Cafea cu aroma de femei - 15
Raspunsuri - Pagina 10
wonderful spune:
quote:
Originally posted by principe
tocmai m-a muacat,i-am dat(INCET )PESTE GURITA...raspunsul?? mi-a ars una ca sa nu mai indraznesc a doua oara ,si s-a uitat urit la mine.
cred ca muscatul este din joaca ,si este vina noastra,fiindca ne jucam ca ursii ,grohaim si il apucam de gitut, dar fara sa stringem ,cred ca el vrea sa faca la fel ...dar lasa urme.
monica mami de print
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117
Schimbati stilu' de joaca.El face ca voi,dar n-au inca simtul masurii.Poate nici nu stie de ce l-ai pedepsit.Si,in plus,ar putea incepe sa-i placa sa fie mai dur.
aidaciolac spune:
quote:
Originally posted by wonderful
Madi,ai gasit argumente solide.Ce pacat ca nu tin mult.Io le spuneam,erau mici,ca ii duc inapoi la magazinu' de copii si iau altii sau nu mai iau niciunu' ca-i mai comod.Clipeau des da' se potoleau repede.Intr-o zi Cosmin mi-a zis sa-l duc inapoi la magazin ca s-a cam saturat de noi si vrea o schimbare!Sa mai faci copchii!?

cam asa si Emma , daca se supara nu ii mai trebuie nimic de la tine sau daca i se pune pata pe tine ... si greu ii trece frate.
Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007
Matza Emma in actiune
maru spune:
w, la noi situatia e usor diferita: daca eram in ro, poate ar fi zis ca vrea la bunici sau ceva de genul asta!
dar aici, unde sa se duca? nu vrea in tara nici in ruptul capului!
i-am zis odata ca daca nu se dezmeticeste, il fac pachet, il trimit in tara, probabil ca am sa mor de durere cand se suie in avion, ca eu fara el nu pot trai, dar asta e...
s-a ingalbenit....
Doamne'ajuta!
wonderful spune:
Nepoata-mea,fata sora-mi,sta acolo si de 1 an ma tot invita.Mi-e rusine s-o tot aman,asa ca le-am luat ceta ceva,are tot un baietel de 1,6 an.Cica si ei sunt raciti,asa ca merg sa ne amestecam mucii si si tusea.We viitor vine alt nepot din Anglia pe la noi,asa ca-i musai sa plecam acum.
aidaciolac spune:
mey , dar vad ca toate va flambati virotic pe aici. Nu ma nebuniti ca daca se ia si virtual am incurcat-o rau.
Pai eu daca racesc nu am voie sa intru in casa ...![]()

Matza Emma in actiune
wonderful spune:
quote:
Originally posted by maru
w, la noi situatia e usor diferita: daca eram in ro, poate ar fi zis ca vrea la bunici sau ceva de genul asta!
dar aici, unde sa se duca? nu vrea in tara nici in ruptul capului!
i-am zis odata ca daca nu se dezmeticeste, il fac pachet, il trimit in tara, probabil ca am sa mor de durere cand se suie in avion, ca eu fara el nu pot trai, dar asta e...
s-a ingalbenit....
Doamne'ajuta!

Da' parca io vreau?A ajuns tara un fel de bau-bau pt. el?
fannna2003 spune:
quote:ai nepoti mari!...si al meu(Flori) viseaza sa plece in state...
Nepoata-mea,fata sora-mi,sta acolo si de 1 an ma tot invita.Mi-e rusine s-o tot aman,asa ca le-am luat ceta ceva,are tot un baietel de 1,6 an.Cica si ei sunt raciti,asa ca merg sa ne amestecam mucii si si tusea.We viitor vine alt nepot din Anglia pe la noi,asa ca-i musai sa plecam acum.
beau
in cea mai tare cafenea alaturi de zuzele meleReteta zilei:trotil sub acoperire=
wonderful spune:
quote:
Originally posted by aidaciolac
mey , dar vad ca toate va flambati virotic pe aici. Nu ma nebuniti ca daca se ia si virtual am incurcat-o rau.
Pai eu daca racesc nu am voie sa intru in casa ...
Matza Emma in actiune
Updateazati sist. antivirus si n-o sa iei nimic.
principe spune:
mai dar e asa de dulce ,face numai fete,ride tot timpul,este sociabil ,merge la toata lumea.
mor de dragul lui!
monica mami de print
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117
wonderful spune:
quote:
Originally posted by fannna2003quote:ai nepoti mari!...si al meu(Flori) viseaza sa plece in state...
beauin cea mai tare cafenea alaturi de zuzele mele
Reteta zilei:trotil sub acoperire=
Da,ca io-s cea mai mica din frati.Is mai mare/batrana cu 9 ani decat nepotu' care urmeaza sa vina.El ma considera mai mult sora-sa mai mare.