Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(85)
Raspunsuri - Pagina 11
pussi spune:
dany2007 eu astept pozele cu cumparaturile, cu carucioarele! ![]()
dany 26 nu mergem ca au golit azi fetele tot
si cica nici un pix nu primim![]()
stefania esti totala....eu zic sa astepti sa nasc eu prima si dupa.... sa te pregatesti psihic ca urmezi si tu!
BB ce faci?
PUSSI
29+
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA BURTICA ROZ
MAI AVEM 8 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!
bb_yasmi spune:
pussi uite pe aici...am facut un pic de nani iar acuma vroiam sa ies afara dupa nuci, ca a batut vantul tare si sunt pe jos...![]()
dar a inceput ploaia!!!![]()
![]()
fetele care ati trecut de sapt 32, mergeti din 2 in 2 sapt la eco (ginec)???
oare sterilizatorul de la primii pasi pt microunde nu o fi bun???
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!
34+ si bubulina
IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra
AMR maxim 6 sapt!!!!

oana_r spune:
buna burtici
dany felicitari pentru BB,chiar ca e grasunel
AncaD,vrei cadouri?![]()
pussi, super lucrurile bebelinelor.
da si tu niste preturi sa vad daca merita sa bat drumul.ce pret au biberoanele AVENT?lenjeria este foarte frumoasa.
35+ Anya si Matei 
AMR 5 SAPTAMANI (3 saptamani pentru cezariana)
bebe Anya 
oana si matei(12 NOV.2003)+BB2
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos
dany26 spune:
quote:
Originally posted by pussi
[dany 26 nu mergem ca au golit azi fetele totsi cica nici un pix nu primim
PUSSI29+
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA
BURTICA ROZ

32+
ANDREIAMR 6 Saptamani!!!Doamne ajuta!
oana_r spune:
BB , eu am fost la 32 saptamani la control si mai merg la 36 saptamani,pe urma cred ca ma va chema la 38.
35+ Anya si Matei 
AMR 5 SAPTAMANI (3 saptamani pentru cezariana)
bebe Anya 
oana si matei(12 NOV.2003)+BB2
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos
bb_yasmi spune:
oana eu de obicei mergeam la 3 sapt, am fost acuma 34 si urmatoarea e la 36!! citisem si in carti ca dupa luna a 7 se merge din 2 in 2 sapt de asta am intrebat!!
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!
34+ si bubulina
IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra
AMR maxim 6 sapt!!!!

Roxxy80 spune:
Acum ne-am trezit si noi. Sper ca nu au cumparat fetele tot BE si noi sa mergem degeaba maine![]()
![]()
.
Asteptam detalii. Cum e organizat? E aglomerat? Sunt preturi rezonabile? Oferte speciale? Haideti, mai fetelor, nu ne tineti in suspans ![]()
Roxxy
30+
Rares Matei
_
AMR 8 SAPTAMANI
slimatei spune:
quote:
Originally posted by pussi
....
stefania esti totala....eu zic sa astepti sa nasc eu prima si dupa.... sa te pregatesti psihic ca urmezi si tu!
PUSSI29+
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
cum adik totala?
Stefania x 2min.7sapt.
dany26 spune:
oana_r mersi!!!!!
Doamne ajuta sa fie sanatos!!!
roxxy80 mi se pare mie sau maine vom merge doar noi 2?!![]()
32+
ANDREI
AMR 6 Saptamani!!!Doamne ajuta!
adinag spune:
Bine v-ati intors de la BE!
Stefania, nu face nimic, dar cam minim e minimul ala! Eu zic sa scrii min. dupa Pussi!
Eu imi propun sa ajung la 40 de saptamani. Si nu-i cazul sa va fie atata frica, la prima sarcina este muuult mai probabil sa se treaca de termen decat sa se nasca prea devreme (Pussi, tu esti exceptie, e clar de ce :-))
Si mai lasati babele sa vorbeasca ce vor! Mai luati-le si voi peste picior! Ziceti-le ca da, chiar sunt doi! Sau stiu eu ce prostii, dar de ce sa va streseze ele? Da-le-n colo de babe! Se plictisesc si ele intre doua telenovele si fac scenarii pe seama voastra! ![]()
In weekend-ul asta are al meu liber si vrem sa facem si noi ceva in 3 (poate ultima ocazie de-a face ceva numai noi 3 pana vine bb...). Deci sambata vom merge la cumparaturi ca-mi trebuie covor pentru camera copiilor, iar duminica mergem la o baie termala, care au si un loc super amenajat pentru copii! Abia astept! Numai ca mi-e rusine sa ies acolo cu celulita mea! Mama mea are 73 de ani si are picioare mai frumoase ca ale mele! M-am si enervat pe ea >:-|
La mine nu sunt gropite pe picioare, ci trebuie sa cauti picioarele printre gropite... 
Dar cu asta nu va pun poze, ca m-as compromite chiar prea mult, nu? Si nu vreau sa vi se fac rau! In afara de asta, le-as vedea si eu mai bine si n-am chef. Asa ma grabesc la imbracat si petrec cat mai putin timp fara pantaloni in fata oglinzii, deci ma pacalesc singura.
Vad ca mi-a venit pofta de scris, opriti-ma, ca nu se stie! Cred ca incep s-o iau razna. Probabil si statul asta mult in casa, vremea nasoala, n-am bani (si fara bani mi-e frica sa ies in oras ca ma apuca frustrarea)...
Adina 27+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)