Aspirante optimiste > 20 Ani ( 168)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginamaria spune:

CLAUDELA eu m-am trezit.......unde iti e cafeaua? Glumesc, nu cred ca mai e cineva asa de nebuna sa se trezeazca intr-o zi de sambata cand nu are nimic de facut la ora 6.30............EU DA.si problema e ca sotul meu doarme pana tarziu........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Neata fetele.
Si eu m-am trezit f dimineata cand a plecat sotul meu la servici.Am intrat sa citesc ce s-a mai intamplat si sunt socata inca nu imi vine sa cred ce s-a intamplat cu alina1980.
Alina1980 iubita mea sunt alaturi de tine din tot sufletelul meu.Mi-ai placut inca de cand am citit pentru prima data acest forum si am fost super bucuroasa cand ai anuntat ca esti gravi.Trebuie sa fii tare sa treci peste incercarea asta grea si sa te gandesti ca orice incercare prin care trecem ne face mai puternici.Si o sa vezi ca in curand o sa ramai gravi din nou si atunci totul va fi super bine.
Pupici la toate fetele si o zi de sambata minunata va doresc.

http://tt.lilypie.com/q9Q0p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonzca79 spune:

neata fetelor!!am intrat 5 min sa va spun cum a fost aseara la raclaj...nu am simtit nimic(ma refer la durere0 iar medicul s-a purtat minunat...ma bucur ca l-am ales pe el....nu am adormit ci am vb continuu desi cred ca am spus numai prostii...apoi m-a lasat cca 1 ora intr-o camera alaturata unde am stat cu sotul si unde nu mai eram in stare sa vb....desi auzeam tot ce se intampla acolo daca inchideam ochii visam...am plecat acasa cu o durere usoara de burta care parese a trecut 90%...mi-a spus ca e uterul care se contracta ...asta e..

mi-a mai spus o chestie pe care nu am inteles-o prea bine dar despre care voi intreba peste 2 sapt cand merg la control..."ceva de genul ca-mi recomanda sa raman insarcinata in primavara si nu din cauza mea( a organismului) ci pt ca ar circula niste virusi in perioada asta care afecteaza la nivel celular....voi vedea ce va spune la control....

pana atunci va pupesc fetelor si va doresc un week-end minunat!

multumesc pt ca ati fost alaturi de mine in momentele astea!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

neata fetele...si eu is matinala ca sotul lucreaza sambata...nasol dar asta e
ramona ma bucur ca aud vesti de la tine si ca raclajul a decurs bine...imi pare rau inca o data ca a trebuit sa treci prin o asa incercare.,...dar suntem alaturi de tine...sa te refaci cat mai repede....si sa nu fi trista fii optimista ca in curand vei fi din nou graviduta si totul va fi bine ....te pup si ai grija de tine...
ramona dar de ce a zis dr sa incercati prin primavara?
dyanira ce faci?
alinate pupicesc mult si suntem alaturi de tine in aceasta grea incercare...inca o data imi pare rau....ai grija de tine si speram sa auzim vesti de la tine cat mai curand posibil...si ai increderea ca dupa aceasta perioada grea va veni din nou bebele...

Sotie fericita si in curand viitoare mamica

Mergi la inceput

Voicu_bebi.
Eu sunt bine , super ocupata in ultimul timp de cand a inceput scoala.Dar cu toate astea nu am lasat prestatul la o parte , sapt asta am prestat ca la carte din 2 in 2 zile, poate iese ceva...
Tu ce mai faci?Am citit ca ai reuntat deocamdata la proiectul bebe.

Mergi la inceput

dyanira e bine ca prestati ca la carte o data la 2 zile...sper din tot sufletul sa se prinda bebele luna asta ...si sa te aud ca esti viitoare graviduta....
eu ce sa fac... binisor momentan....da am amanat venirea lui bebe pe luna aprilie anul viitor...ne-am gandit si asa ar fi mai bine...chit ca ma prinde licenta tot graviduta ....dar macar as fi in stadiu mic de sarcina....sa vedem ce o fi..

Mergi la inceput

Poate ca e mai bine asa pentru tine.As iti va fi mai usor la licenta.Dar sa nu amani prea mult ca ajungi ca mine sa ti se para ca esti batrana pentru BB.

Mergi la inceput

DYANIRA succes la prestat....mie tipa de a laborator de IA mi-a zis ca tot prestatul ramane baza..............asa ca da-i sa mearga...

Mergi la inceput

stai libnistita ca nu esti batrana pt bebe...la 27 ani e ok pt venirea bebelui....
eu mai astept pana la anul acuma sa vedem cand...

Mergi la inceput

aaaaaaaaaaaaaaaaaa nici vb.la 27 esti in plina forma...........eu am 28 si ma simt extrem de tanara si mi se are ca deabia acum sunt cu adevarat pregatita sa am un .DAR ACUM SUNT ATAT DE PREGATITA CA NU MAI AM RABDARE........SI VA VENI........STIU ASTA, SIMT CA SE APROPIE MOMENTUL CU VITEZA.......

Mergi la inceput