Condica Salajencelor!!![33]
Raspunsuri - Pagina 19
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mihaela_s/mihaela_s.jpg)
mihaela_s spune:
Saluti!
Azi ziua a inceput destul de prost, Silvia iar a plans dimineata si nu s-a dezlipit de gard pana am vazut-o dupa ce am plecat. N-a vrut sa mearga nici cu copiii la cules de frunze, asta am aflat dupamasa. Dar apoi s-a jucat, i-a trecut supararea si a fost OK. Au facut un copac maaaare pe o plansa cat masa la camin, cu frunze de toamna, le-au lipit ei si Silvia a fost tare fericita sa-mi arate ca frunze a lipit ea. Educatoarea a zis ca a fost OK azi, doar pana plec e problema. M-am mai linistit si eu, ca dimineata am stat tare stresata, ma tot asteptam sa ma sune de la camin ca Silvia plange...
otilia, imi pare rau pentru cunostintele tale...asta-i viata!
cami, spor la treaba! Te asteptam in zilele libere.
giulia, nu ne-ai spus unde lucrezi...parca a mai intrebat cineva, sau e secret? Spor la servici si acomodare usoara!
adriana, poate te intalnesti cu mama la spectacol. Petrecere frumoasa si sa ne povestesti cum a fost.
va pup pe toate, o seara faina va doresc!
Mihaela si fetele mele
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/silvana_salajan/silvana_salajan.jpg)
silvana_salajan spune:
Salutare fetelor! Amu am venit de la Balul bobocilor! Am fost impreuna cu Andrei ca inca de anul trecut a dorit sa mearga. El care pana atunci nu suporta nici ideea unui bal, acum abia il asteapta pe urmatorul. In incheiere au cantat DJ Project si copiilor le-a placut. In cadrul balului au mai cantat si elevi de ai nostri si un copil, castigatorul trofeului Mamaia Copiilor, din Oradea. Acesta m-a impresionat f. mult, dintr-un trup asa mic sa iasa o voce asa de mare. Si copii nostri au cantat f. frumos, si ma tot intreb de ce tre sa cheltuim mii de euro cu o formatie cand copii nostri abia asteapta sa urce pe scena, gratis?
Inca nu m-am dumirit...Oi fi eu mai inapoiata. Ce sa fac?
quote:Ce spectacol? Poate ati vb mai in urma si nu am observat. Andrei ma freaca sa il duc la circ, ca e circul in oras, eu nu am nici un chef. In fine a zis socrul ca il duce el, da copilu' nu vrea numa cu masa!
adriana, poate te intalnesti cu mama la spectacol. Petrecere frumoasa si sa ne povestesti cum a fost.
![](bang.gif)
![](pupic.gif)
mihaela_s spune:
quote:
Originally posted by anacezara
In rest nimik nou la noi ...
Oooo .... ba da .... maine mergem la spectacol cu florin Piersic si Emilia Popescu de la ora 19 ... pacat ca vin asa de rar la noi in orash ....
Va voi povesti cum a fost !!!
Otilia, aici zicea Adriana, dar eu stiam de la mama deja, mi-a spus si ea ca si-a luat bilete, iar in seara asta a fost spectacolul. Astept maine parerea Adrianei.
Fain la balurile bobocilor, ma bucur ca va distrati deja...mie imi aduce aminte de anii mei de liceu, ca io de atunci n-am mai fost...
Somn usor, iar maine o zi faina!
![](bis.gif)
Mihaela si fetele mele
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/silvana_salajan/silvana_salajan.jpg)
silvana_salajan spune:
Somn usor tuturor, am pregatit cafeaua o las pe masuta. Sa va treziti si sa o savurati, ca eu plec devreme la lucru si iar vine Elvira si o bea pe toata! www.petitieonline.ro/petitie/majorarea_sumei_primite_de_mamele_aflate_in_concediu_pt_ingrijirea_copilului-p40800039.html" target="_blank">Petitie on line pentru majorarea sumei primita de mamele in concediu de maternitate
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/piticutz/piticutz.jpg)
piticutz spune:
Acuma am ajuns acasa si v-am citit din urma.
Giulia, nu ne spui ce job ai? Sau daca nu poti, atunci spune ca nu poti zice.Ca io una n-am inteles.
Oti, care Ovidiu Lesu ??Ca iar mi-ai dat tema de gindire...
Mihaela, fain de copii acolo, la gradinita...
va pup si ma duc in pat.
