FIV 136

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stuart spune:

,

Spun si eu prezent la apel dupa o lunga absenta!

marrina, Danyalo si Avalon si va multumesc ca nu m-ati uitat!

Si mie mi-a fost dor de voi dar pt. ca am pierdut sirul capitolelor mi-a fost din ce in ce mai greu sa scriu.

Andicu, Lachione, Aniast si celelate mamici FELICITARI pt bebelini! Sa creasca mari si sanatosi si sa va aduca numai bucurii!

FELICITARI de asemenea tuturor gravidutelor! Sa aveti sarcini la termen si nastere usoara!

Pussi, sarcina suportabila in continuare si nastere usoara! pt. printese si pt. mami!

Si sa nu uit... Liana, cu intarziere iti spun si eu LA MULTI ANI! Sa fii sanatoasa si urmatorul Fiv/IUI sa iti aduca cel mai frumos dar!

Danyalo, Fiv-ul meu de aprilie-mai s-a transformat in IUI de iunie pt. ca asa a hotarat consultantul meu! Chiar daca tratamentul a decurs neasteptat de bine rezultatul: bhcg<2 (Tratamentul a fost: 50 UI Puregon/zi; in z7 de stimulare am avut 2 foliculi de 17 si 18. Ovitrelle nu m-au mai lasat sa-l fac pt. ca valoarea Lh-ul din Z7 de stimulare a indicat ca ovulez singura). Acum astept sa vina inamicii ca sa pot incepe IUI nr.2. Tratamentul va fi acelasi dar de data aceasta sunt hotarata sa fac si Ovitrelle chiar daca ei vor zice ca nu-i nevoie!

Dany , nici eu n-am mai intrat pe skype in ultimile luni, nici la e-mailuri nu prea mai raspund (marrina, tie cred ca totusi ti-am raspuns daca nu, trage-ma de urechi ), m-am puturosit rau de tot in ultimul timp... Daca vrei si ai timp poti sa ma bipuiesti (seara sau in we) ca poate asa ma scoti si pe mine din barlog!

dream1971, cu vaccinul antigripal si eu sunt in dilema...Anul trecut am intrebat-o pe asistenta care m-a intepat si mi-a zis ca dupa 2 saptamani am liber la proiectat bb dar anul acesta am intrebat la farmacia unde m-am programat pt. vaccin si mi-au spus ca 3 luni Nu este voie! Cel mai bine este cum ai zis tu, sa intrebam direct dr! Ar mai exista varianta cu vaccinul homeopat care in Ro stiu sigur ca se face!

Tin pumnii atat fetelor care sunt acum in focuri cat si celor care iau startul in lunile urmatoare! Mult succes si fiecare dintre voi sa obtina bb mult(i) dorit(i)!

Chiar daca nu mai sunt fivoasa o sa mai trag cu ochiul pe la voi si vreau sa vad numai vesti bune!

si multa, multa bafta tuturor!

Ajutati-o pe Sonia

Stu

Ai izbutit? Continua!
N-ai izbutit? Continua!
(Nansen)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubudream spune:

Salutare dragutelor !

Va multuemesc pentru urari.
Kla78, danyalo, kineta, zouzounaki si pentru toate fetele si multa bafta. pentru noi toate!
Kineta: eu fac FIV, protocol lung,la Cluj (dr. Micu). Bafta multa iti doresc si tie .
Manumanu: Bine ai venit si sedere scurta.

Asa cum va spuneam am inceput inhibarea, sotul e cel ce imi face injectiile, totul e ok, doar ca imi este foarte somn. Poate fi asta din cauza Diphereline-ului sau e doar o coinicidenta?
Va intrebam data trecuta de medicamentele permise / interzise in timpul tratamentului pentru FIV? Kla78 mersi de raspuns . Totusi, fetelor, nu imi puteti spune daca spre ex. un simplu analgezic pot sau nu sa iau? Sau cum imi dau seama care sunt medicamentele contraindicate?

