Ctr.per.determinata si CM sarcina si lehuzie

Ctr.per.determinata si CM sarcina si lehuzie | Autor: palmyrah2002

Link direct la acest mesaj

Am o salariata angajata pe perioada determinata(pe locul unei pers.care s-a aflat in crestere copil pina la 2 ani).
Cu data de 1 septembrie a intrat in concediu de sarcina si lehuzie(toata luna septembrie).
Pe 17 septembrie persoana pe al carei post a fost angajat a reintrat in activitate,deci contractul ei de munca s-a incheiat.
Cum platesc medicalul?
Il platesc toata luna sau doar pina la data de 17 septembrie?
Multumesc frumos!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cool spune:

Nu stiu daca in CIM-ul pe durata determinata ai precizat exact perioada "de la....pana la....."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

quote:
Originally posted by cool

Nu stiu daca in CIM-ul pe durata determinata ai precizat exact perioada "de la....pana la....."

Contractul de munca a fost incheiat pentru perioada 25.09.2006-14.03.2008.
Mamica de care vorbeam s-a intors la serviciu inainte de a implini copilul 2 ani.
MULTUMESC !

Mergi la inceput

Parerea mea este urmatoarea:
*Fie ii comunici sa isi ia conc medical in 2 transe pe luna sept
- o transa CM: 01 - 16.09. inclusiv, pe care il platesti tu, urmand sa ii incetezi CIM cu 17.09. cf art 82 alin (2)/C muncii
-cea de-a doua transa de CM: 17 - 30.09.2007 platita de casa de sanatate cf Art 32 alin (2)/OU 158/2005

**Fie ii platesti tu tot CM/sept si ii incetezi CIM cu 01.10.2007

Mergi la inceput

Am deja medicalul pe toata luna septembrie!
Problema e ca daca s-a intors titularul postului pot sa-i fac incetarea de contract cu 01.10.2007?
MULTUMESC !!!

Mergi la inceput

Nu implica mare lucru desfacerea cu 01 oct. Important este sa aiba art incetarii corect pt a putea fi preluata in plata de casa de sanatate

Mergi la inceput

Multumesc foarte mult!

Mergi la inceput