![](images/user_woman.png)
dianaiulie2009 spune:
Nu am cuvinte sa va pot descrie ce frumos , emotionant si cu cata caldura au fost primiti cei doi actori la noi in orash ... ei , la randul lor , au plans la sfarsitul piesei , cand toata lumea a apaludat timp de mai multe minute incontinuu si toata sala s-a ridicat in picioare ... a fost ceva extraordinar , atat pentru ei , cat si pentru noi . Pacat ca vin asa de rar la noi in oras si ca sunt asa de putine astfel de spectacole . Foarte frumos , impresionant ! Mi-au dat lacrimile si mie la final !!! Emilia Popescu a plans , Florin Piersic si el ... au mers in spatele scenei , apoi lumea tot aplauda , au iesit din nou , s-au imbratisat , ne-au salutat ... ceva extraordinar ... nu am mai vazut asa ceva in toata viata mea !!!
Minunat !!!
Felicitari pentru cei doi actori !!!
dianaiulie2009 spune:
Mihaela am uitat sa-ti spun ca am vazut-o pe mama ta , mai era insotita de inca o doamna , cred ca era sora ei ca semanau tare bine . Era imbracata intr-un costumas roz , tare bine o prindea si tare eleganta era . a avut locuri foarte bune , undeva pe randul 5 , cred ( noi am stat pe 7 si ea era undeva in fata noastra ) si cam pe la mijlocul randului , asa ca a vazut si auzit bine piesa !
Eu cred ca nu au fost persoane carora sa nu le fi placut !!!
mihaela_s spune:
Adriana, mersi de imopresii! La fel a zis si mama, ca i-a placut enorm. Si cum au jucat cei doi si piesa ca atare. Si da, era cu sora ei, matusa mea cu care locuieste mama.
Azi la camin a fost OK, Silvia a ramas putin maraita dimineata, dar a luat-o Agneta si a plecat cu ea in grupa. Erau inauntru azi, ca asteptau fotograful. Au in fiecare an o zi in care vine un fotograf si le face fotografii copiilor, portrete si fotografie de grup. Abia astept sa le vad. E tare fain, ca face multe feluri, de diferite dimensiuni, iar daca nu-ti place nici una, le returnezi fara sa platesti nimic.
Am fost iar la Diana la scoala, de data asta am fost chemate de medicul scolii ca sa vorbim. Fetelor, atata amabilitate si calm, lucruri explicate pe indelete, n-am mai vazut niciodata. Plus ca ne-a laudat cat de bine stim engleza, pe Diana in mod special, comparativ cu copiii de varsta ei de aici...a fost foarte placut. Voia doar sa ne cunoastem, sa o consulte pe Diana si sa-mi spuna ca a vazut in fisa pe care am completat-o ca in Ro s-a facut cam aceeasi schema de vaccinuri ca aici, doar cel antipolio va fi necesar sa il mai faca acum. Voi primi o hartie acasa pe care va trebui sa o semnez ca sunt de acord si apoi Diana va primi vaccinul. Foarte interesant!
Voi? Pe unde umblati? Azi a fost liniste pe-aici....
Mihaela si fetele mele
dianaiulie2009 spune:
Am ajuns si eu acasa franta de oboseala .... acum am de facut munca la 3 colegi ... avem post de referent de specialitate cu studii juridice , daca stiti pe cineva interesat va rog sa le spuneti sa vina sa-si ridice de noi documentatia ... trebuie sa lucrez mult mai mult si imi trebuie odihna sa ma pot concentra ... e tare obositoare munca asa cu capul ... mno , ziceam si eu asa , dar adevarul e ca la noi trebuie sa cunosti foarte multe legi si sa fi foarte atent la ceea ce zici si ceea ce scri in hartii ... asa ca ma duc la nani ... ne vedem dimi la cafelutza ...
P.S. Bia , Ioana si restul fetelor interesate va poftesc la bluzite , fuste si compleuri marimi mici si mari !!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/giulia71/giulia71.jpg)
giulia71 spune:
Mneata!
Ce noroc pe capu meu sa dau eu cafeaua azi!
Deci, va invit la cafelutza si piscoturi calde cu ciocolata sau vanilie!
Credeti-ma sunt o minune!
Cami, nu-i niciun secret sunt economist la casa de asigurari de sanatate.
Imi convine programul de minune, am gasit si pe cineva sa mi-l ia pe Calin de la scoala si sunt tare multumita acum.
Nu am noutati, azi noapte nu am dormit nici eu prea bine ca am fost singuri, iar azi sunt pusa pe treaba: fac o ciorbita de perisoare si niste chiftelute.
Va pupic si va doresc un sfarsit de saptamana linistit!