Cafea cu aroma de femei-13
Raspunsuri - Pagina 8
iuliana_2007 spune:
Hai ca va dau si eu cate o cafea la fiecare ca am si cu cofeina.

Iuliana mami de Maya Maria(26.03.2007)
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
fannna2003 spune:
iuliana ce dieta tii?
beau
in cea mai tare cafenea alaturi de zuzele mele
Reteta zilei:trotil sub acoperire=
aidaciolac spune:
da , da , multa cafea , e buna multa cafeaaaaa.
cafengioaicele mele
Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007
Matza Emma in actiune
aidaciolac spune:
fug cu Emma in oras sa cautam pantofi si la plimbare cu mascaaaaa

Matza Emma in actiune
aidaciolac spune:
hello!
Soricica mica la gradi?

Matza Emma in actiune
andrath spune:
Mi-e somn! Si stranut in fericire! N-am racit da-s alergica la praf si cautai toata ziua prin arhiva neste balarii. Nu-ti vine sa crezi cat praf se aduna pe niste hartoage.
Voi ce mai faceti?
Pantofi? Cine a zis de pantofi? Io vreau pantofi!!!!Am boala copilului sarac : cumpar pantofi in disperare.
Andreea si Tefanu' nazdravanu'(8.12.2005)
www.flickr.com/photos/andrath/1202034620/" target="_blank">Stefan
"I’ve learned that you cannot make someone love you .All you can do is stalk them and hope they panic and give in."
iuliana_2007 spune:
Dieta daneza o tin.Drastica rau.
Deja ieri am trisat ca nu mai puteam.In loc de carne de vita am bagat un mar mare in stomac.M-am simtit asa de bine,mai bine ca niciodata cand am savurat ceva.Nu ma mai ating de carne de vita in viata mea.
Am slabit 4 kg si jumatate.Am un abdomen plat de invidiat.Dar ala l-am facut asa de la abdomene si exercititii fizice.
Iuliana mami de Maya Maria(26.03.2007)
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
A_Iulia spune:
Hahaha Iuliana misto!
Aida, da, shori e la gradi. Azi o las doar programul scurt, ma duc s-o iau la ora 1.
Adina + Olivia Q1.04