Kry:: Unde ai disparut? Cu merge inhibarea?
Moniland:: Concediu placut si te asteptam inapoi .

kla78, kry, luck, felicia, ioanap76, flori76, Relya,andrada, dORIS71, nusy, Mirela1, cristal1995,lorelai si pentru toate celelate fete (scuze daca am omis pe cineva)
.

pe toate, fara exceptii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

!
O saptamana super tuturor!

Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Buna dimineata tuturor!
Am revenit si eu acasa bucuroasa ca bunicul meu si-a mai revenit si DD il mai lasa printre noi!
Acum ma pregatesc pentru noua incercare...mai e atat de putin pana la start!!!Azi ma duc dupa analizele pt anticorpi.Nu stiu ce s-a mai intamplat pe aici,dar promit sa citesc tot si tin pumnii stransi fetelor care acum sunt in plin tratament sau in asteptare.Doamne ajuta!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelais spune:

Buna dimineata fetelor! Va doresc o saptamana frumoasa! Mai intreb o data poate stie cineva sa-mi spuna: sunt relevante analizele hormonale in perioada inhibarii cuDiphe.? Ma refer la cele din z 3. Nu stiu daca are rost sa le fac astazi sau nu. Daca sunt influentate de tratament ma tem ca rezultaul o sa ma confuzioneze de tot.
Multumesc mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubudream spune:

Bine ai (re)venit Kora!

Iti tin pumnii ! Bafta multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Neatza!
felicia_- tinem pumnii sa fie totul ok...si sa scapi cu bine din punctie! Productie bogata iti dorim...sa se iubeasca cu foc !!
stuart-fata! Bafta la IUI in continuare! pe cand o intalneala la Bucale??
pussi-asteptare cat mai usoara posibil!!Mai ai un pic!
kora- bine ai revenit!
antosit , bubuka, adelais si....tuturor fetelor...- o saptamana suuper...
Aly- crezi ca am uitat?? Hai fuguta la raport cand ai rezultatul!!
va pup
dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_d spune:

Adelais,
din cate stiu eu, daca deja ai inceput tratamentul cu Diphereline,
nu are sens sa-ti mai faci analizele hormonale.
Acestea au relevanta in z 2-3 doar inainte de inceperea inhibarii.

Mult succes fetelor!!!
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelais spune:

Diana, multumesc mult pentru raspuns! Sper ca tu si bb sunteti bine.
tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dream1971 spune:

Buna dimineata,

Zouzou chiar e ciudat ce spui...Nu stiu cum se poate intampla asta. Stiu ca pe mine imediat dupa punctie la primul FIV m-au sfatuit sa fac direct ICSI (din cauza membranei). Nu am vrut si am facut 6 FIV si restul de 4 ICSI. Prin FIV nu am obtinut nici unul iar la ICSI 2 au fost de cea mai buna calitate si doi cu imperfectiuni. Mi-au transferat 1 si congelat 1. A doua oara am avut vreo 8 (toti ICSI) dar numai 3 au fost perfecti. Transferat 1 si congelat 2. Aici se congeleaza numai cei perfecti. Din pacate am pierdult ambele sarcini chiar daca a fost o reusita la inceput. Dar tu ai ramas natural...Mi-e greu sa inteleg cum pun diagnosticul... Ai verificat cumva daca nu este o incompatibilitate cu ?...Sper ca incercarea asta sa fie cea norocoasa

Cristal mentinem galeria

Kla sa fie bine si peste 2 saptamani sa ne anunti o veste mare.

Staurt daca aflu ceva in privinta vaccinului de anunt. Sunt inca in dilema dar astept CM ca sa sun doctorul

Kora ma bucur ca totul este in regula cu bunicul tau. Bine ai revenit!

Bubuka mult noroc!

Va doresc tuturor o saptamana excelenta.

Dream

Mergi la inceput