Inseminare (17)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OanaMar spune:

sunteti foarte dragute ca incercati sa ma ajutati. Stau si citesc tot si sper sa ma linistesc un pic...si sa ma luminez putin in cap

dma2007, sper sa ai dreptate si sa vina. De fapt, doar nu vine degeaba..o sa "ii multumesc"
numai ea o fi si bilolog?? altii nu mai exista???

Mergi la inceput

mi-am activat PM-ul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

oricum nici nu se uita la tine pana nu "ii multumesti" stai linistita

aspiranta din 2006

declar si eu la cap

Mergi la inceput

pai atunci, cum o vad o sa-i multumesc ca s-a deranjat si dupa aia stam de vorba!
pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_81 spune:

Buna fetelor
Este cineva din Timisoara aici, sau daca stiti un dr. din Timisoara care face IA, luna asta as vrea sa incerc acolo, am trecut pe la voi sa va intreb daca nu stiti pe cineva.
Va doresc multa bafta celor care asteapta rezultate si celor care urmeaza sa faca IA sa ajute DD sa fie bine si sa iasa cu ochisori.
la fete

Mari in cel mai scurt timp posibil
http://tt.lilypie.com/jq2up3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Draga Dma2007, nu stiu cum s-a uitat sau nu s-a uitat la tine, dar eu n-am avut niciodata probleme cu ea, ba chiar prima data cand ne-am vazut la spital am "uitat" sa-i multumesc si nu m-a flituit niciodata, dimpotriva!
Apropos, Oana, "multumirile" respective i le-am adresat doar la spital, cand mergeam la cabinet plateam doar cat trebuia sa platesc si atat. Stai linistita in privinta asta, daca ii dai nu refuza, dar nici nu cere. Hai ca-ti trimit PM-ul

Eileen Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marusca spune:

oana,

Dr. moisa vine de obicei la cabinet sambata dar numai pentru pacientele pe care le-a programat ea. Eu am facut IAS-ul sambata si apoi m-am dus si duminica sa vedem daca s-a spart foliculul.
Duupa care m-a m-ai dus de vreo doua ori la inceputul sarcinii samabata la monitorizare.

la mine a reusit a 5 a IAS
Nu vreau sa o laud pe Dr. Moisa dar eu sunt foarte multumita de ea acum cand imi urmareste sarcina si am fost si cand eram in tratament de infertilitate.
Oricum fetelor, indiferent ce medic va alegeti ganditi-va si la cat de accesibil este. Ovulatie , monitorizare .... poti sa ai in orice zi daca nu va gasiti un medic disponibil si care sa va raspunda oricand la telefon este un stres in plus la stresul pe care il aveti ca nu reusiti sa ramaneti . Si cred ca la un moment dat obositi prea mult mai ales ca, sa fii linistita din punc de vedere psihic conteaza foarte mult.

Succes,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marusca spune:

A... si inca ceva. Subcriu la ce a scris Alexia.Sambata, Duminica, la cabinet sau spital am platit NUMAI tariful, niciodata nimic in plus , ceea ce pentru mine sincer este o usurare, stiu exact ca nu raman cu datorii. Pana la urma toti muncim pe bani...Este adevarat ca eu am preferat sa ma duc de cele mai multe ori la cabinet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_81 spune:

quote:
Marusca Posted - 12/10/2007 : 14:57:27
--------------------------------------------------------------------------------
oana,

Dr. moisa vine de obicei la cabinet sambata dar numai pentru pacientele pe care le-a programat ea. Eu am facut IAS-ul sambata si apoi m-am dus si duminica sa vedem daca s-a spart foliculul.
Duupa care m-a m-ai dus de vreo doua ori la inceputul sarcinii samabata la monitorizare.

la mine a reusit a 5 a IAS
Nu vreau sa o laud pe Dr. Moisa dar eu sunt foarte multumita de ea acum cand imi urmareste sarcina si am fost si cand eram in tratament de infertilitate.
Oricum fetelor, indiferent ce medic va alegeti ganditi-va si la cat de accesibil este. Ovulatie , monitorizare .... poti sa ai in orice zi daca nu va gasiti un medic disponibil si care sa va raspunda oricand la telefon este un stres in plus la stresul pe care il aveti ca nu reusiti sa ramaneti . Si cred ca la un moment dat obositi prea mult mai ales ca, sa fii linistita din punc de vedere psihic conteaza foarte mult.

Succes,

Ce bine ar fi daca am avea si aici in zona noastra asa un cabinet si un dr. cum spui tu.
Sa ai o sarcina usoara in continuare

Mari in cel mai scurt timp posibil
http://tt.lilypie.com/jq2up3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

buna fetele!
OanaMar, bafta multa in weekend, sa vina dr. si sa iasa bine!

Marusca, cum merge sarcina? ai parcurs deja jumate! multumim ca ai mai trecut pe aici sa ne cresti moralul si sa ne reamintesti ca tu ai reusit a 5-a oara, pup!

la mine azi ar fi trebuit sa vina nepoftitii, dar inca nu s-au aratat!

ZOZOLINA

andreea

...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...

COUNTING THE DAYS

Mergi la inceput