso - lasa mama gatitu, ca ne
numai cetind.
Ptr toate fetele 

Bucuria vine din lucruri marunte...
Liana&Luana(17.sept.2002)

pe spate? Sigur ca ne era dor. Nu ai vazut ce liniste a fost pe aici? Ai vazut , stiu.