Mamici si viitoare mamici de gemeni & tripleti 15
Raspunsuri - Pagina 18
elen spune:
Lavinia - succes la scoala
Mady Er - eu nu mai vreau sa aud de asemenea greutati:))glumesc. iti doresc sa creasca la fel de bine si de acum
apropo de piure de legume - Irina il uraste. Se stramba inainte sa apuc sa ii duc lingurita la gura, dar ii plac la nebunie cerealele
Daca plang amandoua odata si sunt singura , le rasfatz pe rand. Asta e! Nu pot sa le iau pe amandoua odata
Dar norocul meu a fost ca nu prea am fost des singura cu ele
Eliana - sanatate multa la piticuti. Cat despre Elena, eu pana la varsta de 6 ani cd m-am dus la scoala, 9 luni din 12 faceam penicilina:( ca mereu aveam cate o amigdalita. Dar la gradi nu am fost pt ca la prima incercare m-am imbolnavit
Dar dupa ce am inceput scoala, nu am mai avut nici o problema. Pur si simplu.
Mamaaaa dar cat dorm ziua gemenusii:)) La noi fetele dorm dupa masa de la ora 10 (care e de lapte) dar numai adormite in brate, altfel nu si dorm max 1-2 ore
Apoi mai dorm doar cd le plimbam cu carutzul
In rest se joaca sau se rasfata in brateeeee!!!
Eliana, clar ii putem lipi pe ai nostri:), caci si noi suntem la categoria slim to very slim:)
Cred ca fetele mele nu au mai luat mai nimic in greutate luna asta, o sa vad cd vine dr la vaccin, cred ca pe 29 luna asta
Ori ele au un ritm de crestere mai lent, ori faptul ca s-au nascut prea devreme si nu au supt prea mult la inceput, ori eu am avut prea putin lapte - nu stiu care sa fi fost cauza
Dar important e ca sunt sanatoase
Cat despre Elena - vreau sa imi cunosc tiza:))
Laura - frumoasa relatie au piticutii tai. Cred ca si mamica lor a avut o mare contributie:)
va pup
pussi spune:
gata.. am sosit, suntem bine .. sanatoase, slabe si vesele ca asa le sade bine la domnisoare.. Ana 1.600 gr. si Elena 1.800 gr! Nu nastem ca nu avem motive la un col de 4.7 cm si inchis! Problema este ca se pot rupe membranele.. asta asa ca surpriza, pe care n-o vrem! Pt. asta ne punem un Lomexin .. ca sa sterilizam zona vaginului! Gravibinon facem pana la 36 de sapt., restul tratamentului ramane acelasi:1/2 gynipral la 6 ore + Duphaston 2/zi + Elevit! + pat ..fara stat pe sezut ... esential!Facem anestezie generala ca sa dorm linistita .. niciuna din Tusti nu e intoarsa cu capul injos .. sunt in 69 transversala ... asta e pozitia! Mi-a masurat si IR-urilere cica sunt ok!
acum, voua nu vi se pare ca sunt cam mici fetele?? are cineva vreun grafic de dezvoltare la gemeni, dr. nu mi-a zis nimic... dar nici cu celelalte fete de la Odisee nu ma pot compara!
PUSSI 32+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
MAI AVEM 5 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!
thea_m spune:
Mady maricele fetitele tale! Cat despre scaunele de masina noi avem de la Chicco, in general cele scoici sunt pana la 13 kg ( cam pana la un an) si se monteaza cu spatele la directia de mers. Cred ca acele tip scoica ar fi corepspunzatoare pentru varsta pe care o au fetele tale.
Laura multumim de urari. Am niste emotii...parca as fi in fata unui examen. Sper sa iasa totul bine.
Pussi cam aceleasi greutati le aveau si Tiberiu si Daria la varsta fetelor tale. Si aceeasi pozitie de 69 transversal. Si uite acum suntem bine! Cred ca vei ajunge la cel putin 37 saptamani si pana atunci se vor face mari. Rabdare, mai e putin.
Pup pe toate!
Teodora
mami fericita de Tiberiu si Daria
www.flickr.com/photos/10361025@N06/" target="_blank">Tiberiu si Daria
Tiberiu si Daria - poze noi
pussi spune:
thea mersi frumos! M-am trezit cu gandul la tine, ca stiam ca si voi ati fost mici cand au inceput contractiile si ca ai stat internata tocmai sa ii mai ti in burtica!
BURTICA ROZ
elen spune:
pussi - eu nu mai cred in eco
noi avem la:
32 s- 2 si 2,2 kg
35s+3 zile - 2,8 si 2,9
nastere 36+3 - 2,8 si 2,3
dar oricum acum incep sa creasca:)
pussi spune:
elen mersi, dr. nu era panicat, a zis ca-l intereseaza mai mult sa fie mature decat grase si ca nu tine neaparat sa le fac de 2.5 kg. ! Problema e ca eu tot vomit si de 2 sapt. eu n-am pus nimic pe mine!
BURTICA ROZ
elen spune:
pussi, pai nici nu are motiv sa fie ingrijorat
eu ti-am zis doar cum a fost la mine cu greutatile...cred ca pe asta s-a bazat si dr meu cd m-a pus sa nasc mai devreme:(((( ca deja sunt formate ok si ca au super greutati
dar dr tau are f mare dreptate - kg pun si dupa aceea, important e sa respire singure,ca asta a mai ramas de rezolvat...restul e destul de ok cred, adik deja dezvoltat
cred ca ai un dr f atent din ceea ce povestesti aici
oricum relax la maxim, de acum inainte este ok, iar de la 34s poti sa canti de bucurie, iar la 37 te imbeti cu sampanie de ...copii:)
in plus sunt fetitze, le facem balerine:))
ghizi spune:
buna,
In 24 h dorm cam 2-3 ore. Reusesc sa-i alaptez pe amandoi in acelasi timp.
Avem o luna si aproape 2 saptamani. A fost dl dr doctor la noi ptr bilantul de la o luna si e tare multumit, baieteii au luat in greutate 1 kg.
Au colicei. Tot schimbam medicamentele ptr colici si nimic. Voi cum ati facut fata? Nu mai suport sa-i vad cum se chinuie si eu sa nu ii pot ajuta, dr mi-a urat nervi de otel.
oanna3 spune:
ghizi la noi a avut efect ceaiul Infant Drink; incearca 2 3 zile si vezi cum le merge... iar tie multa putere si rabdare si dormi cat mai mult
http://www.dropshots.com/mihai3
http://picasaweb.google.com/mihaicaraghiaur/TripletiiMei
http://www.dropshots.com/oanna3
http://community.webshots.com/user/oanna3
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=92869 - povestea noastra
Oanna, mami de tripleti Rares, Andrei si Ingrid ( 20.06.2006)
http://b1.lilypie.com/3yvUp3.png
iubesc si sunt iubita
pussi spune:
elen mersi... atunci astept sa treaca timpul... sa-mi vad Tustele!
ghizi nu pot decat sa-ti urez rabdare si putere! Esti singura cu ei?
BURTICA ROZ