Durerea unei pierderi de sarcina ( 40)
Raspunsuri - Pagina 10
alina_1980 spune:
danangie,off, ce sa zic, toate bune si frumoase cand la controlul de miercuri, aveam 10 sapt, fac eco si sac gol fara embrion, m-a chemat joi dim la spital, m-a chiuretat, m-a tinut peste noapte sub observatie si azi la 12 am venit acasa!deci, nu am pierdut un bb propriu-zis pentru ca nu am avut deloc, nu s-a format dar totusi am pierdut o sarcina, o gramada de planuri si vise frumoase......
danangie spune:
ALINA stiu e tare dureros....d-ne cat am mai plans si eu....cat am mai suferit....nu zic ca suferinta a disparut dar macar au trecut acele momente....proaspete.....si acum mai plang.....asta e. Iti doresc sa iti revii cat mai repede......daca vrei pe listutza sa-mi spui......![]()
Dana
alina_1980 spune:
da te rog, vreau si eu aici, simt ca numai voi ma puteti intelege pt ca si voi ati trecut prin asta
deci te rog sa ma treci asa
la aspirante, unde esti si tu,dn 30.09.1980 daca va hotarati pana la urma sa le punem si pe astea (adica peste 2 zile iti dai seama!)si 10s,27.09.2007,sac gol fara embrion
am vazut propuneri pt titlul nou eu zic asa
"Mamici&Gravidute&Aspirante dupa pierderea unui BB"
suna mai bine si nu mai pare atat de tristttttttt
cristina26 spune:
quote:
Originally posted by mav
Va pup! Ati scris asa mult, ca iar mi-a fost greu sa citesc...
Va multumesc pt toate gandurile bune pe care mi le-ati adresat si doar pt ca existati si sunteti mereu aici pt mine!
Michelle, stii ca eu mereu ziceam ca e bine sa alungam gandurile rele si sa gandim pozitiv. Ceea ce incearca sa-ti spuna Lau-Meli este atat de adevarat! Uite, cel mai bun si mai apropiat exemplu: ieri am avut o zi grea si am plans mult... (Nici azi nu sunt in apele mele, dar vei trece peste toate obstacolele, nu ma dau invinsa! ) Cum m-am vazut cu puiul meu, aseara tarziu, cand am ajuns eu acasa, din senin, fara vreo explicatie logica, Sebi s-a facut moale ca o carpa, mi-a facut febra (39'C)... L-am pazit toata noaptea... Azi dimineata nu mai avea nimic si am avut chiar curajul sa-l duc la gradi. Poate sa zica cine ce-o zice, eu sunt sigura ca i-am transmis copilului meu starea mea proasta!
...Asa ca... mai taras, mai grabis... ma straduiesc sa ma mobilizez si sa ma ridic din gaura neagra in care eram, e un efort mare... dar il fac pt puiul meu!
...Asa ca, si tu sa ridici fruntea sus, trebuie sa mergi inainte! Mai bine ca ti-a venit cm, pana la ovulatie se reface si sotul tau dupa accident si vei avea si tu grija sa nu mai iei progesteronul acela aiurea si poate ca se va intampla minunea pe care o astepti de atata amar de vreme! Pregateste-te sa te bucuri de viata, macar luna asta, nu e nevoie sa-ti propui un termen mai lung, ok!?
Va pup pe toate, trebuie sa ma intorc la indatoririle de serviciu!
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
Mav

Ingrid Ecaterina si mami
ingerasul meu Paul
mav spune:
Fetelor, am alergat azi in atatea parti si n-am rezolvat nimic; pana la urma Sebi iar a facut 39'C, o ora intreaga am asteptat sa ne primeasca dr la urgenta... acum e mai bine, i-a scazut temperatura, dar eu sunt asa debusolata, efectiv m-am blocat si aveam atatea de rezolvat azi (de fapt, in toata perioada asta)...
Alina, dar nu-mi vine sa cred...
Imi pare atat de rau.... Sa-mi trimiti nr tau de tel pe PM si poate te sun, ne vedem si mai vorbim....
Jojo, am atatea emotii pt tine!
Sa fie bine!
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
mav spune:
cristina26, multumesc mult, iubita! Chiar ma gandeam la voi! Va imbratisez si eu cu gandul!
IreneCAM spune:
Alina_1980, e foarte dureros ce ti s-a intamplat, e foarte greu cand se spulbera totul intr-o clipa. Toate avem aici povestile noastre triste, am trecut prin speranta si disperare de atatea ori...Ranile din suflet trec greu, niciodata de tot, dar fetele te pot incuraja si te pot asculta, te pot ajuta sa treci peste momentele cand durerea e sfasietoare. 

cristina26 spune:
quote:
Originally posted by danangie
CRISTINA da si eu ma gandisem ca am putea sari vreo sarbatorita, dar cum ziceai si tu pe urma se mareste mult lista. Nu stiu...eu pot sa o maresc....ca oricum e mare. Dar oricum trebuie sa avem o evidenta a datelor de nastere. Ca de unde le iau? Asa apare si anul nasterii.........adica cand te uiti la fata x, vezi si cati ani are....nu stiu spuneti voi si eu fac. Ce face micutza Ingrid? Creste creste? E tare frumoasa!!! Ptiu sa nu fie deochi!!!
[b]Dana
mersi mult
. In legatura cu lista nu stiu cum vrea Cristina_Ana, pote vrea sa ne mai explice inca o data
Ingrid Ecaterina si mami
ingerasul meu Paul
cristina26 spune:
danangieIngriduta e tare dulce si o face fericita pe mama ei. Sa dea Domnul ca foarte curand sa traesti si tu acest sentiment minunat
Ingrid Ecaterina si mami
ingerasul meu Paul
monysorescu spune:
Salutare fetelor!
Zisei ca sa va mai scriu si eu un pic asa inainte sa plec de la scarbiciu. Oricum o sa am un weekend plin - trebuie sa venim si zilele astea sa terminam un proiect.
Alina_1980 imi pare rau ptr ce ti s-a intamplat. Exact prin asa ceva am trecut si eu. La 10 saptamani, intr-o duminica in timp ce faceam baie mi-am dat seama ca pe mine nu ma mai dor sanii (si pana atunci ma dureau de parca aveam pietre de moara). Si cand m-am dus la doctora si mi-a spus ca nu am bebe in sac am simtit ca o sa caddin picioare (noroc ca eram pe masa
). E greu mai ales cand iti doresti mult un
si cand iti faci planuri insa trebuie sa trecem peste si sa o luam de la capat.
Ziua mea de nastere e 05.02.1981
Va pup dulce pe toate
si va urez o seara si un weekend cat mai placute. Mai plec si eu pe acasa ca ma da sotzul disparuta![]()
to be or not to be?