Program de depunere a cererilor pt alocatie?

Program de depunere a cererilor pt alocatie? | Autor: amyarabella

Link direct la acest mesaj

Stie cineva ce program au cei de la sediul unde se depun cererile pt alocatia copilului sector 6 (defapt nu stiu daca sunt mai multe in buc)
Sincera sa fiu nu stiu nimic referitor la asta ...daca puteti invatati-ma si pe mine ce acte tre sa am la mine este vre-o cerere tip?!

Eu o sa vin in rom sa depun cererea asta ca ma zapacit toata lumea sa vin sa iau dreptulm copilului...Bla ,bla ,bla....

Va multumesc anticipat !!! Nu stiu ce m-asi face fara voi

mami Amy si bebe Stefan

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria2004 spune:

Restantele pentru alocatiile de stat se recupereaza cu o copie dupa buletinul titularului care are dreptul sa ridice alocatia si o copie dupa certificatul de nastere al copilului,depuse in strada Hambarului nr.6 sector 2, Bucuresti. Programul de lucru este doar lunea, miercurea si joia de la ora 9.00 la 15.00.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

la cat timp dupa ce am "pierdut" o alocatie pot depune cererea?

deci poate merge oricine cu xerox dupa CI si certificatul copilului?

maria, sarumana mult pentru programul de lucru! eu am sunat O SAPTAMANA intreaga acolo si nu a raspuns nimeni...

meg,dematei(9.02.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2004 spune:

Da, poate merge oricine cu copia dupa buletinul titularului de drept si dupa certificatul copilului.Iar de recuperat alocatia, o poti recupera oricand dupa piederea ei..de exemplu eu am fost sa ridic alocatiile de acum un an si jumatate pana in prezent.

Mergi la inceput