Inseminare (17)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kittyke spune:

Buna fetelor,
Eu incet incet imi iau bun ramas de la voi. O sa mai intru sa va citesc dar nu mai dau cu parerea pentru ca la mine inseminarea asta nu a fost cu noroc.
Ieri am fost la eco , am un singur folicul ratacit , degeaba am facut 8 injectii de menogon organismul meu nu a mai raspuns la stimulare.
Duminica fac Ia nr.6 si ULTIMA
Intr-un fel m-am linistit, nu mai numar zilele, ovulatia , programare etc. chiar e foarte stresant.
Imi iau o pauza (nu stiu cat timp 1 luna-2) si fac Fiv, poate o sa am mai mult noroc.
Le urasc bafta tuturor fetelor care fac Ia si sanatosi pentru ca meritam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginamaria spune:

kitty stai ca nu trebuie sa pleci..........te rugam, poti sa mai stai si pe la noi si sa ne mai pove cum e cu FIV-ul ca iti dai seama ca multe dintre noi vor ajunge acolo......Te rugam nu fii asa dezamagita...........noi tot te iubim si te vrem intre noipana la urma tot din grupul nostru faci parte..........si cu siguranta o sa ne mai vedem si la ODISEE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stamate spune:

ginamaria-la fel am patit si eu de 3 zile ma doare capul f tare in ceafa si cu ameteli si stare de voma..cred ca de la ultogestan ni se trage , eu gata de azi nu mai iau.....azi z10 am facut un test si este negativ, sunt dezamagita rau si nu -mi mai trebe nimic.pup toate fetele si mult succes la cele care urmeaza sa afle raspunsurile, eu am iesit din cursa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Stamate, nu vreau sa-ti dau sperante false, dar, nu crezi ca Z10 DPO e cam devreme sa testezi? Majoritatea testelor reactioneaza cel mai devreme 14DPO, unele chiar mai tarziu. Eu zic sa mai astepti cateva zile, eu la 13DPO aveam HCG 35,5, deci eram gravi, iar testele de urina nu reactioneaza la valoarea asta. Mai stai un picut!

cat despre Utrogestan, voi cum il luati? daca il luati oral e posibil sa dea reactiile astea, luat vaginal insa nu aveti probleme, ca nu se sintetizeaza prin ficat, se absoarbe direct.

Eileen Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

montytaiana lasa ca o sa fie bine sa ai incredere in tine, in voi , si in Dumnezeu .Poate luni vei afla ca esti gravi.. tin pumnii
Stamate e foarte devreme sa faci test acum mai ales ala de urina asteapta pana in ziua 14 si nu mai arunca bani pe testele de urina iti faci direct bhcg. bafta

"A iubi inseamna a inceta sa traiesti pentru tine, a face ca toate sentimentele omenesti, teama, speranta, durerea, bucuria, placerea sa nu depinda decat de o singura fiinta; inseamna a te cufunda in infinit, a nu gasi nici o limita simtirii, a-ti inchina viata unei fiinte in asa fel incat sa nu traiesti si sa nu gandesti decat pentru a o face fericita; a turna maretie in injosire, a gasi alinare in lacrimi indurerate, placere in suferinta si suferinta in placere; adica a intruni in sine toate contradictiile." BALZAC.

Mergi la inceput

Kittyke daca duminica faci IA nr 6 inseamana ca mai e o sansa sa reusesti si sa nu ajungi la Fiv sper sa ti fie bine si sa reusesti

"A iubi inseamna a inceta sa traiesti pentru tine, a face ca toate sentimentele omenesti, teama, speranta, durerea, bucuria, placerea sa nu depinda decat de o singura fiinta; inseamna a te cufunda in infinit, a nu gasi nici o limita simtirii, a-ti inchina viata unei fiinte in asa fel incat sa nu traiesti si sa nu gandesti decat pentru a o face fericita; a turna maretie in injosire, a gasi alinare in lacrimi indurerate, placere in suferinta si suferinta in placere; adica a intruni in sine toate contradictiile." BALZAC.

Mergi la inceput

Andriushca unde esti hai sa deschizi noul capitol care sa ne poarte noroc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns montytaiana spune:

stamate si eu cred ca ai facut testul mult prea devreme,
in legatura cu utrogestan eu nu am avut nicio reactie adversa, dar eu le iau intravaginal
insa din ce am citit pe forum, fetele spuneau ca daca il iei oral iti da stari de ameteala si rau, afecteaza cumva ficatul

Kittyke eu zic sa ramai cu noi pana la sfarsit, si eu am facut mereu IA numai cu un folicul, si in viata normala de zi cu zi se intampla la fel, e suficient si unul singur ca sa reusesti, nu te da batuta inca de la inceput, spera si de data asta te rog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stamate spune:

multumesc din tot sufletul fetelor scumpe...sunte-ti niste dulci, nu stiu, sunt demoralizata si nu stiu... dar nu am mai avut rabdare, asa este aveti dreptate dar deja am sufletul varza.....o sa mai fac unul in z 14, eram nerabdatoare pt ca asta a fost ultima inseminare, analiza sotului a iesit sub 1 mil, mi-am pus toate sperantele in inseminarea asta ....vitro nu ne permitem si nu stiu ce o sa facem mai departe. Aveti dreptate ..o sa mai incerc un test z14 sau z15 daca nu vin uratii pana atunci, va multumesc din tot sufletul pt incurajare, si va tin la toate pumnii. ultrogestanul l-am luat sub forma de capsule una dim si una seara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kittyke spune:

Pentru toata fetele
Multumesc pentru cuvintele voastre, ma bucur ca am atatia prietene chiar si asa fara sa va cunosc
De maine incepe numeratoarea inversa

Mergi la inceput