Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(85)
Raspunsuri - Pagina 9
slimatei spune:
quote:
Originally posted by pussi
stefania Da, e normal! Eu imi tot strang picioarele sa n-o scap pe Elena!Stai intinsa poate te ajuta! La mine functioneaza!
PUSSI29+
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
MAI AVEM 8 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!
problema e ca daca stau intinsa o simt si mai tare si ma inspaimanta ...dar n-are somn de azi dim..incontinuu...dar se zbenguie tot jos.. si sus nici un sut si nici o gadileala...doar jos...
Stefania x 2min.7sapt.
pussi spune:
ancuta daca vrei iti trimit si burtanul meu.. sa-l lipesti de al tau ... sigur vei primi cadouri... macar niste jucarele sau niste brelocuri
un pix.. ceva .. acolo!
stefania ti-am zis au si ele zile, sau poate a descoperit ceva si are ocupatie, iti verifica zona
Poate s-a intors si e si cu manutele si cu piciorusele in jos!
PUSSI
29+
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA BURTICA ROZ
slimatei spune:
nu... nustiu ce-s alea...acum ca ma gandesc....aseara am avut pt. o buna perioada de timp, burtica tare incordata si dura, dar se vede ca am adormit si dupa cred ca s-a relaxat singura....dim..cand m-am trezit nu aveam nimic....dar dupa....la inceput nu am dat importanta ..dupa un timp am obs.ca numai jos se misca...dar numai jos...
sper sa fie o alarma falsa ..eu incerc sa ma linistest caci oricum nu pot face nimic....multumesc mult!
Stefania x 2
min.7sapt.
dany26 spune:
quote:
Originally posted by pussiquote:
Originally posted by dany26
Sunt tare fericita ca tocmai am venit de la eco si bb meu a ramas baiat...are 2.100 kg si cica e lunganIar cel mai tare ma bucura ca nu mai suntem cu o sapt in urma...a recuperat iubitul lui mama
31+
ANDREI
AMR 7 Saptamani!!!Doamne ajuta!
Bravoooooooooooo
PUSSI29+
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
MERSI PUSSI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Am fost la plimbarica de aceea nu am vazut mai devreme...
32+
ANDREIAMR 6 Saptamani!!!Doamne ajuta!
ancadragoman spune:
quote:
Originally posted by pussi
ancuta daca vrei iti trimit si burtanul meu.. sa-l lipesti de al tau ... sigur vei primi cadouri... macar niste jucarele sau niste brelocuriun pix.. ceva .. acolo!
stefania ti-am zis au si ele zile, sau poate a descoperit ceva si are ocupatie, iti verifica zonaPoate s-a intors si e si cu manutele si cu piciorusele in jos!
PUSSI29+
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
Nu nene nu mai iau nicio burta in plus si asa abia ma descurc...vb ta macar un pix
anca
34+Maria

poze
AMR MAXIM 6 SAPTAMANI!!!!!!!!!
slimatei spune:
eu is cu tot ce ma doare pe mine....
vad ca s-a mai linistit un pic...acum incepe cu suturi din alea mai puternice..nu ma mai mangaie...![]()
dar nustiu unde am citit ca spunea ca atyunci cand bb misuna..sunt agitati..sufera..e adevarat...? de ce ar suferi fetitu' meu....
Stefania x 2
min.7sapt.
dany26 spune:
uau ce pustiu e pe aici se vede ca sunt multe fete la BE![]()
32+
ANDREI
AMR 6 Saptamani!!!Doamne ajuta!