Aspirante optimiste > 20 Ani ( 168)
Raspunsuri - Pagina 6
anaxena spune:
quote:
Originally posted by dyanira
Anaxena, interesting...Pacat ca nu inteleg chiar toate cuvintele dar in esenta am cam priceput.
Putine fete azi.Toate sunt ocupate ca e sambata. Si eu astept sa termine masina de spalat sa intind rufele si apoi ma apuc sa gatesc....Nu prea am chef dar asta e...treburi de femei
http://tt.lilypie.com/q9Q0p3.png
dc vrei iti traduc
Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie
dyanira spune:
Daca poti te rog, esti o draguta....
Prima parte am inteels ce e cu ea:abstinenta mai mare de 7 zile nu e buna.La al doilea daca poti sa imi traduci.
voicu_bebi spune:
tu ana nu ai treaba in weekend...cu gatitul...spalat rufe? ca eu fac curat si am si o groaza de haine de bagat la masina...si facut mancare....ca deja mi-e foameeee....![]()
Sotie fericita si in curand viitoare mamica 

anaxena spune:
quote:
Originally posted by voicu_bebi
tu ana nu ai treaba in weekend...cu gatitul...spalat rufe? ca eu fac curat si am si o groaza de haine de bagat la masina...si facut mancare....ca deja mi-e foameeee....
sincera sa fiu mie imi vine cineva de 2 ori pe sapt si face curatenie
noi plecam de acasa intre 9-12 si ne intoarcem la 21...nu mancam acasa..mai bine zis eu cred ca traiesc cu aer...dar am facut aseara supa crema de legume...asha ca azi fufu ca doar ovulez!!!asta dc are sotu chef..ca eu am zis ca nu mai insist
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie
voicu_bebi spune:
ce bine de tine ca nu mai trebuie sa gatesti sau sa faci curat sau alte chestii...eu pot sa zic ca eu le fac pe toate ce tine de casa....si sotul cu partea financiara...aaa si cu
se implica si el la partea asta....![]()

anaxena spune:
quote:
Originally posted by anaxena
As ovulation approaches, your cervix tends to rise up in your vagina, soften, and open slightly. Although it feels firm like the tip of your nose at the start of your menstrual cycle, by the time you're ready to ovulate, it feels soft and fleshy like your lips. You can monitor this particular fertility sign yourself.
cu cat ovulatia se apropie,colul tinde sa se ridice in vaginul dvs,sa fie mai moale si usor deschis.Desi se simte ferm ca vf nasului la inceputul cm-ului,pana sa ajungi sa fi gata sa ovulezi,se simte moale si carnos precum buzele.Poti sa monitorizezi aceasta particularitate a fertilitatii de una singura
proiectul bebe pink
proiectul bebe pink
anaxena spune:
quote:
Originally posted by voicu_bebi
ce bine de tine ca nu mai trebuie sa gatesti sau sa faci curat sau alte chestii...eu pot sa zic ca eu le fac pe toate ce tine de casa....si sotul cu partea financiara...aaa si cuse implica si el la partea asta....
noi nu avem timp si eu nu am chef de curatenie..de mancare eu ma ocup...dar cum dim nu mancam,la pranz nu mancam..iar seara ne mancam ficatii unul altuia..mai gatesc cand am eu chef de ceva de papa
nu ma intereseaza ce vrea el..dc are chef sa-si faca..ca si el are 2 maini...dc nu-i convine ceva sa faca...nu sunt obligata pt ca nu am putza sa-i fac lui poftele...noi nici cu banii nu avem nicio treaba..eu cu ai mei,el cu ai lui....suntem mai independeti
asha nu ma streseaza nimeni ca cheltui prea mult..e treaba mea!!
deci eu fac ce vreau si nu-i calc,nu-i pun mese si nu-l intreb dc ii e foame...de spalat spala mashina de spalat..asa ca sunt foarte relaxata la cap asta...si nici el nu se incumeta sa aibe pretentii,ca shtie ca nu o sa calc peste principiile mele vreodata
proiectul bebe pink
dyanira spune:
Foarte bine faci anaxena.Si eu am cam aceleasi principii.La mine impartim munca in casa in timpul saptamanii in sensul ca facem curatenie cu randul care are mai mult timp in ziua respectiva, de spalat bagam la masina tot asa cine e acasa iar cu gatitul in timpul saptamanii mancam doar seara acasa si atunci fiecare isi face daca ii e foame sau facem impreuna.
Doar sambata e ziua mea de gatit pentru ca eu sunt libera si sotu lucreaza si pentru ca imi place sa gatesc si sunt si priceputa asta nu ca sa ma laud.si atunci gatesc tot timpul in weekend si pentru ca imi face placere si pentru ca sotul meu e un gurmand si ii place tare mult mancarea gatita in casa.E satul de mancat in oras in timpul saptamanii si atunci ii fac placerea asta.Dar doar aici las de la mine in rest nu....
syyylviuta spune:
Mai fetele, pe mine ma termina o chestie... cred ca de aia nu raman gravi...
Ca week-endul asta se anunta fierbinte pt noi de aici, va pun o intrebare... dupa ce facem
chiar daca stau cu perna sub fund si picoarele in sus, tot iese sperma... de exemplu azi dimineata am stat o ora jumate cu picioarele in sus, si acum ca ma fatai prin casa, am dat tot afara! Nu stiu ce sa mai fac!?
http://tt.lilypie.com/rN8hp3.png
syyylviuta spune:
Ziceti-mi ca nu sunt nebuna si ca patiti si voi asa...
http://tt.lilypie.com/rN8hp3.png