Condica Salajencelor!!![33]

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Mihaela si fetele mele

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Miha, cum e vorba aia :da mama cu biciu-n mine..."
Eu sunt prima la rand la biciuliala ca sa scap repede!
Da' te rog io sa nu dai tare...ca ma excita.
Doamne nu sunt intreaga!

Adriana, cred ca e stresat si obosit dpa ce vine de la programul prelungit ca il scot cu greu afara.
Iar cand ajungem de la scoala, imi pune ghiozdanu-n brate si ma intreaba "mai am mult?"
Sper sa se acomodeze intr-o luna doua, oricum va tzin la curent!

Sunt in pana de idei ce sa-i pregatesc colegului de mancare, ceva bun musai ca maine seara ajunge si vreau sa mi-l intampin cum trebuie:))
Asa ca voi da o tura pe la bucatarie sa vad daca pot sa-mi insusesc niste idei.
Cam atat...
Ah, ne-am intots de la petrecerea M...si sunt franta, abia astept sa ma bag in patutz.
Impresi nu am ce va povesti, numai ca am stat la o coada infernala la mititei vreo 2 ore si dupa atata asteptat cred ca au fost cei mai buni mici din viata mea.
Hai pupic si mai vb...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Salutare !

La chefuiala copiilor a fost ok pentru ei , pentru adulti mai putin ... au fugit si urlat non-stop ... mno... asa e cu ei ...

Acum ma pregatesc sa duc fetele la ai mei ca mai am cate una-alta de terminat la firma ...
Aici a plouta azi-noapte , iar acum e noros , cica de azi se raceste vremea ...

Mai vin ...

Mergi la inceput

Hej,Hej!
Noi il avem in vizita pe cumnatul(fratele lui Ovi) din Toronto. A ajuns azi noapte tarziu cu ferry, iar azi avem program de vizitat orasul. La noi sunt sarbatorile toamnei, sunt tot felul de manifestari si mergem sa vedem cum e...

V-am pupat, vin mai pe seara sa va povestesc.

Mihaela si fetele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

quote:
Originally posted by mihaela_s

V-am pupat, vin mai pe seara sa va povestesc.

Mihaela si fetele mele

... abia astept , ca tare mult imi place cum descrii totul ...

Mergi la inceput

Ce mai faceti?Eu sunt racita beeeton!!! Si cu un junghi in spate. Nu am chef de nimik....{pup] you!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticutz spune:

Eu acuma m-am trezit, ma duc sa imi aduc cafeaua si va citesc din urma.
Nu stiu cum am dormit atita, de aseara de pe la 10 pina acum, la 11 dimineata.

Mergi la inceput

Cami, sa iti fie de bine. Si eu am "zacut" azi in pat toata dupaamiaza. Ma simt f. f. rau. cred ca am racit zdravan ca am o durere in spate.... Naspa. Si pe deasupra mi-au sosit si musafirii!!Va si mai vin!!!

Mergi la inceput

Azi a fost destul de frig, vreo 11 grade, fara soare, dar si fara ploaie. In Piata Mare(Stora Torget) a fost plin de tarabe, cu tot felul de lucruri de vanzare, cel mai interesant pareau mere si pere trase in zahar ars si presarate cu nuca de cocos si nuca. Dar era plin de viespi in jurul lor si fetele n-au vrut. Ne-am plimbat toata ziua prin orasul vechi, am urcat in turnurile care sunt de obicei inchise si am vazut orasul de sus. Apoi am venit acasa sa mancam si am vrut sa ajungem la Catedrala din centrul vechi(e o catedrala mare, de religie lutherana) sa vedem/auzim corul, dar am ajuns prea tarziu. Maine e iar un concert la biserica, nu stiu daca de orga sau cor, dar incercam sa ajungem maine. Depinde cat de departe vom merge in zona, sa vedem cum va fi vremea.
Am facut si poze azi, dar n-am apucat sa le descarc, promit pe maine sau luni...

Otilia, sanatate, nu te dregi cu nimik? Sau doar statul la cadurica ajuta?

Cami, ce program ai azi?

Noapte buna! Pe maine...

Mihaela si fetele mele

Mergi la inceput