Aspirante optimiste > 20 Ani ( 168)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns syyylviuta spune:

Ai grija de tine si de bebe mic, si mult curaj sa treci peste toate greutatile... Sper sa se rezolve si sa fiti bine amandoi!

http://tt.lilypie.com/rN8hp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns analisa spune:

saru'mana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginamaria spune:

ANALISA si va doresc sanatate multa la amandoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

quote:
Originally posted by diaconmaria

Save fetele...Am trecut sa va salut..pentru ca eu ma pregatesc sa plec cu sotul si cu prietenii la o partida de paintball...
Asa ca spor la prestat si o duminica placuta toate fetele

Maria
In asteptarea lui

paintaball!!dc te-ar auzi sotul m-ar strange de gat ca eu am zis ca nu cred ca e vreo fata care sa joace paintaball,prezizez ca al meu e super fan si acum mai si vindem in pitesti pusti,loadere bile si alte cele...da,tu nu faci vanatai de la bile?

Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie

Mergi la inceput

am o durere de ovare,mai ales dreptul,de nu pot sa merg..parca imi taie cineva burta...cum sa interpretez?e chiar dureros...mai rau ca la cm

proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Anaxena da ce-ai patit? e de la fufu?
Analisa tu ce-ai patit scumpa? Ce probleme ai cu bb? Daca poti sa spui.

bujo (asteptand din nou liniuta roz)
album de nunta

Mergi la inceput

nu e de la fufu
simt ca imi sugruma cineva ovarul drept,si pe bune ca de abea merg
poate ca ovulez azi intr-un mod mai violent sau cine shtie..sper sa nu fie ceva medical,ceva mai grav

proiectul bebe pink

Mergi la inceput

am citit ca durerile se datoreaza ruperii foliculului si eliminarii ovocitului,dar al meu se rupe nu gluma!!!luna trecuta ovarul stang,acum ovarul drept...cam nashpa ca uterul e anteroversat deviat stanga...la cam ia ceva la gigei sa ajunga in dreapta

proiectul bebe pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginamaria spune:

daca e cu succes nu e problema.Suportam noi si durerea asta......dar macar sa merite.
Am si eu o intrebare:de ce nu pot scrie colorat......de cateva zile nu imi mai apare mesajul trimis colorat

Mergi la inceput