Cluj rulz! -A venit toamna!-cap.73

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

prima veste a zilei e ca de ieri am nepotel!il cheama Serban are 3,5 kile si 55 cm, exact ca Sofia.maine ma duc sa-l vad!

am umblat toata ziua prin oras sa-mi caut pantofi de banchet si nu am gasit

Rolo, cum mai stai cu operatiunea culcat?
eu de doua zile o culc numai in patutz, e si mama aici sa vada ca se poate, mai ramane soacra de educat.uneori adoarme instant alteori plange ca din gura de sarpe cam 3 minute si gata.

azi noapte a dormit de la 8 la 3 si apoi iar pina la 8

si mai vreau sa va zic ca apuca deja bine cu manutele si se joaca intr-una e un copil tare vesel!

legat de endo, si la Cristina Ghervan si la Ana Valea am gasit liber la jumatatea lui noiembrie cel mai iute

mai viu

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora

www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Stanca ce e Septilinul?

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

quote:
Originally posted by carrie

Stanca ce e Septilinul?

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006

E un produs natural care ajuta la imbunatatirea imunitatii si a raspunsului organismului la virusi.

Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Cristiana felicitari pentru nepotel.Sa creasca mare si sanatos.

Mai fetelor dar chiar asa?Vedeti ca pun bota pe voi

Mergi la inceput

No

Eu sunt bine , mi-am mai revenit cu raceala insa Razvan tuseste mai tare.Sper sa treaca cu siropuri si sa nu se complice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

Io sunt la Bucuresti, nu dati prea tare!

Intr-o alta ordine de idei, unde o gasesc pe dna Ghervan la cabinet particular nu in spital?

Bun venit pe lume bebelusului, Cristiana!

Mergi la inceput

Simona dr.Ghervan are cabinet la Asromedica.Esti bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Azi am tot vrut sa scriu dar nu merge DC-ul
Stanca, sper ca va simtiti mai bine....
Cristiana, eu merg la Ana Valea pe 19; adica, stii deja ; Felicitari ptr nepotel!!!
Simona, cum e la Bucuresti???? Uneori mi se face dor de orasul acela.... sa stii ca colegii m-au anuntat ca nu avem subcontractori interesati de lucrari mici... imi pare rau ca nu te-am putut ajuta, dar am inteles ca a rezolvat Stanca
Astea fiind zise... ma intorc la treabaYagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
slide Luca
varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

Buna dimineata!

Iaca m-am intors la baza! Sunt bine, probabil cu niste prolactina in plus, voi merge la teste de aceea vreau sa am o discutie mai ampla cu dna Ghervan.

Ieri am avut un pranz de afaceri cu o o colega si intrand eu in restaurant ma simt fixata, desigur incerc sa identific sursa (ca inainte de a fi consultant sunt femeie) si zaresc un domn bine, spilcuit, cu camasa calcata si aranjata, care imi zambeste larg ... Bogdan al Stancai. Nu pot sa explic de ce dar tare bine mi-a picat! Ne-am salutat discret, ne-am vazut fiecare de intalnirea lui de afaceri dar nu m-am putut abtine sa gandesc ca e incestuos de mica lumea.

Bucurestiul ... tot frumos cum il stiam, am avut parte si de un drum prin Cismigiu la intoarcerea de la pranzul de afaceri, ocazie cu care am vazut ultimii trandafiri, copacii colorati de toamna ... pe bulevard floraresele cu caldari imense cu crizanteme, iar acasa la fina Smaranda prima ei pagina de jurnal in care notase "mea pla cut de un baiat a scala nu stiu cumalciama"

pe toata lumea!

P.S. Raluca eu cred ca ma supraestimezi (cu intelepciunea zic!) si sunt usor

Mergi la inceput

salutare fetlor

ieri nu am avut timp nici sa mor si acuma am vazut ca nu a mers DC-ul...am avut nu mai putin de 7 drumuri in oras cu diverse treburi

am fost si la Daniel Muresan aseara ca m-a chemat sa-mi vada analizele si a fost destul de consternat ca indica un hipotiroidism clar pe care eu nu-l manifest de nici o culoare...sapt viitoare le repet si ma duc trimisa de el la doctorita Georgescu pe care tare mi-a laudat-o.
intre timp continui sa nu ma simt prea bine desi nu ma las.

maine am banchetul si ieri intr-o goana nebuna am reusit sa-mi iau pantofi.

mi-am vizitat si cumnata si nepotelul care e un scump cu o claie mare...

nasterea a fost ff grea si ea ff nemultumita de Cruciat care cum s-ar spune i s-a cam rupt.a avut moment in care copilului nu i se mai auzeau bataile inimii, nu cobora nici cum si nu i-a facut cezariana.copilul a stat doua zile la oxigen, traumatizat.acuma e bine,asta conteaza.

va pup ca s-a trezit mamarutza

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006

Mergi la inceput