Cafea cu aroma de femei - 15

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns principe spune:

adinuto,
pb mare este ca nu ai net,ce caldura si lumina??

monica mami de print
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

in ve. sunt 28 de romani inchisi ptru trafic de droguri,multi sunt din timisoara,printre care un baiat de 16 ani.

drogurile o alta pb ...si mare.

monica mami de print
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

quote:
Originally posted by maru

vinerea trecuta nu se dadea dus din fata tv sa mearga la scoala.
Eu trebuia sa il las pe el la scoala si apoi sa merg la dentist, timp aveam berechet, dar el deja era in intarziere. am iesit pe usa, l-am lasat asa, eram deja la lift cand tatsu la dat afara pur si simplu pe usa, si tot el bombanea. I-am zis ca nu il duc la scoala, el maraia ca intarzie rau de tot, ca nu are cum sa faca drumul de 20 de min in 5 min, ca e vina mea daca intarzie ca nu il duc la scoala!!!Waw, mama ce m-am enervat! I-am zis daca vrea dus la scoala trebuie sa plateasca, un dolar, azi, ca e oferta, data viitoare il costa 5!
ce isi mai cerea iertare, ce era acum, miel bland, numai sa nu ii iau bani!
l-am lasat la scoala, dar seara i-am luat banu din pusculita, facea fete fete!

am invatat din primii ani de invatamant ca trebuie sa fii ferma in cuvant, dar deschis la negocieri daca vin cu argumente solida!

Doamne'ajuta!

marule... esti fenomenala...
nota maxima!
parca ma vad pe mine...peste cativa ani...

Stefania x 2
min.7sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

principeso faza cu batutu si muscatu am trecut-o si noi.
La noi a fost tare naspa. De drag ca o vede pe verisoara ei mai mare , in loc sa o pupe a muscat-o de fata , dar zdravan cu urme ... nu am facut nimic ca pana am intrat in casa momentul trecuse desi aia mica plangea groaznic si Emma era tare speriata. A doua oara l-a muscat din joaca pe varul ei (avea pe atunci 14 ani) de mana , iar semne , sange ... , a treia oara cand a incercat sa muste a primit o palma peste gura dar nici nu a mai muscat.
Pare dur , dar sanatos. Eu nu accept scuza ca e mic si nu stie ca nu trebuie sa muste ... prostii.

Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

slabuta miscare....sau voi incepeti sa vb cand merg eu la

Stefania x 2
min.7sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Hm, pai inseamna ca numa' eu am scapat. Vivi e ca o mimoza. Nu te-ar impinge nici cu un degetel.
doar ca e cam sensibila.
Eu de exemplu nu pot s-o cert, ca incepe un plans din ala sfasietor...adica mi-e clar ca sufera, nu plange isteric sau enervat. Se ascunde si plange de durere ca am certat-o.

asa ca...mi-e cam greu sa fac educatie cu ea, am mare noroc ca e copil bun si asculta tot. toti mi-o lauda; la gradinita, prietenii, e cea mai cuminte din grupul de plozi.

Partea proasta v-am zis-o; e cam sensibilutza. Seamana cu ma-sa

Adina + Olivia Q1.04

Mergi la inceput

Of Adina ca asa era si nepoatamea cand era mica si daca vorbea cineva mai tare langa ea se punea pe plans , dar am rezolvat eu problema si acuma nu mai are fata probleme.
O certam in gluma si a inteles ca vorbitul mai rastit nu inseamna neaparat cearta si suparare , poate insemna si gluma si joaca

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

M-am intors cu fii-miu de la plimbare ca-ncepuse o smiorcaiala de mai mare dragul! Acum sta ca un ingeras langa mine si foieste o punga... dragul de el vroia acasa!
Am citit ce a scris Maru si mi-a placut tare, copiii sunt mici santajisti si au un oarecare soc cand vad ca si parintii pot fi la fel. Fain!

Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)

www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">Eu sunt Luca-Andrei!
Poze, Varsta lui Luca
Nastere cu parfum de ghiocei...

Rebiana poate insemna asta dar si asta

Mergi la inceput

da mey reby si noi am fost la fel

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

quote:
Originally posted by maru

vinerea trecuta nu se dadea dus din fata tv sa mearga la scoala.
Eu trebuia sa il las pe el la scoala si apoi sa merg la dentist, timp aveam berechet, dar el deja era in intarziere. am iesit pe usa, l-am lasat asa, eram deja la lift cand tatsu la dat afara pur si simplu pe usa, si tot el bombanea. I-am zis ca nu il duc la scoala, el maraia ca intarzie rau de tot, ca nu are cum sa faca drumul de 20 de min in 5 min, ca e vina mea daca intarzie ca nu il duc la scoala!!!Waw, mama ce m-am enervat! I-am zis daca vrea dus la scoala trebuie sa plateasca, un dolar, azi, ca e oferta, data viitoare il costa 5!
ce isi mai cerea iertare, ce era acum, miel bland, numai sa nu ii iau bani!
l-am lasat la scoala, dar seara i-am luat banu din pusculita, facea fete fete!

am invatat din primii ani de invatamant ca trebuie sa fii ferma in cuvant, dar deschis la negocieri daca vin cu argumente solida!

Doamne'ajuta!

Cateodata sunt bune si metodele traditionalo-romanesti.Vezi,poata va da in gat pt. abuz emotional sau molestare psihica sau cum p. masii s-or mai chema.

Mergi la inceput