mamici cu tatici departe
Raspunsuri - Pagina 7
aura_m spune:
Imi pare rau ca iti spun Viviana dar eu nu cred ca iti pasa de sotul tau de te complaci sa il stii departe si te bucura faptul ca nu mai speli o farfurie in plus si ca nu mai calci camasile. Sau poate ca iti pasa de banii pe care ti trimite, dar ce viata este asta, eu cred ca la voi este situatia, fiecare cu... aia lui.
AURA
lilach spune:
Aura, nu stiu ce virsta ai si de cind esti casatorita insa vorbesti mult prea usor si in primul rind ranesti. Spui ca nici nu ai copii...
Nu spune ca nu vei face niciodata...e un cuvint prea greu...nu stii ce iti rezerva viitorul.
viviana spune:
Aura_m iti doresc fericirea iubirii care nu se schimba in clipa in care intalneste schimbarea si care straluceste la batranete la fel ca in tinerete.
Iti doresc sa ai suficiente amintiri frumoase care sa te ajute in clipele grele.
Iti doresc sa-ti poti permite ceea ce-ti doresti, si nu ceea ce merge.
Iti doresc sa ai parte de uimirea ca totul a iesit mai bine decat ai indraznit sa speri...
Iti doresc increderea unui barbat castigata cu rabdare si iubire
Iti doresc sa-ti iubesti barbatul atat de mult incat sa-l lasi sa faca ceea ce-i place.
Iti doresc sa-ti gasesti bucuria in lucrurile marunte.
Si mai presus de toate iti doresc sa poti rosti cu bucurie "Vad! Inteleg!"
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
aura_m spune:
Am 27 de ani si am o experienta de viata bogata ptr ca am trecut prin foarte multe greutati, era sa ma despart de sotul meu datorita unei asa zise prietene, atunci eram doar prieteni, ma refer la mine si sotul meu, din aceasta cauza nu mai am incredere in prieteni, doar colegi de serviciu, la fel si sotul meu, eu ma ajut foarte mult cu rudele mai ales cu socrii, intr-adevar mama a fost ajutata mai mult de prieteni acum fiecare in cine si-a gasit un sprijin. Eu nu ranesc, sunt realista, nu imi plac asemnea cuvinte despre partenerii de viata, eu abia imi astept sotul sa vina acasa, suntem de 5 ani impreuna, dar sa nu mai aud cuvintele: "lasa ca o sa vezi peste inca 5 ani". Si eu aud pe la colege ca abia asteapta sa le plece sotii de acsa sa fie si ele mai libere, eu fac totul cu sotul meu, este sprijinul meu moral, fara suparare de aceea la anul vom pleca impreuna din tara, am trecut prin prea multe ca sa ne despartim si daca acum la tinerete nu suntem impreuna atunci cand?
AURA
Kya spune:
quote:
Originally posted by aura_m
... Ochii care nu se vad se uita, multe cupluri au divortat din cauza asta, a distantei, dar mai ales daca as avea un copil nu mi-as lasa sotul sa plece.
... ptr ca suntem impreuna si la bine si la rau...
AURA
Eu pana acum nu am postat nimic la subiectul asta, doar v-am citit. Dar ma incadrez aici, la fel ca Marina sau Viviana
Dar ce ai scris tu Aura m-a lasat masca. Ai tu habar ce inseamna distanta ca sa arunci cu astfel de cuvinte??? Stii tu ca ochii care nu se vad se uita, nu? Asa ai citit tu in carti?
Ii mai si spui Vivianei ca se complace in situatia asta si ca nu-i pasa de sotul ei... Auzi domne' ce tupeu pe capul ei, vezi Doamne nu are chef sa spele o farfurie in plus sau sa-i calce camasile...
Bine ca vii tu sa ne deschizi ochii, sa ne spui ca nu ne iubim sotii, ca nu suntem impreuna la bine si la greu, ca nu vrem sa mancam impreuna ceapa aia, ca abia asteptam sa ne plece sotii de acasa ca sa ne destrabalam...
