Paciente optimiste si gravi dr. Tutunaru cap.41
Raspunsuri - Pagina 11
KoraPop spune:
daro 10 zile de abstinenta e prea mult,amana putin,da o cautare pt IDS Laboratories si vei gasi toate detaliile si pretul,daca tot face spermograma sa faca si spermocultura pt orice eventualitate.Oricum la IDS f. greu raspund fetele la telefon,trebuie sa ai mare noroc.Bafta multa!
Kora
CARPE DIEM!
unducthable spune:
laboratoare IDS , unde o gasiti pe doctorita Matei , miercuri dupa-amiaza ; plus Samabata dimineata o gasiti acolo pentru interpretare analize
puteti sa sunati inainte sa intrebati daca vine, poate avea si FIV-uri in unele zile
acum cateva zile am fost la ea sa ma mai lamuresc , nu a luat nici un ban
Adresa si orarul de functionare
BUCURESTI,
Calea Dorobantilor nr.58, sector 1
Telefon : 021-211 58 63, 021-211 58 64
Fax: 021-211 58 62
e-mail: Office@ids-laboratories.ro
Luni - Vineri : 08:00 - 20:00
Sambata : 08:00 - 13:00
Duminica : Liber
http://www.ids-laboratories.ro/
Zenobia spune:
Multumesc mult, fetelor, La multi ani si tie, Kora!!!
Sa dea DD ca FIV 2 sa fie cu mostenitori! 
Felicia, Doamne Ajuta sa fie bine la ET si La multi ani si tie inca de pe acum, sa ramana bebelushii in burtica la mama lor de ziua ei si sa ii faca o mare bucurie dupa! 
Alexia, 
Salvati padurea
www.margento.ro" target="_blank">Zenobia
Grecia , Franta , Brasov , Cheia , Sarata Monteoru
Barzoiul buclucas
Poze1
Poze2
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]
daro26 spune:
Multumesc mult pt raspunsuri 

! M-am lamurit.
Am sunat-o in dimineata asta pe asistenta d-lui dr. T. (oau!, mi-a raspuns) si am rugat-o sa ma programeze pt monitorizare pe 10 oct. (desi stiam de la voi ca dr T. nu e), apoi pe 15 oct, si mi-a zis ca dr. T nu e in tara pana pe 17! Fetele cu programari intre 15 si 17, mai bine il sunati pe dr. T. sa va confirme. Poate ca mi-a zis mie asa asistenta, ca sa nu mai
cu monitorizarea mea (oricum si 15 era tarziu) si poate ca are program redus intre 15-17, nici nu stiu ce sa mai zic...
Voi amana cu o luna monitorizarea, ca sa facem si spermograma si spermocultura (super idee, multumesc!) cum trebuie.
O zi excelenta sa aveti!
daro26 spune:
La multi ani, Zenobia si Kora! 
Sa fiti sanatoase, sa aveti multe bucurii, printre care, cea de a de a fi
si a va strange in brate 
sanatosi si frumosi!
lucialu spune:
Buna ziua tutunici!
Felicia
Doamne-ajuta sa fie bine!Tinem pumnii sa se prinda BB-icii in burtica ta si felicitari pentru embrionasii de clasa A!
Kora(cu intarziere
) si Zeno LA MULTI ANI FERICITI, SA FITI IUBITE SI SA VI SE INDEPLINEASCA CELE MAI FIERBINTI DORINTE
CAT MAI REPEDE CU PUTIINTA!!! 

PS:cica ma cantaresc si eu cu voi octombristelor![]()
O zi excelenta tuturor!
KISSES
nu mor caii cand vor cainii...
ralu_t spune:
La multi ani Zeno!!!!La multi ani Kora!!!

Felicia iti tin pumnii bine strasi sa sa lipeasca puiutii
a venit toamna...cu un bebe!!!
6+
http://bd.lilypie.com/DGDIp3.png
aaandreea78 spune:
La multi ani, Zenobia si Kora! Sa dea Dumnezeu sa fiti cat mai repede
. Multa sanatate.
Andreea
11+
aaandreea78 spune:
Ralu t sa inteleg ca trebuie sa te felicit???????????
Felicitari mamico, sa ti fie de bine si tie si la bebel.
Andreea
11+
KoraPop spune:
Zenobia,daro,lucialu,aaandreea,ralu t multumesc mult fetelor!
Luacialu sa inteleg ca esti balanta ??Pai sa imi spui si mie cand e ziua ta ca sa intorc urarile!La multi ani iti spun de pe acum balanto si toate visele sa ti se indeplineasca!

Intr-adevar fetelor dr. T revine numai in data de 16 acasa,deci consultatii poate face numai in data de 17....si eu mi-am schimbat putin schema ( am decalat cu 2 zile in plus de AC) astfel ca pe 17 sa am prima eco ( in zi 5 de stimulare) asa ca startul il dau pe 12 oct. cand va fi zi 2 de CM.Sa nu il invinuiti pe dr. T ca poate nu e vina lui,zborurile avioanelor de multe ori isi schimba orarul si poate fi si acesta un motiv,haideti sa fim ingaduitoare cu dansul ca si dansul este cu noi toate....
Kora
CARPE DIEM!