Cluj rulz! -A venit toamna!-cap.73

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

quote:
Originally posted by carrie

da altceva am vrut sa va zic:fetele mele se joaca impreunaThea o pupa pe Sofia pe burtica si asta mica rade in hohote, apoi se uita la ea cum se joaca si povesteste-gangureste de si mori de ras,sunt asa de scumpe de ma topesc asa ca Erika, Ralu, curaj o sa vedeti ce fain e!

eee, parca am stiut eu ceva...

minunea vietii mele

mama si sotie fericita

proaspata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rolo spune:

No serus fetelor dragelor, Iaca si io in vizit la voi sa vad cum o mai duceti. Vesti bune, vad pe aici, Erica cu intarziere FELICITARI si sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos. Cristiana ma faci si pe mine sa ma gandesc la inca un bb si asta ma cam sperie Astept sa vad ce zic si Raluca si Erica si mai vad dupa aia.
Roxa e prima data cand nu mi-e dor de serbanica. Oricum sunt curioasa cum a fost ziua de duminica. Suna-ma si povesteste-mi.
Simona, Arlena, Manu,Svety, Stanca
Mama ma tortureaza cu meciul , care ia o bataie sora cu moartea, motiv pt care mi-am pus status pe YM "vai steaua noastra :))"
Acum astept ouale de la stelisti.
Ieri a fost dr. pediatra sa faca vaccinul, pe care by the way am dat 230 roni, si mi-a spus sa nu o mai tin pe ile la tzitzi pe timpul noptii ca se distrofiaza (sau cam asa ceva). Nu stiu ce inseamna dar cu siguranta e de rau . Ma duc imediat sa caut pe net. Azi noapte nu am avut suflet s-o las sa planga si am luat-o din nou in pat langa noi si i-am dat tzitzi
Fetelor, de Olim ce mai stiti?
Va pup, fug sa ma culc ca is rupta.

mama de Ileana Cosanzeana

poze

"De poti sa nu-ti pierzi capul cand toti in jurul tau si l-au pierdut pe-al lor gasindu-ti tie vina...
De poti s-auzi cuvāntul rostit cāndva de tine
Rastalmacit de oameni, ciuntit si prefacut" - R. Kipling

Mergi la inceput

Hihi cred ca am inteles eu gresit cu distrofia. Din cate am gasit pe net, nu are nimic de-a face cu suptul in timpul somnului. In plus se pare ca ii afecteaza numai pe baieti.
Sunt obositaaa, am nevoie de odihna si ciocolata.
Va pup, fug la curs.

poze

"De poti sa nu-ti pierzi capul cand toti in jurul tau si l-au pierdut pe-al lor gasindu-ti tie vina...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

Mariana atentie!! concert Iris pe 26 octombrie ora 21:00 pe platoul salii sporturilor

Erika si Raluca bagati-va mintile in cap ca mai aveti motive de ingrijorare si de veselie cat intr-o viata de om pana sa nasteti. Pt nastere va ingrijorati atunci cand se intampla iar pentru cum e cu doi copii numai dupa ce nasteti. Pana atunci sus inima si la o parte stresul si nervii. Doar atentie si muuulta fericire!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

quote:
Originally posted by rolo

Roxa e prima data cand nu mi-e dor de serbanica. Oricum sunt curioasa cum a fost ziua de duminica. Suna-ma si povesteste-mi.

poze

kum adica nu ti-e dor de Serbanica?

Auzi ata draga mea? Sa stii ca faza cu distrofiatul nu e de gluma. Fa ceva si asculta doctorita, uite ce am gasit eu despre "distrofiat" care chiar are legatura cu suptul non-stop, mai ales ca e si in perioada de tranzitie, I mean catre hrana solida si diversificare:

"distrofie = Stare patologica, constānd īn dereglarea functiilor organismului īn urma tulburarilor de nutritie"

Duminica a fost ok, copiii au fost destul de rauti, dar nu ca alta data, au cam trantit jucariile de parchet si s-au si certat dar s-au si jucat impreuna. Of course ca la final Irina a facut faza exacta pe care Serban a facut-o la ea, si e din vina lui, fiindca el a primit vaporas, dar Irina nu a primit masinutza, desi eu i-am oferit-o, Lua nu m-a lasat sa i-o dau. In fine, Irina e mai inteleapta, e si fetita, e si mai mare si Luana are mai multa rabdare cu ea, asta e. La gradi ne-a spus educatoarea ca Serban nu asculta si strica jucariile: eu stiu de ce, nu-i place acolo, desi nu se impotriveste fizic, el in fiecare zi ne spune c nu mai vrea la gradi acolo ca nu-i place, ca Flori a plecat, ca sunt prea multi copii, ca s-a inkis gradinita etc etc...

Cristiana, pasa mea proasta cred ca deja e plictisitoare ... oricum va mai dura, m-am ingrasat 5 kile si pana nu le dau jos cre' ca afisez aceeasi "mufa" neprietenoasa

Dna Taaaacheeeeee, Oaaaa-naaaaa?!?!

pusi, pe curand,
Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Eu sunt in continuare foarte incantata de culoarea parului meu.Maine vine Bogdan acasa si sunt curioasa ce zice.

Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

quote:
Originally posted by asi

Eu sunt in continuare foarte incantata de culoarea parului meu.Maine vine Bogdan acasa si sunt curioasa ce zice.

Stanca, stiu ce senzatie misto trebuie sa ai cand esti incantata de freza si culoare, altfel si umbli pe strada, sau chiar in casa si cred ca seduci oglinda aia la greu , zi drept ...ma duc si eu in 2 noiembrie...la un refresh...

Zi ce face pretena-ta de nu mai zice nimic...

doamnelor, io stiu ca ploua, dar voi ce faceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

io bine, am liber azi si mananc clatite.am alergat toata dimineata si-s ca un pudel plouat

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora

www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Nu stiu scumpa ce face dar ma 'nerveaza si pe mine ca nu mai zice nimic.Santieru' asta....
Roxa sa stii ca un refresh e binevenit oricand.Dar iti schimbi freza sau culoarea?
Cred ca acum e randul tau sa schinbi capitolul nu?

Mergi la inceput

Bogdan a ramas fara permis pt urmatoarele 2 luni. Si a facut praf masina de servici.
Asa ca nu va spun ce zi nasoala am avut ieri.
Azi noapte pitica a dormit cu mama in camera. Pentru noi a fost super pentru mama a fost mai greu ca Ile trezit de vo 3 ori plangand dar nu a primit nimic. Azi dimineata la 6 cand m-am trezit am luat-o la mine in pat sa ii dau sa pape dormea cu suzeta in gurita si asa tragea din ea ca ii ramasese forma suzetei in jurul guritei.
Am inceput de luni diversificarea, supica nu prea ii place. Mananca dar nu foarte multa. In rest branzica cu fructe sau iaurtul cu fructe... ar manca non stop cand se termina din bol incepe sa planga.
Va las ca iara is in intarziere, fug la INA la curs.
pup you all

poze

Mergi la inceput