Mamici de Martie-Aprilie 2008(18)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Diana, stai linistita, o sa simti in curand. Sa ne vezi pe la 20 de saptamani ce o sa ne vaitam de piciorusele cu care ne lovesc bebeii nostri!

CLAU 17+

mamica de Razvanel si acum de bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Cum stateam eu si computeream, am simtit o boare de aer curat. Si cujet eu: sa vezi ca a trecut linia de sosire randunelu recreat! Si iete asa a fost! Bine ai venit Simonette! Ce m-am amuzat cand a postat Clabucica (parca) in numele tau, care erai departe! Asta da dependenta!
Cory, sansa proiectelor, ma bucur pt reusita ta, si cumva mi se pare fireasca! Pofta mare la papa bun!
Ioana, bafta multa pt maine, si bb cooperant si cu picioarele desfacute!

sovi 9+
http://community.webshots.com/album/560779944thEVjK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Ioana mie nu mi se pare nimic in neregula cu mesajul Kyei..O sustinem..cum sa nu-dar foarte multe dintre noi sunt mai sensibile si astfel de vesti ar putea sa nu le mai lase sa doarma noaptea de neliniste si frica..
Ne pare rau pentru ea dar nu putem sa lasam astfel de povesti sa ne afecteze..Mai tii minte cum-dupa mesajul Carminei-unele dintre noi cazusera in butoi?!!
Eu una sunt puternica,nu ma doboara lucrurile astea..insa..
O mie de iti trimit,sa petreceti frumos diseara..iar maine-parca vad ca iar n-am somn!!Desi stiu ca o sa te intorci mai tarziu cu vestile..io-s pe baricade!!(Mesaj pt.bebelush:BB sa stai cracanel,mami,da?!)

Ela.. in 15sapt.!!

Varsta mogaldetzei

Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Fetelor, am luat aseara Azitrox, in doza-mamult pe care mi-a zis-o ginecoloaga (pe care NU o regasesc nici pe Internet, nici in prospect iar farmacista de la care am cumparat si o alta ginecoloaga prietena a mea au cascat niste ochi imensi cand au auzit!). Vreau sa va spun ca mi-a fost aseara ATAT de rau ca am crezut ca azi nu voi mai fi printre voi...Sunt intr-o mare dilema. As continua tratamentul, incercand o doza mai mica. Sa-mi fac din nou analizele si daca tot o mai fi lighioana, iau iar...Dar doza aia imensa, 3 pastile pe zi odata, nu mai iau nici moarta. Si acum am diaree, sunt epuizata...

naty 12+ cu f probabil

Mergi la inceput

Naty luptareatza! Imi pare rau sa aud ca ti-a facut asa rau antibioticul, si pe de alta parte eu zic ca e bine ca ai facut diaree, ca da repede organismul afara ce nu i-a priit. Ai protectie buna, ce sa mai. Numai antibioticul asta ti-a iesit benefic pe antibiograma?

sovi 9+
http://community.webshots.com/album/560779944thEVjK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Ca de obicei, intru sa zic repede ca va pup pe toate pe toate !

Am fost astazi de dimineata la Cantacuzino, sa fac si rubeola, si listeria, si aviditatea pentru toxo ( aia care imi arata cat de veche e infectia mea cu toxoplasma, ca sa imi iasa definitiv din cap ). La intoarcere, mi-a luat o ora in cap sa ajung de pe Splai la aeroportul Baneasa...fetelor, cum rezistati?!!? Cred ca in afara de metrou, alt mod normal de a te deplasa in Bucuresti nu exista...Ma gandeam azi la ce o sa fac daca ma apuca nascutul cand e traficul mai trafic...Nasc in masina

Olga 16+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Ce faceti randunici?

Am citit mesajele voastre si vad ca nici una nu mi-a dat si mie un pupic macar. Oare m-ati uitat deja?

Ioana iti tin pumnii pentru maine, ce bine de tine ca ai programare dimineata! Eu mai am de asteptat pana la 4 dupa-masa ca sa aflu daca totul e in regula cu bebe si cu mine. Sa ne spui imediat ce vesti ai.

Simonette, scumpa randunica, ma bucur tare mult ca te-ai intors. Am scris eu pe-acolo ca nu mai pot dupa tine .

Va pup mult pe toate!

Laly 14+

http://community.webshots.com/album/560819757dkYfHC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Ioana, nici nu am spus ca nu trebuie sa o sustinem pe Kossir, sau sa nu fim triste pentru ea.
Am spus doar ca nu trebuie sa ne facem griji noi pentru bebeii nostri din cauza asta.

Eu am fost prima care s-a speriat destul de tare dupa mesajul Carminei. Atat de tare, incat incepusem sa caut clinici unde sa ma duc sa fac o ecografie. Stateam cu drobul de sare deasupra capului: Aoleu, daca mi se intampla si mie, aoleu, parca si eu am simtit asta, si ailalta! Si uite asa de aici, incepem cu paranoia, si clar nu ne face bine asta. Mie una ni mi-a facut bine, nu a fost constructiv, si frica aia neintemeiata nu a dus la nimic bun.

Copii nostri simt orice stress, si chiar nu cred ca are rost sa ne facem griji degeaba. Daca ne ducem la dr, si stramba medicul din nas, atunci da, poate ca ar fi intemeiate.

Dar eu una refuz sa-mi mai fac griji din auzite. Vreau numai ganduri pozitive in jurul meu!

Inca odata spun, si subliniez, ca sa nu se mai inteleaga gresit. Imi pare extrem de rau pentru Kossir, si as vrea sa o ajut cu orice pot. Este groaznic ceea ce i s-a intamplat, foarte nedrept si foarte trist!!! Nu cred ca si-ar dori cineva sa treaca prin asa ceva. Ii doresc multa putere si sa o ajute Dumnezeu sa treaca peste asta.

Te pup, si multa bafta la eco!

Zozela

A inceput o mare dragoste

Kya

---------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Clabucica, iarta tu stolul de randunici zapacite care nici macar un pup nu ti-a trimis! Trimit o ploaie de pupaturi peste tine! si iti tin pumnii sa vii numai cu vesti bune de la control!

sovi saptamani
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Mersi Sovi scump .
Acum pot sa plec si eu linistita acasica. Ne "vedem" maine!

Va pup pe toate!

Laly 14+

http://community.webshots.com/album/560819757dkYfHC

Mergi la inceput