Iar eu acum ca o sa avem un copil sunt si mai dezmatata ca il "las" sa plece, nu-i asa? Ca doar "fiecare cu aia a lui" nu?
Of Doamne, draga mea, mi-as fi dorit ca experienta ta bogata de viata sa-ti fi deschis mai bine ochii, si sa intelegi ce inseamna viata adevarata. Sau macar sa nu mai arunci cu judecati de-astea in stanga si in dreapta cand esti pe dinafara subiectului...
Ah, stai ca stiu, tu nu judeci sau ranesti, tu esti doar realista... bineinteles...! Si ce usor e sa stai in casa si sa fii realista cu aia care merg pe strada...
Kya cu Victor
A inceput o mare dragoste
-------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
aura_m spune:
Sa stii ca am si eu un serviciu si intr-o perioada chiar nu ma potriveam la program cu sotul meu si timpul petrecut impreuna era putin, dar ce stiu eu, asa este, va las sa va asteptati sotii plecati in tari straine, sa fiti voi fericite si regret ca am intrat pe acesta rubrica sa imi spun parerea. Bine ca sunteti voi mai ingaduitoare si mai destepte ca mine.
AURA
viviana spune:
Kya - bine ai venit printre noi!
Nu te supara, dar chiar nu merita sa-ti bati capul.
Nu suntem datoare nimanui cu explicatii.
Mai mult de atat o persoana care te judeca fara sa te cunoasca nu merita!
Noi suntem noi, incercam sa ne cunoastem si sa ne alinam "singuratatile". Uneori mai triste, alteori mai vesele uneori autoironice deseori pamfletare dar intotdeuna vom fi castigate pentru ca avem acea capacitate de a ne bucura de toate lucrurile marunte ce fac fericirea deplina fara insa a ne multumi cu putin.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
lilach spune:
Aseara vorbeam cu sotul meu la telefon si aproape plingea, ca se simte singur ca noi sintem departe ...cu toate ca vorbeste limba romana parca se simte strain in tara...ca-i este dor de toti si de toate ...mai ales de panorama din casa, de soare...
Imi spunea ca e un timp groaznic, deprimant si lumea din jurul lui parca e mohorita tot timpul.
Am incercat din toate puterile sa-l sustin si sa-i spun ca va fi bine in cele din urma.
Kya spune:
Viviana merci!
M-am enervat pe moment, dar mi-a trecut... Nu m-ar fi deranjat daca ar fi venit din partea unei neveste care trece prin aceleasi lucruri, dar cand vine cineva din afara si face pe lupul moralist...
Mai e si cealalta categorie de persoane care imi provoaca greata, si anume cei care "baga strambe" de ganul "aa, pai ce stii tu ce face el cand e singur, cate ispite sunt pe langa el..." Treaba a culminat cu intrebarea adresata lui barbate-miu "esti sigur ca e copilul tau? Ca la cat esti tu plecat pe mari si oceane...?"
In fine, doar cei care traiesc tot intre 2 voiaje pot sa inteleaga.
la toata lumea.
P.S. Craciunul si Revelionul asta tot singura voi fi si eu. Probabil mi-o fi ajuns ca ultimele 2 am apucat sa le facem impreuna.
Kya cu Victor
A inceput o mare dragoste
-------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
Marina spune:
acum ma inflacarasem si io dar noroc cu viviana asa calma si senina
oricum un singur cuvant pentru aura...leaga-l strans si stai cu okii pe el daca altfel nu ai cum sa il convingi ca TU esti aia cu " pana ce moartea ne va desparti".
cum o fi sa traiesti fara prieteni de frica ca iti fura sotul?
Kya bun venit in gasca si sarcina usoara.
Ella, fruntea sus o sa treceti cu bine prin asta.