Durerea unei pierderi de sarcina ( 40)
Raspunsuri - Pagina 13
Michelle81 spune:
Pepsi-nu esti deloc "baba",esti o mamica tanara si frumoasa!Sa stii ca asa am sa fac,in perioada fertila am sa iau o pauza ca eu ma cosnum pentru fiecare in parte si poate nu e bine ca e si asta un fel de stress asa cum mi-.ai spus.Ce fac copilasii tai?cum se mai simte David?mersi draga mea ca inca speri pt mine...te anunt daca apar ceva schimbari...
Cristina-ana-bine ai revenit.Mi.a fost dor tare tare de tine.Ma bucur ca i-a placut mititelului concediul si ca ii place mult afara!Tu cum te mai simti?cum e viata de mamica?
Alina1980-te stiu de la Aspirante,imi pare atat de rau ca ai ajuns"aici"...nici nu stiu ce sa iti spun...doare stim cu toate de aici iar in astfel de momente nu stiu daca ajuta ceva...incearca sa iti gasesti puterea sa mergi mai departe sa speri ca intr-o zi va fii bine!imi pare foarte rau!
Ingeras26a-nu mi-a venit sa cred cand am vazut ca si tu ai ajuns aici...tu ma incurajai pe mine mereu,imi pare foarte rau...
Ale-eu sunt ziua 31 azi...acum sa vedem daca vin uratii sau nu...simt eu ca nu ma ocolesc nici luna asta...Tu a cata zi ai zis ca esti?7?
Danangie-eu am fost sigura ca vin uratii cand am vazut acel firicel,insa vad ca inca nu au aparut...acum nu stiu ce sa zic...
Mav-m-am ingrozit,chiar asa a ajuns,sa nu mai fii primit nici la urgente pai atunci de ce se mai numesc urgente?Ei pe baza medicilor comozi de azi mai bine te tratezi singur.Imi pare rau ca treci prin atatea cu sebi,sper din suflet ca acum e mai bine!
Dan-ny.te rog sa ai mare grija de tine si sa fii mai linistita sa nu mai patesti ce ai patit ieri ca m-am speriat.Acum cum te simti?´
LauraIoana-ce frumos,veti avea ce sarbatori in ianuarie.Ma bucur mult pt tine,mai ai si tu atat de putin!(nu inca nu mi.a venit)
DanaD29-of de cate ori apare o fata ma vad pe mine cand mi s.-a intamplat si inteleg ce poti simti in aceste clipe atat de bine...imi pare foarte rau...Si eu a trebuit sa plec de la odisee si am ajuns aici...e greu foarte greu si fiecare zi va fii o lupta,o lupta de a merge mai departe de a nu cadea prada durerii si amintirilor care ne dor atat de tare...
oana-oana26-mi.a fost dor de tine...Tu cum te mai simti?
C.myry-nu stiu ce sa zic de Magneb6,la fiecare cred ca are alte reactii in functie de organism...Cum te mai simti?
Cristy74-vad ca nu ne mai scrii...ne-ai parasit?
Iuli2you-eu nu cred ca daca sotul tau a baut dauneaza spermei,nu sunt sigura insa din ce stiu eu,nu dauneaza....Imi pare rau ca suferi atat de mult...Stiu uneori nu vom gasi raspunsuri la intrebarile naostre...si eu am afcut toate analizele si toate au fost bune mereu dar am doua sarcini pierdute(una la 8/9 saptamani si o fetita la 24 de saptamani)iar acum ma chinui de apraope 7 luni sa raman din nou gravi...nu mai stiu nici eu ce facem gresit de ni se intampla de atatea ori,de suferim atat de mult!si eu stiam ca daca grupele nu se"potrivesc" copilul va face icter dar nu e ceva grav deci nu iti fa probleme pentru asta!
Bluueyes-imi pare rau ca tensiunea ta nu este buna.ce ti.a spus doctorul sa faci ca sa se regleze?Sa inteleg ca azi sarbatoriti ziua ta?Atunci distractie placuta si sa imi pastrezi si mie o bucatica de tort.
L5845-imi pare bine sa te vad atat de activa draga mea.Tu ce ne mai spui despre tine?Ai reusit sa te programezi pentru analize?stii ca nu e bine sa astepti prea mult,daca sotul e atat de ocupat mergi singura sau cu o prietena.ai grija de tine.Fetita de care am grija e o dulce si tare cuminte.Voi merge deseara din nou cateva ore,imi face placere.
Liana30-iar ai fugit?
IreneCam-ce mai faci?
Ma gandeam acum la fetele de la tara de la bunica care nu fac nici un fel de analize si care lucra de numa,cara lemne si ce mai stiu eu si se duc la control o singura data sau numai cand nasc si nu au niic un fel de probleme iar noi cu tona de analize facute uite ce ne chinuim...nu stiu ce facem gresit...
Va pup pe toate fetele,imi pare rau ca nu am timp sa va raspund la toate.
Mie inca nu mi-au venit uratii deci inca ma mai agat de o speranta mica.
Va doresc un sfarsit de saptamana minunat!
Jojo-miha-curaj draguta mai ai putin si iti vei tine micuta in brate!Ma gandesc la tine!

musettepink spune:
Buna dimineata fete harnicute,ati scris mult....!
Alina si Ingeras imi pare rau cand vad ca randurile noastre se ingoase dar sa speram ca asa se se vor ingrosa si randurile cu gravidute cand vom anunta toate ca vom fii mamici!
C myry
si ai grija la mirosurile de vopsea.Sa stai cumintica ca samburelul sa creasca mare si sanatos!
Pepsi
bine ca s-a insanatosit cel mic!
Blueeyes astept tortul,imie pofta....
