Mamici de Martie-Aprilie 2008(18)
Raspunsuri - Pagina 10
mihutza11 spune:
Buna dimineatza!
va pupic randunici!
Kya ce minunatie ti s-a intamplat... nu imi vine sa cred... eu cred ca sunt un pic "nesimtita"
din punctul asta de vedere.Oricum felicitari! 
[rd]Natynic[/red] ma uimesti pe zi ce trece cu intamplarile tale. Dar trebuie sa ai incredere in DD ca o sa fie bine. V-a citit preotul o rugaciune de dezlegare, ca prea se intampla asa una dupa alta. Si de spovedit v-ati spovedit, ca ar fi tare bine sa faceti si asta!
si sper sa nu mai aud decat de bine! Succes cu pregatirile!
mai am de citit ceva pagini si revin.. cand am o pauza. ca ma streseaza sefa asta...ufff... asa imi vine sa ii fac: 

Mihaela
14+
Pozici
mihutza11 spune:
mamipapatot si eu posed un uter retrovers. Si sora mea la fel si a nascut bine mersi ditamai baiatul. Si mie inainte sa raman
imi zicea dok la controale ca e o piedica in plus in a ramane gravi. Si la mine a durat mai mult timp decat doream noi, dar pana la urma s-a intamplat. In schimb la sora mea nu era nimic planificat si nici nu se grabeau si s-a si intamplat, asa ca nu cred sa fie motiv de ingrijorare.
Mihaela
14+
Pozici
underqueen spune:
neatza!
am cautat ieri tot orasul o bluza de ocazie si intr-un final am gasit... azi caut pantaloni...(dezavantajul orasului mic...) . cam intr-o ora ma duc sa ma tund. maine plecam la Tg. Mures la o nunta. sper ca excursia sa fie fara peripetii...
in alta ordine de idei, am racit! groaznic! mi s-a umflat gatul si ma dor urechile ingrozitor. abia vb. beau ceai cu lamaie si sug (scuzati de expresie) Hexoraletten, care cica nu e contraindicat in sarcina. sper sa-mi treaca repede...
va
pe toate!
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria
17+
zozela spune:
Neata!
Incep mesajul catre voi cu un apel:va rog sa incercati sa numai postati mesaj dupa mesaj!Daca ati uitat sa scrieti ceva in mesajul pe care tocmai l-ati trimis-dati edit si adaugati acolo.Umplem paginile un pic aiurea si in curand o sa fim urecheate de sefie!Normal ca nu poti scrie un msj.trist pe aceeasi pagina cu unul de ..felicitari-de ex...dar in rest..
Va multumesc!
Edit:Pentru a scapa de moderare este suficient sa postezi 10 mesaje nu 15!!
Ela..
in 14+!!
Varsta mogaldetzei
Photos
gbutucica spune:
Salutare randunele,
m-am intors din concediu , sunt odihnita si un pic supa' ca nu mai am haine , adica am , dar incep sa nu ma mai incapa.
De doua zile simt si eu mai pronuntat miscarile lui bb
.
am vazut ca tare harnice ati fost cat am lipsit eu
Giani
RalucasS spune:
Buna dimineata la toate randunicile ( cu toate ca e cam tareziu , dar de la 9 tot citesc ce ati scris de ieri pana acum)
Va pup pe toate, va urez o zi cat mai placuta si sa auzim numai de bine!
15+
zozela spune:
Serry ai scapat de moderare!
Cat despre burtica..ai grija ce-ti doresti
!!
Dana nu mi se pare in ordine sa sangerezi..Dr. ti-a dat sa iei ceva?Ce investigatii ai facut?Eco ti-a facut?Ia No-Spa pt.durerile de burtica-ai voie pana la 3/zi-garantez!
Roxi am citit si despre Biogenis pe net..Nu stiu ce o sa alegem..Cam la ce varsta a sarcinii ar trebui sa luam legatura cu firma?!
tone!
