Aspirante optimiste > 20 Ani ( 167)
Raspunsuri - Pagina 17
CrisaS spune:
Da ce vreti sa faceti sa puneti toate tickerele tuturor pe prima agina, sau nu inteleg eu?
Crisa
Lucrurile cele mai importante pentru a te face sa fii fericit sint: sa ai ceva de facut, pe cineva sa iubesti si ceva la care sa speri!!
http://tt.lilypie.com/5yfXm4.png
anaxena spune:
quote:
Originally posted by ingeras2007
Incerc sa vad ce mi-o reusi...
Doar ca trebuie ordonate tickerele...poate ma ajuta cineva...
Aaa si sa nu uit...trebuie actualizate si cine nu are ticker si vrea sa apara pe listuta ar trebui sa-si creeze...
Claudela
te ajut eu!!!
Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie
CrisaS spune:
Helllooooooo v-am salutat , v-am si intrebat?Nu-mi raspunde si mie nimeni?Puneti sii tickerul meu.

Crisa
Lucrurile cele mai importante pentru a te face sa fii fericit sint: sa ai ceva de facut, pe cineva sa iubesti si ceva la care sa speri!!
http://tt.lilypie.com/5yfXm4.png
anaxena spune:
eu ma gandeam la o ordonare dupa cm...ca sa shtim mereu care ce si cum e...cel putin asha ma gandeam
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie
maryb spune:
crisas, fetele astea sunt ocupate cu lista de tickere. Da, ai inteles bine, asta vor sa faca....aaaaa.....si ideea apartine anaxenei.
anaxena spune:
nu-mi iese cu aranjatul in paginaaaa
ajutati-ma!!!
proiectul bebe pink
bujo spune:
Salut Crisa
Nu te supara, fetele sunt preocupate sa faca lista. Vor sa faca o lista cu tickerele noastre pe prima pagina ca sa le gasim mai usor si sa stim cine urmeaza la ovulatie sau la testare ca sa stim pe cine sa incurajam.
Claudela trece si tickerul Crisei.
Fetele eu ma duc la dentist, vb diseara.

bujo (asteptand din nou liniuta roz)
album de nunta