Iuli2you eu nu cred ca are legatura faptul ca ati conecput bebelul cand sotul tau bause putin...si nici nu cred ca ai pierdut sarcina din cauza rh-ului,alte analize ai mai facut?dozari hormonale ceva?
Michelle care este situatia?Nu au venit uratii nu-i asa?Hai da-ne vestea!
Danangie 
Irene 
Jojo 
L5845 
Eu astazi parca sunt mai linistita ca ieri,cazusem rau in butoi dar si de data asta am iesit datorita voua.va pup multttttttttttt!
Michelle81 spune:
Musettepink-ma bucur ca azi esti mai bine
.Nu nu mi-au venit inca,sunt ziua31 dar mai am de asteptat ca mie si la 33 de zile mi.a venit..acum sa vedem,mi-este ff frica insa sper putin ca poate poate se intampla minunea si nu ii mai vad pe urati noua luni...ce mai visez si eu!
Ninia81 spune:
Buna dimineata fetelor!
Sunt dezamagita k nu am ajuns la parintii mei si nu pot sa o vad pe micuta Ana, nepotica mea! Am vb cu ea la telefon si mi-a spus ca ii e dor de mine...iar eu nu pot sa ajung sa o vad pt ca Iubi a avut probleme cu masina.
Sunt suparata...m-am trezit de dimineata de la ora 8, m-am apucat sa fac curat, iar acum cred ca ma voi duce sa imi cumpar ceva de imbracat...
Va pup pe toate fara exceptie!
N.Petros
musettepink spune:
Ninia imi pare rau!Stiu cum este sa-ti faci planuri si sa nu le pui in practica.Poate va duceti maine sau alta data!Spor la shopping!
Michelle81 spune:
quote:
Originally posted by Ninia81
Buna dimineata fetelor!
Sunt dezamagita k nu am ajuns la parintii mei si nu pot sa o vad pe micuta Ana, nepotica mea! Am vb cu ea la telefon si mi-a spus ca ii e dor de mine...iar eu nu pot sa ajung sa o vad pt ca Iubi a avut probleme cu masina.
Sunt suparata...m-am trezit de dimineata de la ora 8, m-am apucat sa fac curat, iar acum cred ca ma voi duce sa imi cumpar ceva de imbracat...
Va pup pe toate fara exceptie!
N.Petros
ninia81-hai nu fii suparata ca o vei vedea pe nepotica ta dupa ce repara sotul tau masina.ce fata harnica esti,credeam ca numai eu sunt treaza cu noaptea in cap sa fac curat.spor la cumparaturi!
alina_1980 spune:
stiu ca poate rascolesc lucruri dureroase pt voi dar am nevoie de parerile voastre foarte mult
mai intai sa va prezint situatia mea
sunt impreuna cu sotul meu de 7 ani, casatoriti de 2 ani, iar in luna iule ne-am hotarat pt bb, am renuntat la prezervativ, am inceput sa iau ac folic si a venit bb, pt prima data gravida in viata mea! am mers la dr la 5 sapt, bineinteles ca bb era prea mic sa se vada, m-a chemat la urmatorul control la 10 sapt, am fost si rezultatul il stiti, sac gol fara embrion, chiuretaj in spital si gata.
am sangerat un pic imediat atunci in primele ore, acum doar asa o scurgere maronie(scuzati detaliile)si am trat preventiv pt infectie cu zanocin 2 pe zi si un antiinflamator flamexin 1 pe zi.
dr a spus sa consider ziua aia fatidica de 27 sept ca prima zi a menstruatiei si ca voi avea scurgeri max 4-5 zile, apoi urmatorul ciclu cam la o luna, sa il las sa treaca, sa mai las apoi unul si pe urma pot sa ma apuc din nou de bb adica pe la sf lui noiembrie!
ce ziceti?
IreneCAM spune:
Buna dimineata fetelor!
Am intrat special sa vad ce face Michellusa, daca au venit uratii...Michelle,
eu sper sa nu vina, ma gandesc intens poate ii sperii!
sa se intampla o minuneeeeee!!!!
JOJO, ce emotii am!!!!Abia astept citesc vesti despre tine si sa vad poze cu printesa!!O asteptam!!!!
Fetelor va multumesc din suflet pt incurajarile voastre, m-am mai linistit in legatura cu proiectul. M-ati intrebat de ce nu se poate sa le fac pe amandoua (adica si bebe). Offf, daca as fi fost si eu un om normal as fi putut, dar la mine sarcina inseamna 9 luni de prietenie cu patul si tavanul, adica stat la orizontala. Iar proiectul acesta implica deplasari, mers pe teren, carat de rucsac pe coclaurii patriei, e un efort fizic pe care stiu ca nu l-as putea face si nici nu as vrea sa-l fac fiind insarcinata. Cam asta e. Tot ce pot sa fac e sa muncesc intens si sa-l termin cat pot de repede. Si apoi sa stau in pat cu bebe in burtik cat o fi nevoie!
Eu maine ma duc la botezul nepotelului, iar acum ma duc si eu sa ma cosmetizez...acu' daca-s mai baba cu un an tre' sa salvez situatia cumva...noroc ca exista masti, creme si alte cele. Nu cred ca mai intru azi, va pup pe toate mult mult!! Sa fiti cuminti!
Dana, ziua mea este 26.09.1978. Eu ma gandeam ca era mai usor sa parcurgem lista daca o faceam pe luni, cum zisese Cristina Ana (sarbatoritele lunii X:....), asa trebuie sa fim atente sa nu ratam vreo feliuta de tort cumva! Dar e ok si cum ai facut tu, daca fetele sunt de acord, sunt si eu
"Daca pamantul pe care il cauti nu exista, Dumnezeu il va crea pentru a-ti rasplati indrazneala" - Isabela de Castilla catre Cristofor Columb