mamici cu tatici departe

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruscus spune:

asta e pericolul ca ajungi te simti bine singura, dupa mult dorita intalnire urmeaza o perioada de acumodare cu multe, cel putin asa a fost la noi prima data, iti dores sa treci cu bine peste asta

"daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." R. TAGORE
florina, mamica lui thierry si dara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fania spune:

Noi ne pregatim de scoala, ne pregatim sa plecam in vacanta, ne rugam sa-l ocoleasca uraganele pe tati al nostru si-l asteptam pe Mos Craciun care-l are in sac tocmai pe tati cel de departe.
Eu m-am obisnuit, si-i dau dreptate crinutei, doar ca uneori mai imi vine sa ma dau cu capul de pereti cand parca nu mai reusesc sa le fac pe toate singura, in schimb cu piticul e mai greu, ii e dor rau de tot de tati care a fost intotdeauna zana cea buna fata de zgripturoaica de mami!

[poze]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madi79 spune:

Ma alatur si eu clubului de sotii singure.Sotul meu este navigator.Suntem impreuna de 9 ani, de 5 casatoriti si un ingeras de 1 an si 5 luni.Din cei 9 ani cred ca jumatate am fost singura.Tot timpul aufost prioritati: casa, masina, mobila, electrocasnice, etc, ceea ce insemnau mai multe luni de voiaj.Acum este plecat de 6 luni, in ianuarie trebuie sa vina.La inceput mi-a fost foarte greu, acum m-am obisnuit si a devenit "normal" sa plece.E mai greu pentru el de cand il avem pe cel mic, ii este foarte dor de el, vrea poze zilnic pe mail (de parca pozele ar surprinde fiecare transformare a copilului pe care el o pierde).Dar asta este, trebuie sa mergem mai departe.

Madalina, mama lui Andrei-Rares (11.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodraghici spune:

Offf, ma alatur si eu clubului: eu in UK, sotul in Nepal pentru inca cateva luni, apoi el in Ro eu aici (deci vom fi mai aproape)
E foarte greu uneori , dar cred ca a fost cea mai buna algere...cel putin pentru inca o perioada de timp.
As pute scrie pagini intregi, dar cuvintele par de prisos, asa ca ma opresc aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruscus spune:

imi e dor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

madi de ce nu incercati cu plecatul pe perioade mai scurte? Va fi din ce in ce mai greu cand va creste.
Baiatul meu intreba mereu de tatal lui, plangea toata ziua etc pana l-am dus pe vapor. Desi stia cam ce face taica'su pana nu a vazut el cu okii lui ce e aia vapor si cum e pe acolo nu s-a linistit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

fetelor, sunteti bine?
va doresc din toata inima putere si iubire in suflet!
noi suntem mai bine, acum cam de 2 ori pe luna el lucreaza de noapte, eu mi-am schimbat jobul in Toronto: plec inainte de a veni el de la servici, vin acasa dupa ce pleaca. Vorbim la telefon peste zi, dar mi-e tare aiurea cand vad patul imens si el nu e acolo
ruscus, kulta, si restul fetlor

Doamne'ajuta!

POZE
POZE2

http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madi79 spune:

Marina acesta este ultimul voiaj lung, dupa cum spuneam am avut multe prioritati.De-acum incolo voiajele speram ca vor fi scurte.Deja a primit o oferta rezonabila:2 luni in voiaj, 1 luna acasa.Sa speram ca ii vor conveni sotului toti termenii acestui contract, inca il studiaza.Andrei de-abia acum a inceput sa inteleaga notiunea de "tata", asa ca sper sa nu ramana doar o notiune, sa il si simta pe sotul meu.

Madalina, mama lui Andrei-Rares (11 iunie2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Citat:
citat din mesajul lui ruscus

imi e dor...

c'est nous
florina, mamica lui thierry si dara

florina, inca nu ati reusit sa plecati? poate ca ar fi mai usor sa vina el aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daria_Ioana spune:

Au venit taticii acasa??cu totii?
Nu mai scrie nimeni pe aici?