Diana te asteptam cu nerabdare Luni!!Vrem colorate muuulteee!!
(Am modificat!)
Stai linistita Adriana-nu a fost greu!
Si..te asteptam si pe tine cu carutul colorat..Sigur o sa afli!!
Mami am vazut documentarul!Emotionant!
Chiar am discutat despre el aici pe forum-la inceputurile nostre
Il gasesti si pe YouTube!
Elena,Nicol,Kitzy,Miha,Raluca!
Off..mai Maria!!
Cum ai reusit sa racesti asa rau?!
Ai grija de tine-bea ceaiuri calde,ia propolis,stai la caldurica-iar daca situatia se inrautateste ia 1tb. de Paracetamol!
Giani bine ai revenit!
In situatia asta..cred ca trebuie sa incepi sa-ti schimbi garderoba!![]()
Coryyyyyy???!!!
U all!!
Ela..
in 15sapt.!!
Varsta mogaldetzei
Photos
sovietica spune:
Adriuta, pup randunica harnicuta cu dor de tzopait pe o crenguta romaneasca si prietenoasa!
underqueen vezi partea buna a orasului mic! cand te apuci sa rascolesti tot orasul dupa ceva, termini mai repede :P Si te rog sa fii ultima randunea cu raceala, ca sa nu ajunga si la mine
. Sanatate maxima!
Cel mai mare pup il dau Zozelei exasperate de randunicile usor zapa! Siii nooooiii teee iuuubiiiim!
gbutucica, bine ai revenit din concediu! acum, ca esti hodinita, pune matale mana si faureste o semnatura frumusica cu nr de saptamani, nu de alta da sa ne dam seama cat mai bine de IQ-ul bebeului cu care stam de vorba :))) (asta se face in profilul personal daca nu stii)
Simonette, de dimineata m-am urcat pe cea mai inalta creanga si te-am vazut falfaind de zor spre stolul nostru dinspre tinuturile indepartate pe unde ai fost. Asa ca sa nu incerci sa te pitesti ca te-am vazut! Pupici! te asteptam cu drag 

Cory, te-au coplesit treburile? (m-am gandit ca formula asta te-ar motiva cel mai bine sa sari pe noi :P)
sovi
9+
http://community.webshots.com/album/560779944thEVjK
clauclau spune:
Adriuta, nu ma supar , iti multumesc de sfaturi, intotdeauna sunt binevenite si alte pareri. Insa educatoarele lui Razvanel sunt foarte de treaba , suntem in al treilea an cu ele si le cunoastem binisor. Si plus de asta nu mi l-au parat pe copil, l-au chemat si pe el la discutie...Sper ca deja problema este rezolvata caci aseara am stat mult de vorba si eu si sotul cu Razvanel si ne-a inteles punctul de vedere. Mi-a parut asa de rau pentru ca era trist ca m-a suparat si eu a trebuit sa fiu ferma toata seara dupa discutie, dar nu am putut sa-l las sa se culce suparat si inainte de culcare ne-am tinut in brate si am stat impreuna la televizor. Iti multumesc mult ca te-ai gandit la noi si-ti doresc numai bine. Succes maine la analize , astept vesti de la tine. Si in privinta dorului de tara eu te inteleg pentru ca sora sotului meu este stabilita in State de mai mult de 6 ani si se gandeste mereu cu nostalgie la Romania. A venit in vara asta cateva saptamani dar sunt sigura ca deja-i este dor. Noi suntem aici alaturi de tine si o sa vorbim cat vrei tu de mult!
Zozela, da am inceput sa-l simt pe bebe de ieri , iar aseara binisor s-a foit prin burta, dar dupa ce puneam eu mana hop si bebe se cumintea...Si azi mi-a dat ceva semne, deocamdata sunt finute, dar le simt. E asa de bine!
Pup toate randunicile inimoase!
CLAU
17+
mamica de Razvanel si acum de bebe 2