Aspirante optimiste > 20 Ani ( 167)
Raspunsuri - Pagina 11
dara_d spune:
Alina imi pare rau de pierderea ta ,dar trebuie sa treci peste asta si sa mergi mai departe,vei reusi pana la urma cu incredere.
Aoleu fetele ce repede scrieti eu am scris dimineata la capitilul vechi.
Ma simt ca dracu ,ma doare capul de imi vine rau,sunt in ziua 27 deci cred ca o sa imi vina ...
Offffff si eu care speram ca poate reusesc si fara tratament dar e clar ca nu.
pe toate .
diaconmaria spune:
Fetelor, spuneti si voi daca nu sunt bolnava cu capul

insarcinata nu sunt dar ma cert cu sora mea la cum sa decorez camera copilului...NA spuneti si voi 

Maria
In asteptarea lui 
maryb spune:
dara d, ce legatura are durerea de cap cu venirea cm ? Poate ca nu mai vine si vei avea o surpriza frumoasa. 
dara_d spune:
Mie una cind imi vine ciclul mai inainte cu o zi ma doare rau capul si e semn clar,dart poate nu.
diaconmaria spune:
quote:
Originally posted by pusichet
Alina imi pare rau.
la mine z1 cu dureri groaznice.
pupici
ana maria
2001
poze
Eii ce faci mai traiesti???Cum merge cu invatatul???
Maria
In asteptarea lui

pusichet spune:
merge invatatul maria, dar azi cred ca fac o pauza ca abia ma tin pe picioare de la durere.
2001
poze
dma2007 spune:
salutare fetele!
azi am fost la eco dupa stimulare, folicul 22mm
am facut si IAD
si acum mergem cu DD inainte!
aspiranta
din 2006
mai optimista ca oricand!
http://tt.lilypie.com/4pMGp3.png
bujo spune:
Haideti fetelor ca depasim noi toate necazurile impreuna. Ce se faceau inainte cand nu era forum ca sa aiba unde sa-si descarce sufletul? Isi plangeau in pumni si sufereau ca nu le intelege nimeni. Noi suntem norocoase ca ne avem una pe alta si ca ne asculta cineva. Iar de informatii nu mai vorbesc. Sa traiasca internetul ca ne deschide mintile si aflam tot ce nu gasim in alta parte. Ia sa vedeti voi cum ne mutam in curand la alt topic. Si nu zic de odisee (ca din pacate se mai intorc si de acolo fetele) ci de topicul cu scutece. Sa ma credeti pe cuvant.![]()
bujo (asteptand din nou liniuta roz)
album de nunta
anaxena spune:
bravo bujo!!!
maria eu nu o sa ma cert cu nimeni...pt ca camera copilului e facuta de 3 ani si e ROZ
Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie