SALARIU _CONSILIER JURIDIC
Dar pentru un post de consilier juridic cu peste 3 ani experienta, la o firma mai maricica, stie cineve cam ce pretentii salariale as putea avea? sunt in concediu pentru cresterea copilului de aproape un an jum si nu prea mai stiu ce salarii sunt.
Lalilu-mama Mariei si a lui Luca
Raspunsuri
marylenac spune:
In aceeasi situatie ma aflu si eu si as vrea sa ma pun la zi cu ce ar trebui sa pretind in privinta salariului, avand in vedere ca vreau sa ma intorc din CIC mai devreme, adica la 01 ianuarie 2008. e posibil chiar sa nu ma mai intorc la fostul loc de munca ci sa gasesc altceva , deci ce salariu mai au consilierii juridici cu experienta de 3 ani, intr-o firma cat de cat mare?
iepumic spune:
As vrea sa va spun ca salariile consilierilor juridici variaza incredibil de mult de la o firma la alta. Apropo de experienta, sigur ca 3 ani inseamna ceva dar multe firme se vor uita la domeniul pe care ati activat in cei 3 ani si in functie de aceasta isi vor face oferta salariala. Din cate stiu...un salariu intre 500-700 euro pe luna intr-o firma maricica si serioasa ar fi in limitele normalului....daca va duceti cu pretentii de mai mult....s-ar putea sa va spuna "va contactam noi" si sa nu va mai sune niciodata.
Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007
All's Well That Ends Well.
eunice78 spune:
Eu am 2850 RON. Consilier juridic la stat, din 2002. La firme nu stiu.
Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)
Naty spune:
Salariul poate varia mult in functie de firma. La firme mari am auzit de 3.500 Euro, la banci in jur de 2.000 Euro, la firme mici paote fi si 400-500.
In alta ordine de idei - in ce domeniu ai lucrat pana acum? Vrei neaparat sa ramai consilier sau te tenteaza avocatura? S-ar putea sa-ti fac o propunere de angajare ...
Raluca, mami de Ioana - Alexandra
casatoria civila, burtica si Dodolina piticuta pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
nanusha la 2 ani
3 ani!
nunta si luna de miere
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI