e oare posibil?
Buna fetelor,
Urmaresc demult discutiile pt. ca mi-se par chiar interesante si utile.Povestea mea e destul de trista... am pierdut prima sarcina(8 sapt).. am facut si stimulare ovariana(3 luni)apoi am luat-o pe cont propriu si am tot incercaaaaaat. Am CM ca ceasul, 28z, luna trecuta a fost la 26. Acum sunt in 31z si nimic. Vreau cu disperare sa sper dar nu am niciun simptom si sanii sunt f. relaxati,fara pic de durere ceea ce ma pune pe ganduri
. E posibil sa fie sarcina in conditiile acestea. Inca nu am facut test de teama sa nu fiu dezamagita. De ce nu ma dor sanii caci la prima sarcina au fost f. durerosi si in fiecare luna inainte de CM. Voi ce credeti, pot sa sper?
Va multumesc pt ajutor
Raspunsuri
dyannna spune:
cred ca ar trebui sa-ti faci un test de sarcina,simptomele nu sunt aceleasi de la o sarcina la alta,uneori exista simptome ,alteori nuoricum trebuie sa afli cauzele intarzierii menstruatiei ca poate e o dereglare hormonala...eu zic sa-ti faci un test de sarcina maine dimineata...bafta!http://tt.lilypie.com/ortVp3.png
alinushca spune:
Ada, cat a trecut de la acea sarcina pierduta?
Imi imaginez ca te temi sa fii dezamagita. Crede-ma ca am deja o colectie impresionanta de teste negative in birou si numai uitandu-ma la ele ma conving sa nu mai incerc inainte sa fie ceva semne clare de sarcina. Dar tie ti-a intarziat deja multisor si e cazul sa afli daca e nevoie de ajutorul unui doctor sau nu ca sa revii la normal, SAAAAU, poate e cu ochisori. Cu siguranta simptomele de la o sarcina la alta nu sunt la fel. Sanii ar putea sa ti se intareasca in scurta vreme si sa fie bine! Poate ai ovulat mai tarziu. Hai incearca, curaj!
In asteptarea lui 
adamandrei78 spune:
multumesc mult pt. parerile voastre
am facut 2 teste si ambele au iesit negative
. Nu inteleg ce se intampla, ca CM nu apare....
Luni o sa merg la dr. sa vedem
Inca odata, mersi mult. Va doresc tot binele din lume.
danangie spune:
Eu inainte de chiuretaj aveam CM cam dereglat: 26 zile, 28 zile, 31 zile, odata chiar si 35 zile. Dupa chiuretaj il am intre 26 zile sau 28 zile. Deci la mine cat de cat s-a reglat. Sanii ii am fleasca dupa chiuretaj. Este aceasta posibilitate. Si cumnatei mele i s-a intamplat la fel. Adica inainte de chiuretaj, sanii erau foarte tensionati inainte de venirea rushilor.............dupa chiuretaj nu mai simt nimic. Sanii sunt moi. Deci e posibil sa fie si la tine aceasta schimbare. Si oricum,
intre ele nu e ca se aseamana........pot fi diverse...........deci la tine poate fi sarcina........sau poate sa fie ca CM s-a dereglat. 
Dana
bulinanico79 spune:
Stiu ce simti....si cm-ul meu s-a dereglat rau de cand incercam sa facem bebe. Normal eu am cm de 27 de zile fix...dar de cam de un an de cand prestam imi vine fff aberant. 26...33..35 zile. Doctorul ne-a zis ca este posibil sa fie o sarcina incipienta care nu se fixeaza. Am incercat doua luni consecutiv sa ne ferim in perioada fertila...si cm vine la fix. Acum iar sunt in z 36 (test negativ in z 31)....si asteptam. Imi schimb medicul...daca e o sarcina care incearca sa se fixeze...nu ar fi trebuit sa imi dea ceva pt sustinere?
Sfatul meu..(desi poate nu sunt cea mai indicata persoana care sa dea sfaturi) este sa vezi totusi daca nu este vb de o dereglare..sau...poate totusi e sarcina
nico
http://tt.lilypie.com/4tKjp3.png
asteptam bebe din februarie 2005