Aspirante optimiste > 20 Ani ( 168)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

neata fetele ce faceti?
eu acu' m-am trezit si hop la calculator sa mai vorbesc cu voi....
analisa imi pare rau ca ai stat in spital...sanatate multa si ai grija de tine si bebe din burtica si sa dea Domnul sa fie totul bine si sa duci sarcina pana la termen....te imbratisez tare de tot
ioana off iubita...imi pare asa rau pt samburel...doare stiu ...dar impreuna vom trece peste aceste grele incercari...suntem alaturi de tine...te pupic si te imbratisem mult mult ....
kitzy...ooo a fost ieri ziua ta ...ce frumos!La Multi Ani! ...iti doresc sarcina frumoasa , sanatate ,un bebe frumos si mancacios ....sa ai parte de multe bucurii, multa dragoste alaturi de sot....!
alina ma bucur sa aud ca esti bine ....si ca mai vii pe la noi...te pupic mult ...fii tare...suntem alaturi de tine si te vom astepta atunci cand vei condidera tu ca esti pregatita pt bebe...

Sotie fericita si in curand viitoare mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_1980 spune:

bujo, bebi va si eu!
bujo vad ca si tu ai asteptat tot cam 2 luni ca sa reiei proiectul! asa zic si eu, asa mi-a zis si dr. meu!apropo, nu cred ca voi avea vreodata cuvinte sa ii multumesc pt cum s-a purtat cu mine!am fost de 2 ori la el la 5 sapt si la 10 sapt si apoi la spital cand m-a chiuretat(offf ce cuv urat)dar ar fi insemnat poate mai mult pt mine trauma psihica decat cea fizica daca nu s-ar fi purtat frumos cu mine! este o experienta traumatizanta din toate punctele de vedere si aici vad inca o data cat de mult conteaza relatia medic pacient! asa ca fetelor sa fiti atente ce medici va alegeti!! sunt destui, slava domnului!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

voicu bebi multumesc tare mult!

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrmoana spune:

Alina

oana
"Success comes before work only in the dictionary."

waiting for my baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Alina sunt perfect de acord cu tine referitor la relatia medic-pacient.Si eu am avut parte, slava Domnului, de medici extraordinari si intamplarea a facut ca eu sa fiu consultata de mai multi cand am pierdut sarcina. Doctorita mea care mi-a dat diagnosticul s-a purtat fff frumos si a zis ca nici nu stia cum sa-mi dea vestea ca vazuse cat de incantata era. Mi-a spus sa nu-mi pierd speranta si sa repet eco dupa o sapt ca sa ma asigur ca nu iau o decizie pripita. Intre timp ea a plecat in concediu si am repetat eco cu alt medic la fel de binevoitor. Mi-a facut inca o eco si, desi arata acelasi rezultat, mi-a mai facut o eco si mai performanta inclusiv Dopler ca sa ma conving si sa nu raman cu indoiala ca n-am facut tot ce-am putut ca s asalvez sarcina. Iar cand nu s-a mai putut face nimic si am ajuns la urgenta la maternitate (de care nici nu voiam sa aud, dar de ce ti-e frica nu scapi) am fost chiuretata de un medic rezident care s-a purtat f frumos cu mine, inclusiv asistenta. Fizic m-am simtit mizerabil dar psihic m-a ajutat f mult ca nu am fost bruscata si repezita. Am fost putin surprinsa de felul cum s-au purtat cu mine la maternitate caci auzisem o gramada de lucruri negative. Si totusi cand va fi sa nasc o sa aleg pe cat posibil o clinica particulara si asta din cauza conditiilor din maternitate (curatenie, dotari vechi etc).
Daaaar, sa gandim pozitiv pana atunci si sa ne sprijinim una pe alta pt ca din pacate vad ca mai mult de jumatate dintre noi s-au confruntat cu durerea de a fi pierdut o sarcina.

bujo (asteptand din nou liniuta roz)
album de nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_1980 spune:

oana, bujo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatricce spune:

Alina imi pare foarte rau pentru ce ai patit ,dar fruntea sus ca in curand o sa vina din nou bb Kitzy LA MULTI ANI !!!tot ce iti doresti si multa multa sanatate pentru tine si bebic ..

http://tt.lilypie.com/CEsdp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Ce activitate slaba e azi!
Bujo am impresia ca tu repede o sa vii la noi cu vesti bune! Sa te ajute DD!
Intr-adevar, multe fete au pierdut prima sarcina, asa mi-a zis si mie doctorul, ca o treime din femei pierd prima sarcina din motive necunoscute. Peste 2 sapt ma prezint iar la eco, sper sa aud vesti bune si de data asta si sa se dezvolte bb.

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

ioana imi pare super rau...chiar nu shtiu ce sa-ti zic
sunt cam trist acum
maria nu te supara ca nu ai facut fufu ca ai facut detsul pt bb
eu facut fufu si aseara
TB 36.9..acum ramane sa ashteptam

Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Kitsy si eu zic ca vin cu vesti bune pe la sf lu oct.
Ana servus. Ce faci, cum stai cu siptomele? Ti-a trecut durerea?

bujo (asteptand din nou liniuta roz)
album de nunta

Mergi la inceput