Sarcinile casnice:)
Raspunsuri - Pagina 4
Ramona J spune:
quote:
Originally posted by Ira
Io nu-l las ...doamne fereste sa puna mana pe ceva.
Cum il vad cu ochii spre maNERUL FRIGIDERULUI sar ca arsa sa pun masa (dupa ce in prealabil voi fi gatit 3-4 ore zilnic), il spal pe jos,
Pe sot?!
The best thing you can do for your children is to love your wife.
mamica dulce spune:
fetele,eu nu pricep de ce va plangeti Consortul propriu mi-a bagat de la inceput regula(pe cand eram tanara si bleaga,desigur,ca la mintea de-acu nu l-as mai lua in veci de barbat,regula care consta in: eu muncesc (adica am job platit) ,tu stai acasa.Deci,eu imi fac treaba mea si tu pe a ta (adica household si copil).Basta!
S-a intamplat sa bag rufe la spalat cat am fost la spital cu copilul si parca a fiert niste spaghete acu' vreo 3 ani.
Intre timp mi-am luat 2 joburi part-time si l-am rugat azi dimineata sa dea cu aspiratorul prin sufragerie pana imi venea cucoana la pregatire,sa am timp sa ma imbrac si si-a rotit ochii de am crezut ca-i raman pironiti pe tavan.
In rest e baiat bum
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
Anca
carnaval
Marc
ocebine spune:
Orice invatz are si dezvatz
Soacra-mea (cit ar fii ea de rea dar aici trebuie sa o laud) si-a invatat baiatul sa faca de toate (nu le potriveste la mincaruri dar se iarta). Socrul, in schimb, i-a dat un sfat inaintea nuntii: "Cind te roaga nevasta sa faci ceva, fa-o prost si nu te va mai ruga a doua oara"...L-am invatat perseverenta...(si pe socru)
Anamaria
"After all is said & done, more is said than done."
kid spune:
quote:
Originally posted by ocebine
Orice invatz are si dezvatz
Sper sa-mi reuseasca si mie!
La inceputul relatiei noastre, barbatul meu era f bine educat si anume sa imparta sarcinile casnice 50-50 cu femeia. Dar l-am stricat eu. Ma certam cu el sa ma lase pe mine sa fac mancare, sa spal vasele, sa fac curat, sa calc etc., ca asa m-a invatat mama, femeia trebuie sa aiba grija de barbat... Apoi s-a obisnuit asa si acum i se pare ceva normal sa nu mai faca nimic
De cand a venit juniorul, nu mai am timp si nici energia necesare sa le mai fac pe toate, asa ca il rog si pe el sa mai faca cate ceva... se misca cu viteza melcului si le face in sictir, dar tot e un inceput...
A,si de gatit nu il las decat daca spala si vasele! Nu stiu cum reuseste, dar si cand face un piure murdareste 10 oale...
Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)
Poze cu juniorul meu
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
buli spune:
mie mi-au zis vreo 2 barbati ca ei, in general, nu prea se insoara pt. menaj + bucatarie. poate dupa aia le-o fi parut rau c-au scos vorba din casa, dar bagasem deja la cap. ulterior s-a dovedit adevarat in totalitate.
ca sa nu am discutii cu pretendentii, le spuneam din start ca eu in bucatarie intru rar si stau putin. asa ca doritorii de zacusti luau viteza inainte de apusul soarelui
in plus, imi plac barbatii care se imbraca in blugi si tricouri, asa ca s-a dus si calcatul camasilor. desi al meu o face si pe asta cind e cazul. ba, mai mult, daca sint in intirziere, imi calca si mie. si nu i-a picat nik.
dar si eu ii calc daca e la ananghie.
edit: mama imi zice ca-s isteata ca procedez asa hihihi
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
dianocica spune:
gasit subiect. dragut, finuty, pe sufletul meu. plus ca rasuflu usurata ca nu s singura care calareste saracul barbat. da, si mie mi e dor de un intruderism...[omulet abatut suspinand]
quote:pai ce fel de curatenie faci tu, daca l apuca pe el cheful de curatenie in ziua imediat urmatoare?
Originally posted by Annnca
El facea curatenie rar,cand il apuca cheful.Si de obicei ne apuca in momente diferite.
Pe mine sambata,pe el duminica.
Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius
Annnca spune:
De obicei trag de el si facem sambata,iar el trage de mine duminica si facem si atunci.Ahahaha
Cumparaturile mari le facem intotdeauna impreuna.
Cele mai marunte...mai mult el.Ca nu ma lasa si pe mine.Ne batem care sa cumparam mai repede.Ahaha
Mie imi place la cumparaturi.
Ramona J spune:
Annnca, tu nu erai solo mai recent?
The best thing you can do for your children is to love your wife.
ina_nz spune:
quote:
Originally posted by dianocica
gasit subiect. dragut, finuty, pe sufletul meu. plus ca rasuflu usurata ca nu s singura care calareste saracul barbat. da, si mie mi e dor de un intruderism...[omulet abatut suspinand]quote:pai ce fel de curatenie faci tu, daca l apuca pe el cheful de curatenie in ziua imediat urmatoare?
Originally posted by Annnca
El facea curatenie rar,cand il apuca cheful.Si de obicei ne apuca in momente diferite.
Pe mine sambata,pe el duminica.
Moama ce stofa de soacra ai!!!!!!
Ina