Timisoara, Impreuna! (56)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

vezi ca vreau si poze. Abia astept sa am timp sa fac si eu o vizita la ciufuleasca maestra ... va dati seama daca tot visez ...

Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

si eu vreau poze. musai.
anoo, zii ceva. cum ii?

Anda, mami de Ed

Viata
Pasiunea

Mergi la inceput

... of mey anuto ca stau ca pe jar. Sper sa fie ceva mai usor

pt voi ... parca nu aveai destule pe cap ...

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Saluti' si de la mua!

Bey da nu mai va fac fatza la cat scriati p'acilea.
Am fost ieri cu bubulina la Muscoi,a consultat-o si a spus sa-i dau Rhinatiol sirop si Nurofen siropel in continuare si maine sa merg din nou cu ea sa o vada. A auzit el ceva si ii e frica sa nu faca bronsita de la secretiile astea nenorocite
Cand ma vede ca o duc la aspirator urla cat o tin plamanii,draga lu' mami.

Aida vizionat poze noi cu frumoasa foc si papuceii imi plac.Eu atata am batut orasul sa-i caut papucei la bubu pt ziua ei si pana la urma tot din Kappa noua i-am luat cu 65 RON.

Anooo cred ca ma paste si pe mine un film la plamani,ca la cum tusesc .......mai ceva ca un cal
Sper sa nu fie decat o banala raceala.

As mai scrie da ma zogoneste Clau de la comp ca sa stea si el,ne trimite la plimbareala prin parc.
Stiti cum face catre mine: ''hai,hai,hai eu cand mai stau pe comp???La pasti???"
Plec,ma conformez ca altfel sau ajungem la

Intru diseara cand ne intoarcem de afara.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93574
Povestea fetitei noastre
http://community.webshots.com/user/gonghy
Poze cu noi
Laura si bebe Maya 19.09.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Na, buna seara...iaca vin cu raportarea...

Venit Lormi, executat, dar cu mari si multe intreruperi...de curent!
Asa, printre uite merge feonul...uite nu mai merge, a iesit ce trebuia sa iasa...daca e multumita asta va spune ea...eu una sunt...

Aida, vazut pozele noi, cat de fericita e acum, nu ti se pare?
Imi plac papuceii...
Na, acum sa trecem la programari la jumulit si ciufulit...
Maine vine madam Ana, pentru care zau ca am emotii...
O fac ca pe Luminita Anghel, eu asa m-am gandit...pentru ca Ana e o femeie frumoasa, are trasaturi frumoase, dar freza care o are nu o avantajeaza deloc.
Sper ca dupa ziua de maine, Ana sa intre intr-o noua ipostaza, dupa schimbarea de look.
Deci, Aida, daca vrei te atept joi la 16, 30.Daca nu, saptamana viitoare, marti, la aceeasi ora.

Danitin, ai grija de tine, asa cum ti-au spus si fetele, sa nu ai probleme mai tarziu...

Laurelu, asculta-l pe muschi, stie el ce zice, si fa tot ce-ti spune.

Maria, azi am fost sa-i scot talonetele lui Ines si am vazut ca acolo aveau cadru de mers, nu am intrebat pretul, dar daca vrei iti dau adresa si nr de tel.

Ano, Doamne ajuta ca e bine Marius...o traheo-bronsita se rezolva...
Ma cam speriati si pana la urma cred ca merg si eu sa fac un control, ca dupa bronsita care am avut-o, tot mai tusesc...
Pregatita psihic pentru ziua de maine? zau...de cand asteptam sa intri pe mana mea...

Katik, ce mai faci bun de mancare?
Promit in we sa te rezolv, cumva...ok?
Nu te-am uitat...
La cine a venit zana maseluta , la Cristina?
Si eu stiam aceeasi poveste...ca si Cata...

Cata...ce ne mai pove?

Cuscra, am vb azi de cateva ori la tel, dar am uitat sa-ti spun ceva...
Am ajuns azi mai repede dupa Ines, erau la ciorba...am vazut cum devorau spanacul cu ficatei, apoi orezul cu lapte si toping de fructe de padure...
Corina, educatoarea, ma ia deoparte si-mi zice:
Stiti, nu va suparati, dar trebuie sa va zic ceva...
Eu m-am albit...ma gandeam ca o fi facut fata ceva rau...
Doamna:
Stiti, intre Ines si Edi e o mare si frumoasa iubire( citez)...Eu:
Aaaaa...daaaa....
Doamna: sunt de nedespartit...sunt numa in brate unul la celalat...si avem deja in grupa colegi gelosi, a se citi Raul...parca...
A zis doamna ca sunt atat de draguti amandoi...si ca nu lasa pe nici o fetita sa se apropie de Edi...

Na, am ramas muta...i-am zis lui Radu, sa se pregateasca de mitraliera, ca mai un pic si vin pretendentii la usa...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

POZE CU NOI

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Fetelor merci de aprecieri pt poze.

Mey Doris la mine e problema mare cu parul si cu capu' meu.
Nu il vopsesc sa scap de ala ars , dar vreau sa il aranjez.
Ma las pe mana si ochi priceput , dar vreau sa pot sa il prind (stii tu probleme)
Am nevoie de un vopsit sa nu se mai vada firele albe , dar parca tot blond imi sta mai bine.

TE-AM SPERIAT?

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Aida...nuuuuuuuu, esti mic copil pe langa altele...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

POZE CU NOI

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lormi spune:

Doris nu multumita super multumita , si inca o data
Acu am venit si eu , am fost cu my husband la mall la kfc ca mi se se facuse pofta de niste aripioare.
Am liber la calc. deoarece la e ceva meci, deci cine mai e prin preajma ?

Lormi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

sara buna la lume!
apuc si io repede la comp asa ca, pe scurt:
ana, ma bucur ca nu-i bai mare, asta trece si inca destul de usor. si ai mei copii fac din asta de citeva ori pe sezon.
doris, vorbim, nu stiu ce se mai intimpla in we. cred ca voi fi singura cu amindoi. mai vb. de abia astept s-o rezolvam.
cata, multam pentru poveste. inca n-a venit zina maselutza dar are o carie incipienta si incepem prelucrarea. nu stiam exact cum e cu zina respectiva
lormi, si eu ma uit la meci!
aida, nu te stresa tu, ca te "aranjeaza" ciufuleasca
laura, du-te bre si te cauta si tu sa nu cumva sa mai dai in cine-stie-ce, doamne-fereste!
mariaa, cum a fost ziua de azi? ce "tratament" te-a mai asteptat azi acasa? ca aseara?
io nu mai tin minte cine ce a scris, sunt rupta de oboseala, nici stare nu mai am , imi cer scuze daca am uitat pe cineva (si sigur am fact-o), incerc sa fiu mai coerenta dimineata dupa cafea.
ma duc sa mai citesc in urma.

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006)
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

lormi, pune mama neshte poze sa te vedem
io iara-s curioasa de mor

dorisake ce drak sa zic?! io nu ma mai bag sa nu iasa cu scantei. vezi ce soacra de treaba-s?

Anda, mami de Ed

Viata
Pasiunea

Mergi la inceput