FIV 136
Raspunsuri - Pagina 22
miha2004 spune:
cristal 1995 imi pare rau ca nu ai reusit, stiu prin ce treci si mie mi s-a intamplat de 2 ori si sunt aici atatea fete care au trecut prin asta, nu dispera vorbeste cu noi poate o sa te simti mai bine cand o sa-ti dai seama ca nu esti singura. toate o sa reusim intr-o zi, poate nu a venit inca randul nostru.
Pussy ce mai faci cum esti? am vazut ca tu intrii si la fiv in ungaria si eu citesc acolo dar nu stiu de ce nu am curaj sa scriu acolo desi pe 5 dec. am programare la dr. zadori si as vrea, daca nu te superi, sa-mi spui si mie daca are rost sa merg fara dosarele cu cele 2 fiv-uri pe care le-am facut la Munteanu pt ca nu mi le-au dat si nu stiu ce sa fac. Nu as vrea sa o iau de la capat si sa incerce nu stiu ce tratament care poate mie nu imi prieste si sa mai am inca un esec.spune-mi te rog tu cum ma sfatuiesti.
pe tine si printesele din burtica.
si fetelor care se lupta sa aiba
mult dorit.
Diana d iubita am ramas interzisa, nu-mi vine sa cred ca dupa ce v-ati chinuit atata sa aveti un copil sotul tau renunta acum cand DD v-a indeplinit dorinta. Eu zic sa-l pui sa intre aici pe forum ca-i bagam noi mintile-n cap
sa ai grija de tine si sa stii ca eu sunt 100% sigura ca problemele voastre se vor rezolva.
zouzounaki spune:
Cristal
fata frumoasa nu te da batuta...iti doresc pentru acum multa liniste sufleteasca si multa putere sa mergi mai departe...

"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit; a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."
"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*
www.tickercentral.com/view/8d3t/6.png" target="_blank">in asteptarea minunii
www.slide.com/r/AGxPSMBHkj8NO-OhBH1s9z2o7tk7lwYq?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
zouzounaki spune:
un nou capitol AICI
"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit; a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."
"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*
www.tickercentral.com/view/8d3t/6.png" target="_blank">in asteptarea minunii
www.slide.com/r/AGxPSMBHkj8NO-OhBH1s9z2o7tk7lwYq?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">

multumesc ,ma duc la